Merhaba hocam yanında 1 misafirde ücretsiz mi öyleyse almak isterim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (75. sayfa)
-
-
24 kasım pazar günü sabiha gökçen dış hatlar lounge 2 kişi lazım. Dm atabilirsiniz
-
Merhaba, iga dış hatlarda 2 kişi için kod arıyorum. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
29 Kasım Cuma günü Sabiha Gökçen dış hatlar 2 kişilik lounge ihtiyacım vardır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu akşam sabiha gökçen dış hatlar lounge 2 kişi lazım. Dm atabilirsiniz
-
Merhaba arkadaşlar,
Sorum garip gelebilir ancak tecrübem olmadığında sormak zorundayım:)
Kıbrıs gidiş dönüş ufak bir seyahat planladım Ankara çıkışlı
Kıbrısa giderken dış hatlardan bavul verip kontrol aşamasından sonra Vakıfbank Platinum Metal Card ile primeclass lounge kullanabiliyormuşum.
Uçuştan Kaç saat öncesi bu lounge a girip yararlanabilirim?
Ayrıca, Kıbrıs dönüşünde Esenboğa ya indiğimde de bu imkanda faydalanabilir muyum, yoksa sadece yurt dışına çıkışta mı faydalanıyor?
Teşekkürler şimdiden, başkaca tavsiyelere de açığım daha önce hiç kullanmadım en azından bir işe yarasın kart diye düşündüm :)
visa sitesi 1 kerelik hızlı geçiş veriyor, bende shop&fly kartı var, başka visa kartlar da geçerli olabilir.
my visa türkiyeSabiha Gökçen Havalimanı'nda Ücretsiz Hızlı Geçiş Ayrıcalığı!https://my.visa.com.tr/tr/node/200
ing pegasus premium kart da yıllık 10 tane veriyor.
bildiklerim bunlar, başka bildikleriniz varsa paylaşabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selamlar,
İstanbul İga için 13 aralık cuma gününe lounge ihtiyacım var. nasıl ilerleyebiliriz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corp8slave -- 9 Aralık 2024; 14:51:50 > -
Hala satışta ise iletişim bilgilerinizi özel mesaj ile paylaşabilir misiniz?
İGA Lounge(istanbul Havalimanı)
İGA Pass Daily Domestic - İstanbul Havalimanı - 1300TL (2 adet mevcut)
SKT: 31.12.2024
Lounge hizmeti harici 4 gun ücretsiz otopark hizmeti dahil.
www.igapass.comDAILY DOMESTIC | Günlük Premium Paketler | iGA Passhttps://www.igapass.com/tr/daily-domestic-p-SD001094 -
25 ocak gibi istanbul havalimanı dış hatlar lounge'a giriş için yol yöntem arayışındayız. Elinde kupon vs olan arkadaşlar bilgi vermek isterse bu mesajımı alıntı yapabilir veya özel mesaj atabilir.
-
lounge.me uygulamasında 5 kere ücretsiz lounge’a girmenizi sağlayan (explorer paket) kod 2500 TL
(İstanbul İga İç ve Dış Hatlar ,Ankara, Antalya, İzmir ve dünyada bir çok ülkede geçerli)
Stok:1
Sabiha Gökçen İç ve Dış Hatlar ,İzmir Havalimanı İç ve Dış Hatlar İstanbul Havalimanı İç ve Dış Hatlar tek kullanımlık lounge.me giriş kartı ->500 TL (Stok :2 ) Skt:31.12.2024
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X