Yada bae de sartlar iyi Baska ulkede boyle birsey dumadim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oz_Webster -- 12 Mart 2025; 14:17:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LoungeKey (4. sayfa)

-
-
15 milyon üstü varlık müşterilerine ve 600bin üstü limit şartıyla veriyor vakıfbank
-
Vakıfbank Şubeyle görüştüm bugün reserve için. Mevcutta platinum plus kartım var. Plus kartında 12 kez lounge hakkı varmış. Ama kapsam olarak reserve kadar geniş kullanım ağı yok. Reserve başvuru yaptım bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Axess wings elite yıllık 15 bin dediler doğru mu bu?
Ya da ücreti iade ediyorlar mı hiç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 13 Mart 2025; 15:10:42 >
Wings Elite kart ücreti 6.500,-TL görünmekte.
Kaynak : https://www.akbank.com/urun-ve-hizmet-ucretleri
Üst düzey kartlarda bu tür uçuk yıllık üyelik ücretlerinin olması normal. Sonuçta bu kartı herkes için çıkarmıyorlar.
Mesela, Miles&Smiles Diamond 15.000,-TL yıllık ücrete sahip.
İade konusunda da; muhtemelen bu tarz özel bankacılık kartlarını alıyorsanız, zaten yüksek mevduat sahibi olmanız gerekir. O mevduatı ilgili bankada tuttuğunuz sürece, bahsi geçen yıllık ücretler konusunda muafiyet sağlayacaklarını düşünüyorum. Öteki türlü, hem mevduatı tutmayıp hem de kartı aldığınız noktada, güzel güzel ödeteceklerdir.
-
Söylediğiniz iki kartta özel bankacılık kartı değil. Akbank için Wings Private, Garanti için Shop Fly ve Miles Smiles Özel Bankacılık kartları bulunmakta. Ayrıca Miles Smiles Diamond için mevduat şartı yok...
-
Haklısınız. Özel bankacılık tam doğru tabir olmadı.
Kastetmek istediğim, üst segment mantığı. Sonuçta bankaların asıl istediği şey mevduat. Bankada mevduatı bulunan kişilere her türlü kolaylık, muafiyet vs. tanınıyor. Fakat ilgili kartları hasbelkader alıyorsanız, banka açısından da kârlı bir müşteri değilseniz, ücret ödetmeleri olası. Yoksa 15.000 TL'lik üyelik aidatı bulunan kartı almak dert değil, kullandıktan sonra gelebilecek bu aidatı ödemek asıl mesele normal müşteriler için.
-
Wings Elite kart almak için ne gerekiyor hocam ? Müşteri hizmetleri de bir şey bilmiyor. Wings Black kullanıyorum 3 yıldır.
-
O zaman bankadaki çalışan yanlış bilgi verdi teşekkürler
vakıfbank şubeye gittim bugün. reserve kart için gerekli şartlar 15m mevduat yada vakıfta 600k limitli kart + diğer bankalarda 1.5m kart limitinin olmasıymış.
-
vakıfta 600k yı anlarım da diğer bankalarda 1.5m olmasını neden şart koşuyor onu anlayamadım? başka bankada kartımız yoksa ne olcak?
-
Başvuru almıyor o zaman😀
üyeliği başlattım loungekeyde
başak biri şlem gereklimi şimdi direkt kulanılabilirmi artık acaba
-
varlık şartı olmadan aidatı da ona göre yüksek ücretsiz lounge girişi olan kart önerisi olan var mı dostlar? istanbul havalimanı kullanıyorum genelde.
vakıf platinium plus ile 4 5 kere kullandım esenboğada. aylık harcama veya varlık şartı geçen yıl geldi. öncesinde kart yeterliydi.
içerisi şampiyonlar ligi gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mantık şu ki diğer bankalarda 1.5 vakıfta 600 limiti olan kişi potansiyel varlıklı kişidir, daha doğrusu potansiyel üst gelir grubudur. Bu kartı vereyim diğer banka kartları yerine bizim kartı kullanır bizle iş ilişkisi kurar vs vs diyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En mantıklı açıklama bu,
Bir diğer konu şu, adam gelir ve harcamasına göre uygun kart kullanmıyor.
Mil özellikli uçuş kartı kullanıyor, e sen uçakla bir yere gidiyormusun yok, e uçmadığın için havalimanına da gitmiyorsun lounge kullanmıyorsun. Sırf cüzdan dan çıkartıp havalı kart olsun diye elinde tutuyor. Böyle kart fetişleri var.
Aslında normal World, axess, bonus kullansa, chip, bonus, puan kazanacak.
Adam gitmiş yapı kredi cyrstal kart almış. Seçili otellerde, restoranlarda, seçili yurt dışı alışverişlerde indirim veririm diyor. E bizim ki bırak o seçili yerleri önünden geçmiyor. Ama gel de anlat.
Arkadaşlar gelir - gider, sosyal hayatınıza göre kart kullanım yapın çok daha faydası olur. ✋
1-1.5 milyon hesapta para varsa şube temsilcini ara o başvuru yapıyor o şekilde çıkıyor.
Mevduat olarak genelde bu rakamlarda olanlara vermişler eski mesajlara bakabilirsin.
-
Vakıf Reserve ile Loungekey de üyelik oluşturabilen var mı ? Hep aşağıdaki hatayı alıyorum
"Ne yazık ki bir terslik oluştu…
Ödeme kartınızla ilgili bir hata var. Lütfen ödeme kartı bilgilerinizi yeniden girin."
-
Kartınızın online ve yurtdışı alışverişe açık olduğundan emin olun . İlk başta bende aynı hatayı almıştım , bunları açınca düzeldi .
İlk üyelikte 1usd alıp iade ediyor kartın aktif olduğunu sorgulamak için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X