LoungeKey, kredi kartı sahiplerine havalimanı lounge (dinlenme salonu) hizmetlerine erişim sağlayan bir programdır. LoungeKey üyesi bir kredi kartınız varsa, dünya çapındaki birçok havalimanında bulunan özel salonlara giriş yapabilirsiniz. LoungeKey’in Avantajları: ✔ Konforlu Bekleme Alanları – Uçuş öncesinde rahat bir ortamda dinlenme fırsatı sunar. ✔ Ücretsiz Yiyecek & İçecek – Çoğu lounge’da ücretsiz atıştırmalıklar ve içecekler bulunur. ✔ Ücretsiz Wi-Fi & Şarj Noktaları – İş veya kişisel kullanım için internet ve şarj imkânı sunar. ✔ Duş & Uyku Alanları – Uzun uçuşlar öncesinde duş alma veya kısa süre dinlenme imkânı olabilir. ✔ Bazı Salonlarda Özel Hizmetler – Özel ofis alanları, spa hizmetleri veya masaj gibi ek hizmetler bulunabilir. LoungeKey Nasıl Kullanılır?
Bazı kartlar ücretsiz giriş hakkı sunarken, bazıları giriş başına belirli bir ücret alır (genellikle 20-35 USD arasında değişir). VakıfBank Sky Platinum Kart ve LoungeKey Eğer VakıfBank Sky Platinum Kart, LoungeKey erişimi sunuyorsa, belirli havalimanı salonlarına giriş yapabilirsiniz. Ancak, ücretli mi yoksa ücretsiz mi olduğu kartın şartlarına bağlıdır. Daha fazla bilgi için VakıfBank müşteri hizmetlerini arayabilir veya kartınızın özelliklerini kontrol edebilirsiniz. 😊✈ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urban Bug -- 7 Mart 2025; 15:11:45 > |
LoungeKey

-
-
-
loungkey anlaşması olan tüm banka kredi kartları ilk mesajda toplayabilsek şahane olurdu.
-
TEB’in LoungeKey anlaşması var ama artık LoungeKey uygulamasını kullanamıyoruz, onun yerine TEB uygulamasından karekod oluşturmamız gerekiyor. Mevduatı çeksek de kodlar geçerli kalıyor.
Kullandığım diğer kart olan Wings Elite de LoungeKey destekliyor. Henüz Reserve almadım ama sanırım onda da senelik 10 hak var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akbank Wings Elite
TEB Infinite
Vakıfbank Reserve
Garanti Miles Smiles Diamond
Yapıkredi Crystal Metal
Ziraat Bankkart Prestij Plus
Özel Bankacılık kartları hariç.
-
hocam tebe 500k parayı 1 günlüğüne yatırıp varlık şartını karşıladıktan sonra loungekey kodlarını alırsak hesapta para olmasa bile 3-4 ay sonra da kullanabilir miyiz o kodları?
-
Akbank Wings Elite , ek kart çıkarılması halinde ek kart sahibi de 8 *2 hak sahibi oluyor :)
-
Mümkün değil. Adına oluşturulan karekod kullanılmadan ikinci karekod oluşturulamaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.🙏🏻 Bunu bilmiyordum ahahaha.
bankaların kart ücretleri ve koşularınıda paylaşırsak daha güzel olur. tşkler bilgilendirme için.
-
Wings Elite şartları nedir? Mevduata bağlı bir kart programı mı yine? Araştırdım ancak bilgi bulamadım.
-
Musteri hizmetleri bile bilmiyor. Bankaya yonlendiriyor.
-
Takip
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vakıf reserve kartta var lounge key. Sky platinde yok
takip
-
Takip
wings black var classic programdayım bu programda geçerli değil, Black Plus için olabilir.
-
Lounge me var key yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LoungeKey değil ama fastTrack, yılda 10 adet, İng Pegasus premium olanı veriyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Orada mı geçerli hocam anlamadım, genel olarak programı bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Akbank Wings Elite TEB Infinite Vakıfbank Reserve Garanti Miles Smiles Diamond Yapıkredi Crystal Metal Ziraat Bankkart Prestij Plus Özel Bankacılık kartları hariç. |
Benzer içerikler
- n kolay davet kodu
- hangikredi ücretsiz kod
- eğitim harcamalarına taksit yapan bankalar
- vakıfbank reserve kart
- bankkart prestij
- tom pay hangi banka
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X