Şimdi Ara

LOVATO/İSTANBUL BÖLGE DİSTRİBÜTÖRÜNÜZ ÇÖZÜM OTOGAZ SİSTEMLERİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LOVATO sıralı otogaz sistemleri İSTANBUL bölge temsilciniz ÇÖZÜM OTOGAZ LPG&CNG SİSTEMLERİ bütün sırlarını sizlerle paylaşmaya hazır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇÖZÜMOTO -- 26 Kasım 2011; 17:24:11 >

• SAYIN LOVATO/ISTANBUL BÖLGE DİSTRİBÜTÖRÜ. LPG'Lİ ARAÇ KULLANICILARI OLARAK YENİ MONTAJDA GARANTİ BELGESİNDEKİ 4.CÜ MADDEYİ ANLAŞILIR BİR ŞEKİLDE ANLATIRMISINIZ ?.SAYGILARIMLA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavel usta

SAYIN LOVATO/ISTANBUL BÖLGE DİSTRİBÜTÖRÜ. LPG'Lİ ARAÇ KULLANICILARI OLARAK YENİ MONTAJDA GARANTİ BELGESİNDEKİ 4.CÜ MADDEYİ ANLAŞILIR BİR ŞEKİLDE ANLATIRMISINIZ ?.SAYGILARIMLA.
    Değerli PAVEL USTA, öncelikle 4. maddenin ne olduğunu yazarak başlamak istiyorum.

4. Ürünün garanti süresi içerisinde malzeme, işçilik ve montaj hatalarından dolayı arızalanması halinde parça, işçilik bedeli veya herhengi bir ad altında hiçbir ücret talep edilmeksizin tamiri yapılacaktır.

Garanti belgesindeki 4. madde, montajın yapıldığı bayinin müşteriye vermiş olduğu bir garantidir. Bayiler bu belgeyi imzalayarak, 2yıl veya 100000 km süresince yaptıkları işçiliğin, kullandıkları malzemenin ve montajlarının arkasında her zaman durduklarını göstermektedir. Bu madde sadece montajın yapıldığı bayi için geçerlidir. Müşterinin belirtilen şikayetlerle montajın yapıldığı bayiye gelmesi durumunda, müşteriden hiçbir ücret talep edilmemesi gerektiğini açıklamaktadır. Yoksa bir başka bayide garanti kapsamında değişen parçadan zaten ücret talep edilmemektedir. Parça değişimi esnasında bir emek harcanmaktadır, bunun da bir bedeli muhakkak olmalıdır. Konu müşteri açısından çok hassas olduğu için dikkatli bir biçimde müşteriye izah edilmeyi gerektirmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇÖZÜMOTO

Değerli PAVEL USTA, öncelikle 4. maddenin ne olduğunu yazarak başlamak istiyorum.

4. Ürünün garanti süresi içerisinde malzeme, işçilik ve montaj hatalarından dolayı arızalanması halinde parça, işçilik bedeli veya herhengi bir ad altında hiçbir ücret talep edilmeksizin tamiri yapılacaktır.

Garanti belgesindeki 4. madde, montajın yapıldığı bayinin müşteriye vermiş olduğu bir garantidir. Bayiler bu belgeyi imzalayarak, 2yıl veya 100000 km süresince yaptıkları işçiliğin, kullandıkları malzemenin ve montajlarının arkasında her zaman durduklarını göstermektedir. Bu madde sadece montajın yapıldığı bayi için geçerlidir. Müşterinin belirtilen şikayetlerle montajın yapıldığı bayiye gelmesi durumunda, müşteriden hiçbir ücret talep edilmemesi gerektiğini açıklamaktadır. Yoksa bir başka bayide garanti kapsamında değişen parçadan zaten ücret talep edilmemektedir. Parça değişimi esnasında bir emek harcanmaktadır, bunun da bir bedeli muhakkak olmalıdır. Konu müşteri açısından çok hassas olduğu için dikkatli bir biçimde müşteriye izah edilmeyi gerektirmektedir.

Alıntıları Göster
    SAYIN ÇÖZÜM OTO.MEDENİ CESARETİNİZDEN,VERDİĞİNİZ CEVAPTAN DOLAYI SİZİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.1994 - 2010 SENELERİ ARASINDA LPG SEKTÖRÜNDE İDİM.SİZİ KUTLADIM,DEMEK Kİ DÜRÜST,MÜŞTERİYE,İŞİNE SAYGILI,İŞİNİ,EKMEĞİNİ SEVEN BİR İNSANSINIZ.4.CÜ MADDEYİ SORDUKLARIM,KİTAPÇIĞI AÇIP TA NE OLDUĞUNU MERAK DAHİ ETMEDİLER.TARAFIMA NE OLDUĞUNU SORDULAR.SARF MALZEMELERİNİN ÜCRETE TABİ OLDUĞUNU,KALİTELİ SİSTEM TAKTIRANLARIN NE YAPMASI GEREKTİĞİNİ YAZDIM.KEŞKE,LPG SEKTÖRÜNDE DEDİĞİNİZ GİBİ BU MADDEYİ UYGULASALAR.UYGULAYANLAR O KADAR AZ Kİ.İŞLERİNİZDE BAŞARILAR,BOL KAZANÇLAR DİLERİM.SAYGILARIMLA.(YALNIZ YALNIŞ BİLDİĞİNİZ BİR ŞEY VAR.GARANTİ,YASA İLE YURDUN HER YERİNDEKİ BAYİLERDE GEÇERLİDİR.İTHÂLATÇI,İMALÂTÇI VE ESKİ TOMDER BAŞKANI ASIM ŞAFAK BEYE SORABİLİRSİNİZ.YOKSA GARANTİNİN BİR KIYMETİ OLMAZ.GARANTİ KİTAPÇIĞI VEYA SANAL ORTAM HER YERDE GEÇERLİDİR.)

• quote:

SAYIN ÇÖZÜM OTO.MEDENİ CESARETİNİZDEN,VERDİĞİNİZ CEVAPTAN DOLAYI SİZİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.1994 - 2010 SENELERİ ARASINDA LPG SEKTÖRÜNDE İDİM.SİZİ KUTLADIM,DEMEK Kİ DÜRÜST,MÜŞTERİYE,İŞİNE SAYGILI,İŞİNİ,EKMEĞİNİ SEVEN BİR İNSANSINIZ.4.CÜ MADDEYİ SORDUKLARIM,KİTAPÇIĞI AÇIP TA NE OLDUĞUNU MERAK DAHİ ETMEDİLER.TARAFIMA NE OLDUĞUNU SORDULAR.SARF MALZEMELERİNİN ÜCRETE TABİ OLDUĞUNU,KALİTELİ SİSTEM TAKTIRANLARIN NE YAPMASI GEREKTİĞİNİ YAZDIM.KEŞKE,LPG SEKTÖRÜNDE DEDİĞİNİZ GİBİ BU MADDEYİ UYGULASALAR.UYGULAYANLAR O KADAR AZ Kİ.İŞLERİNİZDE BAŞARILAR,BOL KAZANÇLAR DİLERİM.SAYGILARIMLA.(YALNIZ YALNIŞ BİLDİĞİNİZ BİR ŞEY VAR.GARANTİ,YASA İLE YURDUN HER YERİNDEKİ BAYİLERDE GEÇERLİDİR.İTHÂLATÇI,İMALÂTÇI VE ESKİ TOMDER BAŞKANI ASIM ŞAFAK BEYE SORABİLİRSİNİZ.YOKSA GARANTİNİN BİR KIYMETİ OLMAZ.GARANTİ KİTAPÇIĞI VEYA SANAL ORTAM HER YERDE GEÇERLİDİR.)

Alıntıları Göster
    Değerli pavel usta garanti sadece imzayı atan bayiye aittir demekle, müşterinin yaşadığı problemi hiçbir ücret ödemeden o bayide ödeme yapmadan çözüm buldurabileceğini anlatmak istedim. Yoksa işçilik (emek), dışındaki garanti tabiki tüm Türkiye'de geçerlidir. Hoşçakalın ..

• quote:

Değerli pavel usta garanti sadece imzayı atan bayiye aittir demekle, müşterinin yaşadığı problemi hiçbir ücret ödemeden o bayide ödeme yapmadan çözüm buldurabileceğini anlatmak istedim. Yoksa işçilik (emek), dışındaki garanti tabiki tüm Türkiye'de geçerlidir. Hoşçakalın ..

Alıntıları Göster
    SAYIN ÇÖZÜM OTO.GARANTİ GİBİ,ÇÖZÜM DE BÜTÜN TÜRKİ'YEDE GEÇERLİDİR.TABİKİ EMEK VE SARF MALZEMELERİ ÜCRETLİDİR.YOKSA,MİSAL;LPG SİSTEMİMİ ISTANBUL'DA SİLİVRİ'DE TAKTIRDIM VE BEN İŞ VEYA BAŞKA SEBEPLERDEN DOLAYI TUZLA,BURSA VEYA ESKİŞEHİR'E TAŞINDIM.YADA SEYAHATE ÇIKTIM.PEKİ,EĞER GARANTİ BAYİYE VE ŞEHİRE AİTSE YOLDA SİSTEM BOZULUNCA NE YAPILACAK ?.ÜCRETLİ Mİ GARANTİ KAPSAMINDAKİ MALZEMELER DEĞİŞECEK ?.SİZ O KİŞİ YERİNDE OLSANIZ NE YAPARDINIZ ?.SAYGILARIMLA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavel usta -- 29 Kasım 2011; 4:20:21 >

• quote:

SAYIN ÇÖZÜM OTO.GARANTİ GİBİ,ÇÖZÜM DE BÜTÜN TÜRKİ'YEDE GEÇERLİDİR.TABİKİ EMEK VE SARF MALZEMELERİ ÜCRETLİDİR.YOKSA,MİSAL;LPG SİSTEMİMİ ISTANBUL'DA SİLİVRİ'DE TAKTIRDIM VE BEN İŞ VEYA BAŞKA SEBEPLERDEN DOLAYI TUZLA,BURSA VEYA ESKİŞEHİR'E TAŞINDIM.YADA SEYAHATE ÇIKTIM.PEKİ,EĞER GARANTİ BAYİYE VE ŞEHİRE AİTSE YOLDA SİSTEM BOZULUNCA NE YAPILACAK ?.ÜCRETLİ Mİ GARANTİ KAPSAMINDAKİ MALZEMELER DEĞİŞECEK ?.SİZ O KİŞİ YERİNDE OLSANIZ NE YAPARDINIZ ?.SAYGILARIMLA.

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Aracımda Lovato sıralı sistem lpg takılı. ancak çözemediğim ya da tüpten mi kaynaklanıyor yoksa başka bişey mi anlamadığım sorunumu aktarmak istiyorum.

araç 1.6 16V Seat İbiza

soğuk havalarda(5 derecenin altında), özellikle araç soğukken devirli bi şekilde durmak için debriyaja bastığımda, devir saati rölanti seviyesinin altına inip geri çıkıyor, stop edecek gibi oluyor ama olmadan geri çıkıyor. bu benzinle çalışırkende oluyor tüple çalısırkende. sanırımda özellikle kalorifer ve klima çalısırken oluyor ama bundan emin olamadım. Szice sorunun lpg ile alakası olablir mi? ya da neyle alakası olabilir?

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineered Rock

Merhabalar,

Aracımda Lovato sıralı sistem lpg takılı. ancak çözemediğim ya da tüpten mi kaynaklanıyor yoksa başka bişey mi anlamadığım sorunumu aktarmak istiyorum.

araç 1.6 16V Seat İbiza

soğuk havalarda(5 derecenin altında), özellikle araç soğukken devirli bi şekilde durmak için debriyaja bastığımda, devir saati rölanti seviyesinin altına inip geri çıkıyor, stop edecek gibi oluyor ama olmadan geri çıkıyor. bu benzinle çalışırkende oluyor tüple çalısırkende. sanırımda özellikle kalorifer ve klima çalısırken oluyor ama bundan emin olamadım. Szice sorunun lpg ile alakası olablir mi? ya da neyle alakası olabilir?

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Garanti şehire ve bayiye ait değildir. Garanti tüm Türkiye'de geçerlidir. Garanti kapsamındaki parça değişimi ücretsiz yapılır. Ancak parça değişimi esnasındaki işçilik bedeli talep edilebilir. Değişimi yapan ustayı onurlandırmak ve emeğine saygı duyduğumu göstermek için bir miktar ödeme yapardım.

• quote:

Garanti şehire ve bayiye ait değildir. Garanti tüm Türkiye'de geçerlidir. Garanti kapsamındaki parça değişimi ücretsiz yapılır. Ancak parça değişimi esnasındaki işçilik bedeli talep edilebilir. Değişimi yapan ustayı onurlandırmak ve emeğine saygı duyduğumu göstermek için bir miktar ödeme yapardım.

Alıntıları Göster
    Merhaba ,Engineered Rock

Aracınızı öncelikle servisinize göstermenizi gerekmektedir. Serviste gerekli bakımlar yapıldıktan sonra herhengibir Lovato bayisine giderek yardım alabilirsiniz. Arabanızdaki sorun benzinden kaynaklanmaktadır. Bu problemi Lpg ile çalışırken fazlasıyla hissetmektesiniz. Benzinden kaynaklanan problem gazda kat kat fazlasıyla aracınıza yansımaktadır. Benzinden kaynaklı sorununuza en iyi çözümü servisiniz bulacaktır. Onların da bilgi ve tecrübesine saygısızlık etmek istemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇÖZÜMOTO -- 30 Kasım 2011; 13:08:12 >

• quote:

Alıntıları Göster
    SAYIN ÇÖZÜM OTO.GENE USTALIĞINIZA YAKIŞIR BİR CEVAP VERDİNİZ.SİZİ KUTLUYORUM.ÖRNEK BİR FİRMA,ÖRNEK BİR USTASINIZ.SAYGILARIMLA.
  • quote:

SAYIN ÇÖZÜM OTO.GENE USTALIĞINIZA YAKIŞIR BİR CEVAP VERDİNİZ.SİZİ KUTLUYORUM.ÖRNEK BİR FİRMA,ÖRNEK BİR USTASINIZ.SAYGILARIMLA.

Alıntıları Göster
    Forumunuzda başarılar diliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovato

Forumunuzda başarılar diliyoruz...

Alıntıları Göster
    Teşekkürler Lovato ..
  • quote:

Teşekkürler Lovato ..

Alıntıları Göster
    güzel paylaşımlar diliyoruz takipçiniziz başarılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERİMOTOGAZ

güzel paylaşımlar diliyoruz takipçiniziz başarılar...

Alıntıları Göster
    Her geçen gün bir adım ötede olacağımıza inanmanız dileklerimizle, teşekkürler ..
  • quote:

Her geçen gün bir adım ötede olacağımıza inanmanız dileklerimizle, teşekkürler ..

Alıntıları Göster
    Bize desteğini hiç esirgemeyen saygı değer dostlarımıza ve değerli müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz. Her türlü sıkınıtınızı içtenlikle dinleyip yardımcı olmak için elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız.

İletişim için telefon numaralarımız: 0216 540 23 56 - 57
  • quote:

Bize desteğini hiç esirgemeyen saygı değer dostlarımıza ve değerli müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz. Her türlü sıkınıtınızı içtenlikle dinleyip yardımcı olmak için elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız.

İletişim için telefon numaralarımız: 0216 540 23 56 - 57

Alıntıları Göster
    mrb lovato yetkilisi..benim bmv 6 silindir aracım sabahları benzinden gaza geçerken özellilkle soğuk havalarda stop ediyor.Isınınca düzeliyor..onca ayar , enjektör temizliği yaptırmama rağmen düzelmedi..regülatörde sorun olabilir dendi onada baktırdım..herhangi bir ısınmama sorunuda yok..en son enjektörler değişmem gerektiği söylendi..2 senelik sistem easy fast..ayrıca nedense gittiğim lovato bayilerinin hiçbiri enjektör değişmeye yanaşmadı..hep ayarla temizlik vs. işlemle başından savdılar..netice çözüm yok..Çözüm lpg yetkililerinden çözüm bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan2101

mrb lovato yetkilisi..benim bmv 6 silindir aracım sabahları benzinden gaza geçerken özellilkle soğuk havalarda stop ediyor.Isınınca düzeliyor..onca ayar , enjektör temizliği yaptırmama rağmen düzelmedi..regülatörde sorun olabilir dendi onada baktırdım..herhangi bir ısınmama sorunuda yok..en son enjektörler değişmem gerektiği söylendi..2 senelik sistem easy fast..ayrıca nedense gittiğim lovato bayilerinin hiçbiri enjektör değişmeye yanaşmadı..hep ayarla temizlik vs. işlemle başından savdılar..netice çözüm yok..Çözüm lpg yetkililerinden çözüm bekliyorum..

Alıntıları Göster
    Sayın Volkan 2101 bey,

Su hortumlarının doğru yerden alındığı mesafe uzak ise, ısı sensörünüz arızalı ise veya gaza geçiş sıcaklığınız yüksek ise aracınızdaki sorunu yaşarsınız. Size en yakın bayimize bu taleplerle giderseniz sorununuzun çözüleceğini düşünüyoruz. Çözüm önerilerimize rağman sorununuz devam ederse ve İstanbul'da iseniz sizleri firmamıza davet etmek istiyoruz.

Hoşçakalın.

Çözüm Otogaz Sistemleri
    Bostancı C. Yol S. No:3
    Yukarı Dudullu/Ümraniye/İst.

• Merhaba;
    Benim 2011 model ford focus aracımda lovato lpg sıralı sistem bulunmakta.Geçen yıl araçtan gaz kokusu gelmesi ve aracın motor sıcakken geç marş alması üzerine evime yakın bir lovato yetkili servisine aracı götürdüm.Aracın lpg enjektörlerinden birinin arızalı olduğu belirtip gaz kaçağı ve geç marş alma sorunun bundan kaynaklı olduğunu belirttiler.Enjektörü ve filtreyi değiştirip aracın bakımını yaptılar.Bu aralar araç yine belli bir mesafe gidip stop edip tekrar çalıştırınca geç marş almaya başladı.Aracı 100 km kadar sadece benzinde kullandım herhangi bir geç çalışma sorunu olmadı.Bunun üzerine geçen yıl bakım yapan yetkili servise gittim.Lpg regülatörünü el yordamıyla kontrol ettiler ve enjektörleri pensle sıkarak baktılar sorun gözükmüyor dediler.Bilgisayara bağladılar orada da bir sorun gözükmüyor dediler.Çok da detaylı incelemediler.Sizce sorun ne olabilir?

• benim sorunum bozulan lovato beyin yerine yine lovato taktim 2 sene olmadi daha taktigim günden beri ısınana kadar stop etme sorunum var kac kez gaz ayari yaptırdım 90 dereceye gelene rolanti tutmuyordu farkli lpgcilere gittim en son biri pirinc vidayi tam skti bu seferde sabahlari lpgde calismiyor akü bitti kac kere yine çalışmıyor benzinde çalıştırıp gaza geçiyodum pirinc vidayi 3 tur actim ter marsta almaya basladi bu sefer gazi içti resmen sonra lpgciye anlattim pirinc vidayi biraz skti sabahlari zorda olsa calisiyordu ama 50 derecede rolantide durmaya basladi tmm dedim oldu ayar ama hala cok yakiyodu kendim öğrendimki pirinc vidayi açarsak diyafram vidasini skmak gerekiyormus yoksa cok yakiyo kendim ayar yaparak 50 derecede rolantide durmasını sağladım gazida kıstım cekis düştü ama yakıtta düştü ama misal arkadasim ayni arac farkli lpg beyni sicaklarda çalıştıriyor stop etmeden rolantide duruyor ben calistiriyorum direk stop ediyo jikle cekiyorum en az 50 dereceyi gormezse stop ediyo ben bu sikayet gördüm lovato beyinleri sorunlu isinana kadar stop ediyor diye isinmaktan kastim en az 70 derece ic yapısıni biliyori metal bir malzeme fazla deyatli parcasi yok ama malzeme kalitesinden diyaframinda sorun olabilirmi araç sahin lovato karbüratörlü beyin var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar. İlk kez dün şöyle bir sıkıntı yaşadım. Aracımın gazını fullettim. Sonra hareket ettim ve halen gaz yokmuş gibi kırmızı ışık yanıyordı. 15-20 km sonra 4 ışık birden yanmaya başladı. Bir süre gittim ve yine kırmızı ışık yandı ve öyle devam etti. Arabayı parkettim, sabah çalıştırdım normale dönmüştü ışıklar. Fakat 4-5 km sonra yine hiç gaz yokmuş gibi kırmızı yandı. Sorun ne olabilir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.