Şimdi Ara

Ankara'da Skoda özel özel servis garantili hizmet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Ankara'da Şaşmaz oto sanayisinde hizmet vermekteyiz. ASM Teknik olarak Doğuş Oto 15 seneye yakın Master Teknisyen olarak çalışıp kendi iş yerimiz de hizmet vermekteyiz. Volkswagen, Audi, Porsche, Skoda ve Seat araçlara, bakım, onarım, elektrik, DSG şanzıman onarımı, Diagnostik arıza arması, şanzıman yağı değişmi, partikül filtresi ve egr arızası, turbo onarımı ve değişimi, akü, orjinal yedek parça değişimleri garantili bir şekilde işlem yapmaktayız. Orjinal test cihazı ODİS ve Vas test cihazı kullanmaktayız. Özellikle Castrol grubu ürünleri orjinal ve faturalıdır. Triger kayışı ve DSG şanzıman onarımları özellikle garantili olması ayrıca çok önemlidir. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.
    Ali usta: 05074281078
    Web adresi: asmteknik.com
    Instagram: asmteknik
    Adres: Bahçekapı mahallesi 2544. sokak no:10 Şaşmaz/Ankara
    https://asmteknik.com
    Ankara'da Skoda özel özel servis garantili hizmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aliptk -- 13 Mart 2022; 13:56:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Skoda Özel Servis: Garantili Hizmet için En İyi Seçenek

Ankara'da Skoda aracınız için garantili özel servis hizmeti mi arıyorsunuz? Ankara'nın en iyi Skoda özel servislerinden biri olan ASM Teknik'ten başkasına bakmayın.

Deneyimli Teknisyenler, En Son Teknoloji: ASM Teknik, Skoda araçların bakım ve onarımı konusunda uzmanlaşmış deneyimli teknisyenlerden oluşan bir ekibe sahiptir. En son teknoloji ekipmanları ve orijinal Skoda parçaları kullanarak aracınızın en iyi şekilde çalışmasını sağlarlar.

Geniş Hizmet Yelpazesi: ASM Teknik, periyodik bakımdan motor onarımına kadar Skoda araçlar için çok çeşitli servisler sunmaktadır. Ayrıca, elektrikli araçların bakım ve onarımı konusunda da uzmanlaşmışlardır.

Garantili Hizmet: ASM Teknik'in tüm hizmetleri, işçilik ve kullanılan parçalar için garantilidir. Bu, aracınızın güvenilir ve güvenli ellerde olduğunu bilmenin içinizi rahatlatacaktır.

Mükemmel Müşteri Hizmetleri: ASM Teknik, mükemmel müşteri hizmetlerine kendini adamıştır. Personel, sorularınızı yanıtlamaya ve aracınızın bakım planı hakkında tavsiyelerde bulunmaya her zaman hazırdır.

Ankara'da En İyi Skoda Ustası: Ankara'da güvenilir ve yetenekli bir Skoda ustası arıyorsanız, ASM Teknik'ten başkasına bakmayın. Uzmanlıkları, garantili hizmetleri ve mükemmel müşteri hizmetleri, aracınızın ihtiyacı olan en iyi bakımı almasını sağlayacaktır.

ASM Teknik Yorumları: ASM Teknik, müşterilerinden sürekli olarak olumlu yorumlar almaktadır. Müşteriler, teknisyenlerin uzmanlığını, hizmetlerin kalitesini ve mükemmel müşteri hizmetlerini övmektedir.

Ankara Skoda özel servisi olarak ASM Teknik, aracınızın ihtiyaç duyduğu garantili hizmeti sunmaktadır. Deneyimli teknisyenleri, en son teknoloji ekipmanları ve mükemmel müşteri hizmetleri ile ASM Teknik, Skoda aracınız için en iyi seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Selamlar, buradaki yazıya istinaden ASM TEKNİK Ali usta ile irtibata geçtim yetkili servis artık çok pahalı olduğundan Ankara'da güvenilir VW ve Audi aracımız için tecrübeli usta yeri arıyordum, aracımın bakım ve balata değişimi gibi işlemleri vardı, telefondan bilgi aldığımda bakım ile alakalı ve kullanılacak parçaların marka ve fiyatlarını verdiler, Man filtre ile yaptırmak istedim en kaliteli ürün olduğu için, motor yağı ile alakalı kafamda soru işareti vardı Ali usta Castrol motor yağı kullanıyoruz ve ürünlerimiz hepsi faturalı ve Castrol'den şifreleme sisteminden yağ bidonun teyitini alabiliriz diyince bakım yaptırmak için gittim, aracı ilk aldığımız da sıfır iken motor arızası olmuştu sıfır araç olduğu için servis ile sıkıntı yaşamıştık ama oradan hatırladım Ali usta Ankara yetkili servisin Master teknisyeniydi ve kendisi bu konuda çok tecrübeli ve problem çözmede kendisi çok iyiydi, yetkili servisin de müdürleri bu konuda söylemişlerdi kendisini görünce kendi servisimi buldum dedim :) Ali usta da beni hatırladı kendileri servisten ayrılıp dükkan açmışlar, çalışanlar ve Ali usta çok ilgilendi yaptığı tüm işlemleri ve parça kalitesini anlatıp da taktı, kendileri yaptıkları işlemlere de garanti verdiklerini söyledi sizlerede tavsiye ederim zaten genellikle müşterileri servisten tandıkları oluyor, kendilerine söyedim yorum yapıcağımı teşekkür ederim. Ali usta: 0507 428 10 78

• Ankaramiza böyle güzel servisler açıldığı için mutlu oldum acikcasi...Gelsek seat grubuna da hayir demezler sanirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hocam. Skoda Scala aracımın sol ön teker davlumbazı kırıldı. Değişimini yapıyor musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.