Şimdi Ara

Love Mei Metal Kap/Kılıf Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone SE için bu kaptan almayı düşünüyorum ama kullanıcı yorumu bulamadım pek, aklıma takılan bir kaç şey var:
    1-Ses kısma tuşları ve kilit tuşuna basmada problem çıkarıyor mu? Tuşlar çok sertleşiyor, basmak için uğraşmak gerekiyor gibi mi, yoksa normal basınca oluyor mu?
    2-Parmak izini kap yokmuşçasına okuyabiliyor mu? "Kap yokmuşçasına değil ama yine de iyi" mi yoksa "parmak iziyle kullanılacak bir kap değil" mi?
    3-Gorilla glass yüzünden dokunmatikte algılama problemleri ne düzeyde oluyor? Kullanırken çok rahatsız ediyor mu? "Bazen 3-5 defa aynı yere dokunuyorum algılaması için" diyenler var mı?
    4-Son olarak da ağırlık olarak pantolonun ön cebinde taşırken bariz ağır hissetme durumu oluyor mu, her adımda "bu telefon da çok ağırlaştı, dur biraz kılıfı çıkarıp kullanayım" dedirtecek kadar mesela? Yoksa normalden biraz daha ağır ama rahatsız etmeden, ağırlığı unutturarak taşınabilir düzeyde mi?

Bir kaç tane de link koyayım ürüne dair:https://tr.aliexpress.com/item/Waterproof-Shockproof-Aluminum-Gorilla-Metal-Cover-Case-For-Apple-iPhone-Models-4-4s-5-5s-SE/32694742800.html?spm=2114.13010608.0.0.RjHaG2&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson SG -- 11 Mayıs 2017; 16:50:52 >

• Zevkler ve renkler tartisilmaz derler ama bu nasil bir kaptir yahu telefonu telefonluktan cikarmis
  • Görünüş olarak hoşuma gitti benim, değişik bir çekiciliği var
    Ama telefonun özelliklerini kullanmayı zorlaştıracaksa/engelleyecekse hiç gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.