Şimdi Ara

Low Bass Filter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yabancı sitelerde falanda araştırmama rağmen halen bulamamaktayım. Stereo yada Mono şekilde ses data çıkışı bir karta bağlayıp Aktif donanımla sadece bass sesi almak istiyorum. Yani simetrik olmayan sadece (+) ve (-) bağlantı ile çalışan bir devre arıyorum. Bir uçtan normal ses çıkışını girip diğer uçtan da bass çıkışı almak amacım. Ama pot ile ince ayar yapmak istemiyorum sadece ses gir bass çık şeklinde olmalı. Varmı deneyimi olan ?

•  Low Bass Filter
  • simetrik besleme. neden bu kadar korkutuyor anlamadım. kenakord hocanın bi devresi vardı tek beslemeyi simetrik yapan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertan88

Low Bass Filter

Bu adamı neyle besleyeceğim ? Pasif filtre bu, çevirme kapasitesi iyimidir ? Acaba siz kullandınız mı bu devreyi ?

Korku simetrik besleme değil. Fazladan devre elemanı kullanmak gereksiz bence. Birkaç diyot ve kondansatörle çevrildiğini biliyorum bende (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor88 -- 25 Temmuz 2013; 15:53:03 >
  • Zagor88 kullanıcısına yanıt
    Devre aktif filtredir.Lm324 opamp simetrik olmadanda beslenebilir.Besleme aralığı 3-32V.
  • 4. ve 11. bacaklardan vereceğim yani voltajı. Verdiğim 3 yada 22 volt arası ne değişecek onu anlamadım sanırım 12v iyidir.

Low Bass Filter
  • Evet 4 ve 11 numaradan vereceksin.Vereceğin voltaj 3 ile 32 v arası.12V verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertan88

Evet 4 ve 11 numaradan vereceksin.Vereceğin voltaj 3 ile 32 v arası.12V verebilirsin.

Teşekkürler vaktim olursa deneyeceğim.
  • Birde şu yaptığım kaba çizimi kontrol edermisiniz doğru değil mi ? Delikli Pertinanks karta yapacağım için (:

Low Bass Filter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor88 -- 25 Temmuz 2013; 16:24:24 >
  • Doğrudur.

• 1. resim çok karışık açıkçası üşendim. 2. ve 3. resimdekileride zamanında yapmıştım. Emin ol ufak bi seramik kondansatörün verdiği etkiyi veriyorlar uğraşmaya deymez etkili değiller. 4. link de açılmıyor zaten (:

Ama uğraşmışsın aramışsın teşekkür ederim sana da.
  • Orada sağdece 1 tanesi yani beslemesiz olan rc filtre olduğundan 2+1 değilde 2+0.5 anca. diğer aktif devreler istediğinizi karşılar. 1. devrenin hepsini yapmıyacaksınız,, sağdece pre-amp kısmını kullanacaksınız. Görünmeyen son resim PT2351 lowpass filter entegresine aittir. http://www.tehnari.ru/attachments/f114/138016d1370201778-crossover.gif . DC9v. 7808 ile iyi gider.
    denemedim,,sizin için tabikide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 26 Temmuz 2013; 21:53:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.