Şimdi Ara

Low elo carry hero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Assasin hero ariyorum bu tarzda varmi hafif tanky olacak ve manyak gibi hasar cikaracak op hero , fazla banlanmasi olmasin mid top jungle olsun.Rengar khazix diana gibi herolar dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hafif tanky manyak gibi hasar op hero

Bu saçma istatistiğe en uygun hero Rengar zaten kendiside başlı başına saçmalık olan bi hero

Banlanma konusuna yapabileceğin bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Hafif tanky manyak gibi hasar op hero

Bu saçma istatistiğe en uygun hero Rengar zaten kendiside başlı başına saçmalık olan bi hero

Oyunda o kadar sacma hero varki.Eskiden assasinler full hasar giderdi kesip olurlerdi simdi hayvan gibi hasar vurup olmuyorlar,katarinaya gunatesi cikan sapiklar var

• Diana'nın durumu iyi bence şuan, hem kha'zix rengar çok oynanıp banlanıyor. Diana diyorum güzel tek atan eğlenceli çar hem de mid-jung oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Diana'nın durumu iyi bence şuan, hem kha'zix rengar çok oynanıp banlanıyor. Diana diyorum güzel tek atan eğlenceli çar hem de mid-jung oynarsın.

Hocam diananin pasifi koridoru dondurmasini zorlastirmiyor mu ?Bir de 6 ya kadar nasil oynamaliyim taktik verirmisiniz?

• Bu özelliklerde bence ekko var onun dışında assasins değil ama damage atar tanklığıda var cho olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labrinth78

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Diana'nın durumu iyi bence şuan, hem kha'zix rengar çok oynanıp banlanıyor. Diana diyorum güzel tek atan eğlenceli çar hem de mid-jung oynarsın.

Hocam diananin pasifi koridoru dondurmasini zorlastirmiyor mu ?Bir de 6 ya kadar nasil oynamaliyim taktik verirmisiniz?

6ya kadar alabildiğin farmı al da farm için fazla hasar yememeye çalış. Q ile de bazı farmları alabilirsin. Pasifi koridoru dondurmasını zorlaştırır diyebiliriz ama sadece son vuruş yapılırsa bir sorun olmaz bence zira ryze kata lb gibi popüler şampiyonlar zaten hızlı minyon ittiriyor.
  • yasuo yengay zed main
  • Rengar oynadim gecen el offtank 400 ad fenaydi

• Rengar, bu kadar saçma bi hero olamaz kafamda ünlem çıktığı an ölüyorum o ise çıkıp gidiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Rengar, bu kadar saçma bi hero olamaz kafamda ünlem çıktığı an ölüyorum o ise çıkıp gidiyor..

Katiliyorum hasari fena ustune orman donmesi cok kolay.Sinirlendigim tek yer su tarayicinin ultiyi bozmasi.

• Roa,swift boots,rylai,liandry,zzrot,guardian angel+ ulti.

Al sana 4000 hp 250-250 armor-mr singed.Içlerine ghost açıp bir giriyorsun ,adcnin senden hiçbir kaçışı olmuyor.Zaten adcye gidene kadar tüm takım senin peşinde eriyorlar.Oyunda isterse viktor isterse syndra isterse ezreal olsun,singed %80 most damage çıkarır ve oyundaki en tanky herodur.Çok komik bi opligi var

• Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey yalan söylüyor, alma singed

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Hafif tanky manyak gibi hasar op hero

Graves garen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

Yok öyle bir şey yalan söylüyor, alma singed

Millet uyanmadan singedle challenger çıkalım diyorsun ha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.