Bildirim
lozanı tanımayan devlet varmış
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tanımayacak tabii.
Takmış ABD Lozan'a. -
o zaman lozandan sonraki uluslar komitesinde alınan musul ingilizlere bırakıldı ibaresini de tanımasın -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by darkprince</i>
<br />o zaman lozandan sonraki uluslar komitesinde alınan musul ingilizlere bırakıldı ibaresini de tanımasın
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
İyi Güldüm haa Gerçi seninde ABD'nin Çifte standart'ına değinmek istediğini fark ettim. Ama ilkin bi güleyim dedim :-)
Not:BU gülme sana değil.. Buna izin veren dünyaya idi..
İşine geldiğini tanıma.
İşine gelmediğini Tanımama..
EeeeeeEeeeeeeee Karşısında Adam Gibim bir ülke ya da ülkeler topluluğu olsa böyle yapamazlardı.
-
darkprince çok haklısın işine gelince tanı gelmeyince tanıma ne yapcaz yalakayız işte -
bana adam gibi bir ülke söylesenizde öğrensek arkadaşlar. -
adan gibi bir ülke uganda rusya -
Adam gibi bir ülke;
ABD
İNGİLTERE
Bak 2 tane birden saydım :-)
2'si de Adam gibi ülke.
Bulmuşlar enayileri ZOKUYORLAR!.
Ama benim elime bir geçecekler!....... ****************** -
yunanistan da tanımıo o zaman....
tanısa da uymuo...
adalarda bize doğru çevrilmiş füzeler...
gerçi bizimde yok değil ama madde adaşlarda silah bulundurulmayacak diyo... -
biz yalakayız eziyolar bizi -
adam gibi ülke Kuzey KORE
(çok delikanlı bir ülke, Araplar gibi yalaka , dönek vs.. değiller ) -
K.Kore'yi yanımıza almalıyız.
Ben başta olsaydım..
Onların ABD düşmanlığını kendi lehime çevirmeye çalışırdım.
Onlardan deli gibim Nükleer satın alırdım..
Bakın Döt Kadar İsrail Nükleer'im var diye tehdit ediyor!. -
bencede k.kore çok tehlikeli bir ülke nükleer üretmesi başlıca bir tehlike k.kore ile savaş çıkarsa abd desteklerim -
kore abdyle savaşa girerse felaket olur...
en az 250 bin kişi sadece nükleer den ölür.. -
ya heryerde abd yaziyor vala ben biktim ehe.. yazmayin su uc harfi ters etki yapmaya basladi bende de :-))) -
şöyle yazsak uygundur sanırım: ameriKAN -
Abd->Bush yazalım. Ya da şahinler. -
İlk hortum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X