Şimdi Ara

Ücretsiz şeriat eğitimini kimler finanse ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cnntürk te canlı sel haberi verilirken orada ki kocaman bir afişte bu yazıyı gördüm ss alamadım.
    Olmasın demiyorum isteyen herşeyi öğrensin kültürlenelim ama bunu babasının hayrına vermiyorlardır diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Git sor

• Fetö tarafından 2000 yılında katledilen aydınımız Necip Hablemitoğlu, "Köstebek" ve "Şeriatçı Terörün Kıskacındaki ülke Türkiye" kitabında bu konulara çok ayrıntılı şekilde değiniyor.
    Özetle Almanya bunların baş destekçisi. Destek derken sadece para değil. Eğitim, teknik destek, siyasi destek, para vs. Nurcular, Kaplancılar, Menzilciler, Fethullahçılar ve birçok cemaat, tarikat Almanlarla, Alman istihbaratı ile ilişki içinde. Kanıtları ile kitapta mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma bir haber geldi 😄 kpss eğitim bilimleri 70 tane karı koca full çekmiş. Diğerleri yakın çevre demem oki birileri bir yere adam sokarak bunlardan full her ay yardım olarak para aldı. Polis öğretmen ne varsa bu şekilde döndürdüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miui -- 23 Haziran 2020; 21:18:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amerika
    Amerika orta doguda milliyetcilik ve dini marjinalligi kullanip korukleyerek modern olabilecek pek cok ulkenin içinden gecti

Bkz suriye irak afganistan iran

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaziisteyengenc

Fetö tarafından 2000 yılında katledilen aydınımız Necip Hablemitoğlu, "Köstebek" ve "Şeriatçı Terörün Kıskacındaki ülke Türkiye" kitabında bu konulara çok ayrıntılı şekilde değiniyor.
    Özetle Almanya bunların baş destekçisi. Destek derken sadece para değil. Eğitim, teknik destek, siyasi destek, para vs. Nurcular, Kaplancılar, Menzilciler, Fethullahçılar ve birçok cemaat, tarikat Almanlarla, Alman istihbaratı ile ilişki içinde. Kanıtları ile kitapta mevcut.
    Ne almanyasi hocam

Almanyanin yunanistana falan destek verdigi dogru da İslamcı örgütlenmelerden ne cikari var

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Ne Almanya'sı mı ? :)) Hocam internetten bile ulaşabilirsiniz bu bilgilere. En azından BND vakfını araştırırsanız görürsünüz. Almanya birçok şeyin arkasındadır. ABD de destek veriyor elbette ancak Almanya bunların yuvası. Sadece fetö olarak düşünmeyin, anasını satayım ülkede yüzlerce cemaat, oluşum, tarikat var.

Almanya'yı dediğim gibi araştırabilirsiniz.

Örneğin Süleymancılar, İslam Kültür Merkezleri Birliği(İKMB) var. Uzantıları hep Almanya'da.

ABD'de masum değil. Onlar da Nurcuları yerleştirmek için Marshall yardımı sonrası gücünü iyice arttırarak Nurcu şerefsizlerin meclise girmesini sağladı.

Cemaatler o kadar fazla ki ben okuduğumda aklım şaştı, Yuh artık dedim. Ama en güçlüleri Fethullahçılar, Süleymancılar ve Nakşibendicilerdir.(Menzilciler).

Tanıdığım çok menzilci var, insanları bir şeyin farkında değil. Din diye gidiyorlar, Türkçe Kuran okumayın diyorlar bizim arkadaşlara.

Çok uzattım ama ABD, AB ülkeleri -özellikle Almanya- bunlara kol kanat geriyor.

Yukarıdaki mesajda dediğim kitaplara göz atarak daha kapsamlı bilgilere, kanıtlara ulaşabilirsiniz. Sadece Necip Hablemitoğlu'nu araştırmanız bile birçok bilgi edinmenize sebep olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ne Almanya'sı mı ? :)) Hocam internetten bile ulaşabilirsiniz bu bilgilere. En azından BND vakfını araştırırsanız görürsünüz. Almanya birçok şeyin arkasındadır. ABD de destek veriyor elbette ancak Almanya bunların yuvası. Sadece fetö olarak düşünmeyin, anasını satayım ülkede yüzlerce cemaat, oluşum, tarikat var.

Almanya'yı dediğim gibi araştırabilirsiniz.

Örneğin Süleymancılar, İslam Kültür Merkezleri Birliği(İKMB) var. Uzantıları hep Almanya'da.

ABD'de masum değil. Onlar da Nurcuları yerleştirmek için Marshall yardımı sonrası gücünü iyice arttırarak Nurcu şerefsizlerin meclise girmesini sağladı.

Cemaatler o kadar fazla ki ben okuduğumda aklım şaştı, Yuh artık dedim. Ama en güçlüleri Fethullahçılar, Süleymancılar ve Nakşibendicilerdir.(Menzilciler).

Tanıdığım çok menzilci var, insanları bir şeyin farkında değil. Din diye gidiyorlar, Türkçe Kuran okumayın diyorlar bizim arkadaşlara.

Çok uzattım ama ABD, AB ülkeleri -özellikle Almanya- bunlara kol kanat geriyor.

Yukarıdaki mesajda dediğim kitaplara göz atarak daha kapsamlı bilgilere, kanıtlara ulaşabilirsiniz. Sadece Necip Hablemitoğlu'nu araştırmanız bile birçok bilgi edinmenize sebep olabilir.

Ne cikari var? Tekrar soruyorum

türkiyenin bölünmesini istiyorlar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mor yakut -- 24 Haziran 2020; 20:7:38 >

Para, istihbarat, istihbarat elemanı yerleştirmek, kritik kurumlara kendilerine bağlı eleman yetiştirmek, rakip olabilecek ülkelerin güçsüzleştirilmesi, zayıflatılması, himmet/bağış adı altında alınan paralar...

Benim bildiklerim bunlar, bilmediğim daha birçok şey de vardır eminim.

• quote:

Para, istihbarat, istihbarat elemanı yerleştirmek, kritik kurumlara kendilerine bağlı eleman yetiştirmek, rakip olabilecek ülkelerin güçsüzleştirilmesi, zayıflatılması, himmet/bağış adı altında alınan paralar...

Benim bildiklerim bunlar, bilmediğim daha birçok şey de vardır eminim.

Aga bence bu arkadas eksik biliyor almanyanin Türkiye'den alabilecegi bir sey yok amerika yedirmez
    Ha mesela suclulara sahip cikmasi falan bunlari hep Amerika istiyor diye yapıyordur

Amerikanin amaci belli ulkeyi 2 ye 3e bolmek geri birakmak zayif tutmak kontrol etmek Almanyanin buna kudreti yetmez

Katılmıyorum hocam :) Bilginizin kaynakları nereler bilmiyorum ancak Almanya'yı küçümsemek büyük bir hata olacaktır. Almanya esasında ABD ile düşman bile denebilecek durumdadır. Bu konular burada da konuşulabilir ama kitapları, arşivleri, tarihi okuyup kurcalamak daha mantıklı olacaktır.

Almanların Bergama'da ne aradıklarını, amaçlarını da araştırın isterseniz. Almanya en büyük düşmanlarımızdan birisidir. Hatta yine Necip Hablemitoğlu'nun bu konuda kitabı vardır Bergama ve Almanlarla ilgili. Göze batmayan bir düşman Almanya... Ama çok önemli.

Umarım ülkemize karşı hain düşünceleri kendilerini bulur.

• Türkiye'deki cemaatleri bilmem ama Vahabiligin en büyük finansörlerinin Suudi Arabistan ve İngiltere oldugunu çok net biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.