Şimdi Ara

Fransa yabancılar lejyonuna(Paralı ASkerlik) aylık 5000 $

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
5
Favori
35.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seçmeleri hangi aylarda oluyo bilen varmı yoksa her haftamı alıyolar ?

18 ile 40 yaşında olması gerekir (18 yaşından küçük olanlar için ebeveynin onayı ve Fransa Büyükelçiliğinin tahhütnamesi gerekir).
    Katılmak için Fransa'ya gidip Aubagne'da testlere girilir.Yaklaşık 10 gün süren testler sonunda 5 yıllık kontrat imzalanır.
    Psikolojik test, sağlık kontrolü, egzersiz testte başarılı olanlar ilk beş yıllık sözleşmesine imza atabilir ve ilk sözleşme süresi tamamlandıktan sonra 6 aylık, 1 yıllık, 5 yıllık olmak üzere süresini uzatabilir.
    3 senelik hizmet karşılığında vatandaşlığa başvurma hakkı kazanılır.
    Hizmete girdikten sonra en az iki yıl içinde rütbe (corporal/onbaşı) alabilirsiniz.Durumunuza göre alacağınız maaş değişir.
    Legion rütbesiyle başladığınız görevde maaşınız 1049 eurodur.Bu artabilir,beş senede falan rütbe durumuna göre 4818 euro maaşlı duruma gelebilirsiniz(Djibouti'de Alay Başçavuşu olarak.Çok zor bunu olmak siz en iyisi bu rakamı boşverin).
    Katıldığınızda barış gücüne de gönderilebilirsiniz,afet dayanışmaya da,savaşa da,bunu bilemezsiniz.Büyük ihtimalle yolunuz Afganistan'a düşer bu aralar.(90-91 de Körfez Savaşı,Kamboçya,92-93 de Somali,94 de Ruanda,93-03 Makedonya,96 da Merkezi Afrika Cum.,Bosna,Kosova.. vs. vs. örnek yerlerdir)
    Eğitim ve süreç zorlayıcıdır,çok dayak yer,çok yorulursunuz ilk sürelerde.
    Lejyon içinde ırkçılık yapmak çok büyük bir suçtur,dünyanın 136 farklı ülkesinden gelen sizin gibi askerlerle aranızda fark yoktur.
    Din gibi konularda ayrımcılık yoktur.
    Sabıkanız varsa da katılabilirsiniz,zira ikinci bir şans için katılan çok kişi vardır.
    Talebe göre kimlik değiştirebilirsiniz,bazen talebiniz dışında onlar hemen yeni kimlik verirler.Kendi kimliğinizi 3 yıl sonra kullanma hakkınız olur böyle bir durumda.
    Yılda 45 gün izin hakkınız vardır.(Resmi hakkınız bu ama azalabiliyor izin süresi)
    Girmek kolay değildir,başvuruların %10 veya %15'i kabul görür.
    Ölüm oranınız (kesin bir veri değilse de fikir versin) 200'de 1 dir.
    Özetle,Fransa'ya gidip vatandaş olmanın bir yolu da budur.

Testler

12 dakikada 2800m koşma ,60 dakikada 12km 15kg ile kosma . 50mekik ve 50 sinav. Sağlık testi ve Iq testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bone19 -- 17 Mayıs 2012; 0:28:22 >

• 2000 dolara ülkesini satan nesiller. Siz biliyor musunuz Mustafa Kemal o gün padişaha karşı gelip de Amasya, Sivas, Erzurum'da vatanı kurtarmanın gerekliliğini kesin olarak karara bağlamadan önce eğer kabul etse idi İstanbul'da en Osmanlı'nın en büyük generallerinden biri olacaktı. Belki de en büyüğü. Ama o seçmedi, tercih etmedi.

Padişah kızdı, aslında İngiliz kızdı. Padişah o zaman kukla ne yetki ne irade yok. Haber geldi Mustafa Kemal Erzurum'a gidiyor. Hemen o Şart Orduları komutanı Kazım Karabekir'e telgraf " hain Mustafa Kemal geliyor tutuklanması emrolur " diye. Karabekir kabul etse İstanbul'da süper yüksek rütme ve maaş garanti. Çıktı meydana yanında Mustafa Kemal. Baktı Mustafa Kemal'e ve elinde tutuklama emri paramparça oldu. Ben ne isem Mustafa Kemal odur dedi ey Erzurum halkı.

Günler battı, ay yattı, yıllar aktı gitti. Bir nesil geldi. Özünde bomboş ama dilinde Mustafa Kemal. Her yere Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye yazılar yazdı ama ilk bulduğu fırsatta Mustafa Kemal'i sattı.

En bozuk nesil bize denk geldi. En boş nesil ise en bozuk nesille aynı nesil oluverdi.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Fransa Yabancılar Lejyonu: Maaş Bilgileri ve Alım Şartları

Fransa Yabancılar Lejyonu, dünyanın en ünlü paralı asker birliklerinden biridir. Lejyonun ünü, seçkin eğitimi, zorlu mücadeleleri ve yabancı savaşçıları kabul etme konusundaki açıklığından kaynaklanmaktadır. Lejyoner maaşları da birçoklarını cezbeden önemli bir husustur.

Lejyoner Maaşları

Lejyoner maaşları, rütbe, kıdem ve görev yerine göre değişmektedir. Yeni işe alınan askerlerin maaşları yaklaşık 5.000 $'dır. Kıdem kazandıkça ve rütbe yükseldikçe maaşlar artar.

Fransa Lejyoner Maaşı

Fransa'da görev yapan lejyonerler, Fransız ordusundaki muadilleriyle benzer maaşlar alırlar. Yeni işe alınanlar, aylık yaklaşık 2.300 $ kazanırken, kıdemli subaylar 8.000 $'a kadar kazanabilirler.

Lejyoner Asker Alımı 2023

Fransa Yabancılar Lejyonu, 2023 yılında da yabancı savaşçıları kabul etmeye devam etmektedir. Alım şartları arasında 17-39 yaşları arasında olmak, iyi fiziksel durumda olmak ve Fransızca veya İngilizce konuşabilmek bulunmaktadır.

Lejyoner Maaşları 2023

Mevcut ekonomik koşullara göre lejyoner maaşlarının 2023 yılında da artması beklenmektedir. Özellikle kıdemli subaylar ve uzmanlaşmış alanlarda görev yapan askerler daha yüksek maaşlar alabilirler.

Lejyoner Asker Alan Ülkeler

Fransa Yabancılar Lejyonu, dünyanın dört bir yanından yabancı savaşçıları kabul etmektedir. Ancak en önemli alım ülkeleri arasında Nepal, Fas ve Doğu Avrupa ülkeleri bulunmaktadır.

Fransa Paralı Asker Alımı

Fransa Paralı Asker Alımı, Yabancılar Lejyonu aracılığıyla yapılmaktadır. Lejyoner olmakla ilgilenenler, Fransa'daki alım merkezlerine başvurmalıdırlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hıc bı sitede bulamadım ne zaman oldugunu yazmıyo kendı sıtesınde bıle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bone19

hıc bı sitede bulamadım ne zaman oldugunu yazmıyo kendı sıtesınde bıle
    ne diyorsun değişik
  • quote:

Orijinalden alıntı: are you cola

ne diyorsun değişik

Alıntıları Göster
    "Viva la Muerte ! A mi la Legion" paralı asker olcam dıyorum
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

takip

Sendemı olmak ıstıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helgin

takip
    Forumda eskiden benzer bi konu vardı diye hatırlıyorum, hatta orda lejyon olarak çalışmış bi türk vardı onun bi yazısı vardı nette. Buna benzer 1-2 örnek okumuştum farklı ülkelerde para karşılığı askerlik yapan. Ama memnun olduğunu söyleyen kimseyi hatırlamıyorum. Macera isteyenlere birebir bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg 

Forumda eskiden benzer bi konu vardı diye hatırlıyorum, hatta orda lejyon olarak çalışmış bi türk vardı onun bi yazısı vardı nette. Buna benzer 1-2 örnek okumuştum farklı ülkelerde para karşılığı askerlik yapan. Ama memnun olduğunu söyleyen kimseyi hatırlamıyorum. Macera isteyenlere birebir bence

hayat 1 beklentisi kalmamış yalnız yaşayanlar gidebilir anca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

İnsanlar benı bunaltıyo rahat hıssetmıyorum kendımı :(:( Dogru beklentım kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile666

quote:

quote:

İnsanlar benı bunaltıyo rahat hıssetmıyorum kendımı :(:( Dogru beklentım kalmadı

Bulursan banada yaz bende gelerim salla tr yi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

quote:

quote:

quote:

Bulursan banada yaz bende gelerim salla tr yi

Alıntıları Göster
    takip

• quote:

quote:

quote:

ustam bak bende bi ara insanlardan çok sıkılmış.iki yüzlü yalan konuşan hep kendini düşünen menfaat için seninle beraber olan eş dost arkadaş derken BU HAYATTAN ÖYLE Bİ SIKILMIŞTIMKİ bütün varımı yoğumu ailemi bi kenara attım bu genç yaşta başımı alıp gidecektim türkiyenin öbür ucuna.izmirde yaşıyom ama adıyama gidip orda yaşıcaktım karar kıldım. 1 kitap okudum hayatım değişti... ve bu dünyaya 1 amaç için geldiğimi unutmadım ve hayata tutunmanın yollarını araştırdım.hayat ne kadar zalim olursa olsun inadına hayta tutundum .... benden bu kadar. internette kişisel gelişim kitapları bol bol oku .erdal demir kıranıda izle.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Al sana heyecan

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Al sana heyecan

Alıntıları Göster
    Askerliğini yaptın mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Al sana heyecan

Vazmıgecelım mubarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Askerliğini yaptın mı ?

Yaptım ne oldu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Askerliğini yaptın mı ?

Yaptım ne oldu ?

Alıntıları Göster
    aylık 5000$ iimiş. savaş yok bişey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

aylık 5000$ iimiş. savaş yok bişey yok...

Alıntıları Göster
    üç kuruş için yabancı bir ülkenin ordusuna mı katılacaksın ?
    güle güle
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasRanger

üç kuruş için yabancı bir ülkenin ordusuna mı katılacaksın ?
    güle güle

Alıntıları Göster
    Fransa savaşa hazırlanıyor , sanırım Suriyeye girecek ekonomik çıkmazdan çıkmak için ama hükümet yeni değişti bu sene olmaz bu savaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Fransa savaşa hazırlanıyor , sanırım Suriyeye girecek ekonomik çıkmazdan çıkmak için ama hükümet yeni değişti bu sene olmaz bu savaş

Alıntıları Göster
    bizmkler giden olur mu acaba yakın zamanda burayada sıra gelecek
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.