Şimdi Ara

Fransa yabancılar lejyonuna(Paralı ASkerlik) aylık 5000 $ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
5
Favori
35.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Girmek kolay değildir,başvuruların %10 veya %15'i kabul görür.

Burada işe girerken şansın daha az.
  • Gıdıp sansımı denıycem idmanlıyım zaten 1000 yakın Türk var lejyonda.
  • Herhangi bir sorusu olan yöneltebilir
  • Merhaba arkadaslar.
    oncelikle yaklasık olarak 2 aydır bu legion konusunu arastıyorum gerek fransada ki akrabalarım olsun gerek bu isi yapmıs kisiler olsun hepsinden gerekli bilgileri aldım ve yapmaya karar verdim. Benimle birlikte 2 arakdasım daha yapmak istiyoruz, fakat arkadaslarımın durumları benim ki gibi net degil, oncelikle biz bu yıl basına kadar gidip teslim olmayı planlıyoruz.Ben her seyi arastırdım nasıl gidilir nereye gidilir konu hakkında genis bilgi sahibiyim.Amacım bizim gibi gitmek isteyen arkadaslar varsa onlara yardımcı olmak hazır biz gidiyorken onlarında gitmesini saglamak. Cunku gitmek o kadar da kolay degil.Amacımız grupca gitmek bu isi dusunen arkadaslara yardımcı olmak.
    Bize katılmak isteyen varsa, aklında soru isaretleri olanlar varsa bana ister ozelden ulasın isterseniz buraya cevap yazın.
    mail atmak isterseniz de: izzettinefe@gmail.com
  • 1- Ordan biriyle resmi olarak evlenmek.
    Bunu çoğunuz biliyordur fakat Fransa da akrabası olan ve orda yaşamış olan bir arkadaşımın demesine göre evlilik ile Fransaya gitmek istiyorsanız evleneceğiniz kişinin memur olması gerekiyor muş.

2- Askerlik
    Mesela Fransa da lejyonerler var 5 yıl yaparsanız 'vatandaşlık hakkı' kazanıyorsunuz 15 yıl yaparsanız hem vatandaşlık hem emeklilik veriyorlar.

3- Okumak
    Üniversite okuyup başarılı olursanız gidebilirsiniz.

4- Paralı vatandaşlık
    "Parayla vatandaşlık veren ülkeler" diye araştırın.

5- İltica etmek
    Sığınma başvurusu yapmak yani.Can güvenliğinizin olmadığı gekçesiyle.
  • Gidersen haber ver beraber gidelim
  • can güvenliğim yok diyip türkiyeden gitmek + fransada asker olmak + suriyeye intikal + başı boş bir roket + ölüm = MÜKEMMEL FİKİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: GözüVanalıAdam

can güvenliğim yok diyip türkiyeden gitmek + fransada asker olmak + suriyeye intikal + başı boş bir roket + ölüm = MÜKEMMEL FİKİR

her hafta bomba patlıyan her gün şehit gelen Türkiye çokmu güvenli sanıyorsun o fransa dediğin ülke 1 yılda kaç askerini şehit vermiş bak bakayım 3 ü geçmez ne saçmalıyorsun sen .
  • bldoy kullanıcısına yanıt
    ben ortaya atılan fikrin ironikliğini gösterdim istatislik paylaşmadım.varsın olsun 3 kayıp vermiş bulsun bunların arasında sen varsan, seninle beraber kaç kişi gittiğinin ne önemi var?

ölüm istatisliğini yönetici sınıf yapar, 1000 euro maaş için ülkesini satan kokuşmuş şark kurnazları değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben ortaya atılan fikrin ironikliğini gösterdim istatislik paylaşmadım.varsın olsun 3 kayıp vermiş bulsun bunların arasında sen varsan, seninle beraber kaç kişi gittiğinin ne önemi var?

ölüm istatisliğini yönetici sınıf yapar, 1000 euro maaş için ülkesini satan kokuşmuş şark kurnazları değil

5000$ diyor moruk 17.500 lira maaş yapar. Ben 2000$a satarim ulkemi.

• asgsflkjhafhjkfd doğrusu bin küsür euro

ha rütbe falan alırsan orasını bilemem

• quote:

asgsflkjhafhjkfd doğrusu bin küsür euro

1000 euro olsun bütün ihtiyaçlarını ordu karşılıyor 5 sene görev yaparsan oturma hakkı alıon 1000 ueor türkiyede 3800 lira ediyor beğenmiyor birde sana 1300 tl çok bile.
  • quote:

asgsflkjhafhjkfd doğrusu bin küsür euro

1000€'ya hayatimi 1000euro icin baska ulke askeri olup hayatini tehklikeye atan benim gibi adamlarin icinde geciremem. 2000 iyidir ama masrafin da yok hepsi bankaya olme yeter :D

• Merhabalar,

Lejyon'a katılacağım, gelmek isteyen ciddi dostlar varsa mail yoluyla veya site üzerinden ulaşırlarsa beraber gidebiliriz.

Mail Adresi: lejyon@protonmail.com (lejyon[at]protonmail.com)
  • fransada yaşamış birisi olarak söylüyorum bulaşmayın şöyle şeylere 6 ay dolmadan cesediniz kimsesiz mezarında olur ilk gorev yerinizden ölmeden çıkamazsınız
    parası olan ev alıp oturum alsın
    parası olamayanda kaçak gidip iltica yada evlilik yapsın
  • gider tsk ya katılırım 1000€ alıcaksam en azından kendi milletim için yaparım bazı şeyleri anlamı olur
  • Kimse kusura bakmasın.

Benim hayat senaryolarımda;

- ya başarılı iş adamı ol

- ya zengin bir arap ülkesinde, 7-8 bin $ maaşla çalış. 6 ay para biriktirip, İngiltereye gel.

- ya da fransız lejyonu/askeri olurum. Türkiyede ölme oranım daha yüksek. Hem Gelecek hayat garantisi. Hem yüksek maaş. hem, ben işimi ciddiye alan biriyim. Hızla rütbe alırım. Ama türkiyede şehit/gazi olmazsan, askerden sonra asgari ücretli bir işe giriyorsun.

Kusura bakmayın. önce ben.

• Gittin mi ?

• Amariga ordu maaşları;

Onbaşı 15.000$

Çavuş. 30.000$

Edit:İstenilen dil bilgisi nedir oda önemli bir detay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 24 Mayıs 2017; 11:58:7 >
  • Git uzman çavuş, astsubay yada Pöh ol. Burada devlet sana 4-5k maaş verir.

Hem hain değil kahraman olursun hemde orda er-çavuş rütbesine sahip olacağına burda daha rütbeli olursun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.