Şimdi Ara

Fransa yabancılar lejyonuna(Paralı ASkerlik) aylık 5000 $ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
5
Favori
35.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çekin altınıza turan amblemli bir doblo gerekirse su satın
  • parali askerlik diyince sey sandim, onbasiyi gorunce noluyo lan dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fransa ne zamandir $ la maas veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tirnagimin 1 parcasini o kurbaga yiyen evin ortasina sican hergelelere kurban ederim

• Gidin Amerika'da donanmaya katılın. Oorah Marines!
  • 2000 dolara ülkesini satan nesiller. Siz biliyor musunuz Mustafa Kemal o gün padişaha karşı gelip de Amasya, Sivas, Erzurum'da vatanı kurtarmanın gerekliliğini kesin olarak karara bağlamadan önce eğer kabul etse idi İstanbul'da en Osmanlı'nın en büyük generallerinden biri olacaktı. Belki de en büyüğü. Ama o seçmedi, tercih etmedi.

Padişah kızdı, aslında İngiliz kızdı. Padişah o zaman kukla ne yetki ne irade yok. Haber geldi Mustafa Kemal Erzurum'a gidiyor. Hemen o Şart Orduları komutanı Kazım Karabekir'e telgraf " hain Mustafa Kemal geliyor tutuklanması emrolur " diye. Karabekir kabul etse İstanbul'da süper yüksek rütme ve maaş garanti. Çıktı meydana yanında Mustafa Kemal. Baktı Mustafa Kemal'e ve elinde tutuklama emri paramparça oldu. Ben ne isem Mustafa Kemal odur dedi ey Erzurum halkı.

Günler battı, ay yattı, yıllar aktı gitti. Bir nesil geldi. Özünde bomboş ama dilinde Mustafa Kemal. Her yere Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye yazılar yazdı ama ilk bulduğu fırsatta Mustafa Kemal'i sattı.

En bozuk nesil bize denk geldi. En boş nesil ise en bozuk nesille aynı nesil oluverdi.

• Gidin subay polis felan olun ölecekseniz bu vatan için ölün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Kimse kusura bakmasın.

Benim hayat senaryolarımda;

- ya başarılı iş adamı ol

- ya zengin bir arap ülkesinde, 7-8 bin $ maaşla çalış. 6 ay para biriktirip, İngiltereye gel.

- ya da fransız lejyonu/askeri olurum. Türkiyede ölme oranım daha yüksek. Hem Gelecek hayat garantisi. Hem yüksek maaş. hem, ben işimi ciddiye alan biriyim. Hızla rütbe alırım. Ama türkiyede şehit/gazi olmazsan, askerden sonra asgari ücretli bir işe giriyorsun.

Kusura bakmayın. önce ben.

O imzayla bu mesajı yazmak da iyimiş kafalar jüpiter.
  • Bu ülkeye ve insanına saygım sonsuz ancak ülkenin son durumu belli. Ülkede adalet artık sadece bir kadın ismi ne yazık ki (evime hırsız girdi, kamera kaydı var ama salındı direk, ayrıca forumdan bir üyenin geçenlerde yaşadığı durumda cabası).. Bu ülkede ne kadar çalışırsan çalış bir yere gelemiyorsun, aylık 2500TL maaş alıyorum. Bunun 1000TL'si kira geriye kaldı 1500TL yiyecek,giyim,sağlık,elektrik,su,doğalgaz vs. derken bana bu miktardan 200TL kalıyor. 1 Yıl çalışsam biriktireceğim para 2400TL! Ha birde bu hesabı yeni zamların olmayacağını hesaplayarak yaptım. Ben 200TL için her ay k*pek gibi çalışıp zorlanmaktansa giderim lejyona ölürüm daha iyi. Lejyona katılmak ülkene ihanet değildir. Beyler hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız ve hepimiz ülkenin mevcut durumunu biliyoruz. Başımdan çok şey geçti ve bu kararı alırken çok düşündüm. İsteyen TSK'ya isteyen USA Army katılır isteyen lejyona, insanların durumunu bilmeden direk, "vatana ihanet","hainsin sen" gibi durumlara girmeyiniz, beni bu durumu getiren bu ülkenin anlamsız durumudur. Lütfen sadece yazmak için yazmayın, teşekkürler!

* Lejyonun verdiği maaş 5000$ değil, ilk başlayanlar için aylık 1000 Euro ile 1350 Euro arası.

** @gcb1903 en bozuk insanlar ve yönetimde bize geldi kardeş.

• lejyon_2017 L kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Lejyonerlik tam tersi şerefli bir meslektir. Afrika'da, Afganistan'da teröristlerle savaşıyorsun. Pkk, işid, ypg ile savaşmaktan pek farklı değil yani. Ayrıca ülkeler arası bir savaş olsa bile sizi kendi ülkenizle karşı karşıya getirmiyorlar. Kanunlar çok net.

Ben sırf dünyayı gezmek ve hayat tecrübesi için ciddi ciddi katılmak istedim. Ancak ailemden dolayı bir türlü cesaret edemiyorum başvuru yapmaya. Yurt dışına, lejyona gittiğim zaman annem asla huzur bulamaz. Beni bir tek annemi yalnız bırakmak endişelendiriyor.
  • Bunun ingiliz versiyonu var mı

• Alfredo Kalınski kullanıcısına yanıt
    Amerikan versiyonu var

https://www.uscis.gov/news/fact-sheets/naturalization-through-military-service-fact-sheet

İnceleyebilirsin burayı.

• Bu memlekette askeri okullara girmek icin canim ulkem Turkiyem onune 1000 tane engel koyar ! Once oss ye gir bilmem ne kadar taban puan getir sonra git kurumda yapilacak sozlu, spor, yazili sinava gir oda secilirsen git doguda goreve basla ama ayni devlet seni 18 in den sonra zorla askere aldirip subaylarin alisveris posetlerini tasitittiriyo !

Ben simdi lejyoner olmak istesem vatan hainimi oluyorum ? Devletim bana sahip ciktida keyif icin mi gidiyorum frenklerin memleketine ?

Gidin lejyoner olun Tsk dan iyidir ;)

• Merhabalar,

Katılmak isteyenler veya düşünenler için bazı bilgileri paylaşmak istiyorum, biraz uzun olabilir yazı lütfen sonuna kadar okuyunuz.

Aşağıda ki dosyada gerekli bir çok şey yazıyor. Okumaya devam etmeden önce mutlaka inceleyin, inceledikten sonra, "Ben lejyona katılmak için uygunum." diyorsanız konunun devamını okuyun.
    https://tr.ambafrance.org/IMG/pdf/yabanci_lejyona_girebilmek_icin.pdf?2870/75b75fa0d165a91fa709ce8cdfd2bc54cf245e15

1. Öncelikle geçerli bir pasaport almanız gerekiyor, bunun için "https://epasaport.egm.gov.tr" sitesine girin ve bir randevu alın, sonra fotoğrafçıya gidip biyometrik fotoğraf çektirin, ardından bir bankaya gidin ve pasaport için ödeme yapacağınızı iletin ardından kaç yıllık istiyorsanız belirtin ve ödemeyi yapın, ardından ödeme dekontunu alın ve randevu gününde randevu aldığınız emniyet şubeye gidin ve işlemlerinizi tamamlayın. Yoğunluğa göre 1 Hafta - 10 Gün içinde pasaportunuz adresinize ulaştırılacaktır.

2. Vize işlemleri ile ilgili VFS Global ilgilenmektedir. Kendilerine başvurunuzu yapın ve yanıt bekleyiniz.

* Lejyona katılmak bir vize alım sebebi değildir, lejyon vize alımına hiç bir şekilde müdahale etmemektedir.

Siteleri:http://www.vfsglobal.com/france/turkey/

3. Ardından uçak biletinizi alın ve Fransa'ya gelin, geldikten sonra size verdiğim belgedeki alım merkezlerinden birine başvurunuzu yapınız.

* Interpol tarafından aranan kişiler ve fiziksel/zihinsel olarak yeterli olmayan kişiler lejyona alınmamaktadır.

4. Başvuru sonrası sizi testlere sokacaklar, bu testlerden geçerseniz 5 Yıllık bir sözleşmeye imza atmalısınız, isterseniz yeni kimlik talep edebilirsiniz. Başvurduktan sonra zorlu bir eğitim sürecinden geçeceksiniz. Merak edenler aşağıda ki videoyu izleyebilir.
    Best Documentaryyoutube
    French Foreign Legion FIGHTING & TRAINING [English sub documentary]
    https://www.youtube.com/watch?v=_KIIDCfpP0A
    veyahttps://www.youtube.com/watch?v=FDPI4PkYHVg

* Lejyona girerseniz ilk 6 Ay hiç bir şekilde dışarısıyla görüşemezsiniz!

Araştırmalarım sonucunda bu bilgileri paylaşıyorum sizlerle, daha fazla bilgisi olanlar ekleme/düzenleme yaparlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lejyon_2017 -- 29 Mayıs 2017; 9:11:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Amariga ordu maaşları;

Onbaşı 15.000$

Çavuş. 30.000$

Edit:İstenilen dil bilgisi nedir oda önemli bir detay.

Ben internette bir Amerika'lı yaşıtım olan askerle konuştum ingilizcem iyidir.Herif on numara bir dairede tek başına kalıyor ama evinden baya uzakta gitar çalıyormuş pubta para kazanıyormuş aynı zamanda asker odasında buzdolabı, computer, bilmem her bir şeyi var. Ulan birde saygılı herifti o zaman farkına vardım biz yaşamıyoruz burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Amariga ordu maaşları;

Onbaşı 15.000$

Çavuş. 30.000$

Edit:İstenilen dil bilgisi nedir oda önemli bir detay.

Ben internette bir Amerika'lı yaşıtım olan askerle konuştum ingilizcem iyidir.Herif on numara bir dairede tek başına kalıyor ama evinden baya uzakta gitar çalıyormuş pubta para kazanıyormuş aynı zamanda asker odasında buzdolabı, computer, bilmem her bir şeyi var. Ulan birde saygılı herifti o zaman farkına vardım biz yaşamıyoruz burada.

Çok haklısınız, zaten bir çok kişi lejyon konusunda bana mail yolladı. Çoğu insan ülkenin durumu yüzünden lejyon olmak istiyor. Amerikan askeri olmak isteyen arkadaşlara şunu belirtmek isterim ki yeşil kart (Green Card) sahibi olmanız mecburi. Lejyonda ise böyle bir zorunluluk yok (Fransız vatandaşı olmalısın vs.). Yeşil kartı olanlar Amerikan ordusuna katılsın derim, yoksa ve ciddiyseniz lejyonun kapıları 7/24/365 açık.

• - Ameliyat veya önceden geçirilen hastalıklarla ilgili tüm tıbbi belgeleri yanında bulundurmak
    - Sağlık karnesini (varsa) yanında bulundurmak
    - Görme problemi varsa : gözlerin hasar durumunu belirleyen gözlük numarasını getirmek
    - Vahim ve kronik hastalığın olmaması gerekir (Hepatit, Kanser, HIV, Diyabet)

Bunlara kafam takıldı, bu türde sağlık geçmişimizi gösteren bir belge var mı?
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lan bu adamlar fransaya kapak atmak icin lejyon mana ediyor sen diyorsunki ona kariişilmiyor ole seymi olur ben fransaya gelmisim neden gidip 1000 euroya afrikada 30 40 kilo yukle hamalik yapiyim bunun mantigi nerde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.