Bildirim
LPG 18 kuruş zam
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Herkes benzin kullanıyor galiba:) -
18 az bence sıcak fırsat -
İstanbul 3.19 alıyordum. İşte bu artık refah seviyemiz yükseldiği için daha pahalı almalıyız dimi.
Ne saçma bir akaryakıt fiyatlamamız var. -
Yakında osura osura anca çalıştırırız arabayı. -
bunlar varlık zamları, bize koymaz. -
At'a binsek onunda samanı ithal. A noktasından B noktasına gitmek ateş pahası memlekette. Tanzim akaryakıtları açılsa iyi olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 1 Mart 2019; 21:36:24 > -
Kısa mesafeyi yürüyün hocam, uzak yerlere de toplu taşıma
Ama iyi şahlanıyoruz... -
Eskiden en azından zamlar için seçimler beklenirdi. Seçim üstü yapılan zamlardan sonra, 1 Nisandan sonrası sıcak geçecek gibi geliyor bana. -
Adapazarında 2,99 du, sonunda 3 ü geçtik...Nice 3 lere 5 lere... -
Bugün aldığım en iyi haber. -
Direk gittim doldurdum kafa dalgindi bakmadim evde fişe bakmak. Aklima geldi zami geceyi beklemeden yapmış istasyon. 2 gun once 3.06 dan aldim aksam 3.39 yapmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumruyen -- 2 Mart 2019; 7:31:36 > -
2,99 dan alacaktım üstümde para yoktu. eskiden 3-5 kuruş yaparlardı artık 15 kuruştan aşağı zam yok yakıta maşallah. -
Mehter hazırlanıyor..... -
cok shukur... -
bisiklet kullanın -
Kardeşim reis varlık getirdi varlık. 15 kuruşun lafını yapmayın. Bence gerçekten de az zam yapılmış. Yöneticiliği bana verseler 50 kuruş zam koyardım. Sonuçta merminin fiyatının ne olduğunu biliyor musunuz siz? -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 2 Mart 2019; 1:55:24 > -
lpg yine de iyi , 2-3 defa benzin ve motorine zam geliyor , arada 1 lpg. ye güncelleme geliyor (zam değil yanlış anlamayın) :) -
Shell 3.45 den aldığım yakıt bu sabah 3.67 olmuş şükürler olsun bugünde zamsız uyumucaz ( yer:Trabzon ) . Her yakıt alışımda sövüyorum artık 1-2 yıla Hibrite geçeceğim yavaş giderim bedavaya giderim
At'a binsek onunda samanı ithal. A noktasından B noktasına gitmek ateş pahası memlekette. Tanzim akaryakıtları açılsa iyi olacak
|
Kardeşim reis varlık getirdi varlık. 15 kuruşun lafını yapmayın. Bence gerçekten de az zam yapılmış. Yöneticiliği bana verseler 50 kuruş zam koyardım. Sonuçta merminin fiyatının ne olduğunu biliyor musunuz siz?
|
Yakında osura osura anca çalıştırırız arabayı.
|
bunlar varlık zamları, bize koymaz.
|
Kısa mesafeyi yürüyün hocam, uzak yerlere de toplu taşıma
Ama iyi şahlanıyoruz... |
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- ccleaner pro key
- algida ile kazan kod
- kırmızı fırsat 16 gb
- vodafone numara taşıma faturalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X