Şimdi Ara

LPG Alırken Pompanın Basınç Değeri Kaç Olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Geçenlerde Aygaz'dan 115 TL'lik gaz aldım ve şu anki duruma bakılırsa hesapladığımın çok altında yol yapabileceğim bu gazla. Durum böyle olunca; acaba hava mı bastılar, diye düşünmeden edemedim. Bu durumdan muzdarip olmamak için LPG pompasının basınç değeri kaç olmalı?

• Bende merak ediyorum
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Selam arkadaşlar. Geçenlerde Aygaz'dan 115 TL'lik gaz aldım ve şu anki duruma bakılırsa hesapladığımın çok altında yol yapabileceğim bu gazla. Durum böyle olunca; acaba hava mı bastılar, diye düşünmeden edemedim. Bu durumdan muzdarip olmamak için LPG pompasının basınç değeri kaç olmalı?

Sayın Bögüalp;
    Normal şartlar altında sistem çalışma basıncı 9-12 bar altında olmalıdır.
    Sistem basıncı 17 bar' a ulaştığında, güvenlik valfi otomatik olarak kendi kendini açar ve boru hattındaki basıncı kontrol altında tutar.
    Yukarda belirtmiş olduğum değerler olması gerken değerlerdir.17 bar dolum istasyonlarındaki maximum değerdir.
    2A-ANKARA OTOGAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2A-ANKARA

quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Selam arkadaşlar. Geçenlerde Aygaz'dan 115 TL'lik gaz aldım ve şu anki duruma bakılırsa hesapladığımın çok altında yol yapabileceğim bu gazla. Durum böyle olunca; acaba hava mı bastılar, diye düşünmeden edemedim. Bu durumdan muzdarip olmamak için LPG pompasının basınç değeri kaç olmalı?

Sayın Bögüalp;
    Normal şartlar altında sistem çalışma basıncı 9-12 bar altında olmalıdır.
    Sistem basıncı 17 bar' a ulaştığında, güvenlik valfi otomatik olarak kendi kendini açar ve boru hattındaki basıncı kontrol altında tutar.
    Yukarda belirtmiş olduğum değerler olması gerken değerlerdir.17 bar dolum istasyonlarındaki maximum değerdir.
    2A-ANKARA OTOGAZ

Güvenlik valfi otomatik olarak kendi kendini açtığında ne oluyor?

Sonuç olarak, basınç değeri 9-12 arasındaysa sıkıntı yok mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.