Şimdi Ara

LPG Bağlantı Kablosu / LPG Ayar Kablosu / LPG Interface (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
5
Favori
55.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haziranda gasitaly taktırdım montajı yapan servisten ve gasitaly merkezden kendi işimi kendimin yapabileceğimi meraklı ve ilgili olduğumu söylememe rağmen bağlantı kitlerini vermediler, gasitaly programını internet sitelerinden indirdim geriye donanım kaldı benim için çözümünüz varmı? Birde yazılımı kullanma ve ayar yapma temelde aynıdır diye düşünüyorum bu konudada yardımcı olurmusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne alsam -- 9 Ağustos 2010; 23:51:25 >
  • mscsi arkadaşım bende milano kablo ve program var ama ayarlıyamıyorum bana yardımcı olursan sevinirim,şimdiden teşekkür ederim..
  • http://resim.donanimhaber.com/m_27586626/mpage_3/f_/key_//tm.htm#41809210

Bu başlıkta sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.
  • bende 1996 yılında takılan romano marka tüp var bağlantı kablosu uyarmı birde romano için lpg yazılımı mevcutmu.teşekkürler
  • sayın mscsi

Bana atiker ve brc usb ayar kabloları ve cd leri lazım yardımcı olursanız sevinirim
  • atiker fast sistem için uygun olan kabloyu almak istiyorum irtibat no su verirseniz
  • kablo alıp kendi ayar yapan arkadaşlar. ayar yaparken nelere dikkat etmeliyiz. nasıl ayar yapmalıyız gibi konuları burada paylaşırsak hepimizin çok işine yarar.http://forum.donanimhaber.com/m_43572981/tm.htm
  • zavoliler de map5 için hardware key ihtiyaç var biliyorum. bu kablo ile buna gerek kalmıyormu acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzun99 -- 7 Ekim 2010; 20:23:17 >
  • Lütfrn uardım bende laguna 1 var, sıralı sistem lpg li atiker
    safefast mı multifastmı bilmiyorum bunu nasıl öğrenirim,
    ayrıca lpg bujisi içinhangi bujinin uyduğunuu nasıl öğrenirim nasıl yapacam?
  • Merhaba, ecu üzerinde hangi model olduğu yazar. LPG bujisi ile ilgili malesef tatminkar bir gözlemim olmadı uzun vadade, bu nedenle bir tavsiyede bulunmak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

zavoliler de map5 için hardware key ihtiyaç var biliyorum. bu kablo ile buna gerek kalmıyormu acaba.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kablo-aksesuar-usb-lpg-interface-zavoli-ayar-kablosu/mega-foto/?photo=5

• @mscsi
    şefim bana da voltran için interface lazım. temini mümkün mü, bilgi verir misiniz?
  • merabalar..

banada Atiker SafeFast interface kablosu ve SafeFast yazılımı lazım..

ödemeyi ve kargoyu nasıl yapabliriz..

şimdiden teşekkürler..

saygılar..
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kablo-aksesuar-lpg-c01a-lpg-interface-lpg-ayar-kablosu-35920337/detay/?

Linkten alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSC Elektronik -- 18 Eylül 2011; 12:04:58 >
  • Slm arkadaşlar marea kullanan ve arabasında ATİKER sıralı sistem LPG kullanan arkadaşlar varsa veya bu konuyla ilgili bilgiye sahip arkadaşlardan yorum bekliyorum.

97 model marea 1.6 16valf aldım nekadar yakıt tükettiğini tam ölçemedim şu ana kadar (ilk doldurmamda 30 krş biraz geçti) ama arabamda bi sorun var LPG de 1. viteste normal bi şekilde seyir ederken yani 1000 - 2000 devir arası bi tekleme gibi bi sorun var snki yakıtı bitiyomuş gibi bakım yaptırırken özel servisteki ustaya sordum ATİKER lpg lerde böle bi sorun var dedi ne derece doğru bi bilgim yok gaz ayarı da yaptırdım ama düzelmedi bu konuda yardımcı ve bilgi verecek arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cappadocciali

Slm arkadaşlar marea kullanan ve arabasında ATİKER sıralı sistem LPG kullanan arkadaşlar varsa veya bu konuyla ilgili bilgiye sahip arkadaşlardan yorum bekliyorum.

97 model marea 1.6 16valf aldım nekadar yakıt tükettiğini tam ölçemedim şu ana kadar (ilk doldurmamda 30 krş biraz geçti) ama arabamda bi sorun var LPG de 1. viteste normal bi şekilde seyir ederken yani 1000 - 2000 devir arası bi tekleme gibi bi sorun var snki yakıtı bitiyomuş gibi bakım yaptırırken özel servisteki ustaya sordum ATİKER lpg lerde böle bi sorun var dedi ne derece doğru bi bilgim yok gaz ayarı da yaptırdım ama düzelmedi bu konuda yardımcı ve bilgi verecek arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.Saygılar.

kardeş bende stafanelli var, bendede aynı durum söz konusu... benim gözlemlerim sonucu motor soğuk iken bu problem baş gösteriyor... lpg ciye gidip tüpe geçiş derecesini yükseltebilirsin.... marea tüpte 100 km de 12-12,5 LT yakar... bana göre arabalarda ekonomi yapmak tüpün 2.50 TL seviyesine çıkması ile artık sona erecek... 100 km de şehir içi 5 LT yakan dizel araçlar var... şehir dışı dizel 1.3 multijet otomatik vitesli bir araç 80 TL ile 600 km yol yapıyor... oda 3.5 LT ye flan geliyor... devir dizel devri diyorum...

• arkadaşlar bana son sürüm atiker fast sistem yazılımları lazım hangi siteden indirebilirim?
  • Merhaba 2000 model 1.6 lt Hyundai elentrada Tomosetto T4 Blue kullanıyorum. Programımı dizüstü ile kendim atmak istiyorum, usb kablosu , programı ve ayarları nasıl yapacağıma dair bilgi link verebilir misiniz? Ne kadara maal olur. PM ile bilgi veriseniz sevinirim. Selamlar..
  • Selam bana tartarini kablo lazım fiyat nedir ? kapıda ödemeli olarak gönderebilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.