Şimdi Ara

lpg bilgi ve yardım lazım arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar forumunuzu uzun zamandır takip ediyorum ve gayet başarılı buluyorum..bugün ise kendi kendime neden kayıt olmadığımı düşündüm ve kayıt oldum..

geleyim konuya..aracım fiat palio 1.4 EL ve yakıtı aşırı denilebilecek kadar çok..ben aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum...antalyada yaşıyorum ve BRC nin yetkili servisini arayıp fiyat olarak 650 ytl lik bir bilgi aldım..atıker de ise 350 ytl...aracım tek nokta enjeksiyon..uzun ömürlü ve sağlıklı kullanabilmek için sizlerinde değerli fikirlerinizi almak istedim.şimdiden teşekkürler..

• arkadaşım senin arabanın motoru biraz benzini fazla seviyor muhtemelen lpgyide sevecek ama lpg ucuz bir yakıt plastik monifoldsa sıralı taktır .Selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: musti_kemer

merhabalar forumunuzu uzun zamandır takip ediyorum ve gayet başarılı buluyorum..bugün ise kendi kendime neden kayıt olmadığımı düşündüm ve kayıt oldum..

geleyim konuya..aracım fiat palio 1.4 EL ve yakıtı aşırı denilebilecek kadar çok..ben aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum...antalyada yaşıyorum ve BRC nin yetkili servisini arayıp fiyat olarak 650 ytl lik bir bilgi aldım..atıker de ise 350 ytl...aracım tek nokta enjeksiyon..uzun ömürlü ve sağlıklı kullanabilmek için sizlerinde değerli fikirlerinizi almak istedim.şimdiden teşekkürler..

Size yakın olanı ile irtibata geçebilirsiniz.

ANTALYA
    ELMAS OTOGAZ
    SANAYİ SİT. B/2 BLOK NO:23 MANAVGAT
    0 242 746 76 92
    0 242 746 76 92
    ŞEVKET ELMAS

OTO BİROL
    Sanayi Sit. 1407 sok. No:27 Alanya
    0 242 515 12 92
    0 242 515 12 92
    BİROL ZAFER

UYSAL OTOM. Bölge Baş bayii
    Akdeniz San. Sit. 5037 Sokak No: 193 ANTALYA
    0 242 221 40 40
    0 242 221 27 24
    ÖMER UYSAL cep ;0532 612 96 77

• quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

quote:

merhabalar forumunuzu uzun zamandır takip ediyorum ve gayet başarılı buluyorum..bugün ise kendi kendime neden kayıt olmadığımı düşündüm ve kayıt oldum..

Size yakın olanı ile irtibata geçebilirsiniz.

ANTALYA
    ELMAS OTOGAZ
    SANAYİ SİT. B/2 BLOK NO:23 MANAVGAT
    0 242 746 76 92
    0 242 746 76 92
    ŞEVKET ELMAS

OTO BİROL
    Sanayi Sit. 1407 sok. No:27 Alanya
    0 242 515 12 92
    0 242 515 12 92
    BİROL ZAFER

UYSAL OTOM. Bölge Baş bayii
    Akdeniz San. Sit. 5037 Sokak No: 193 ANTALYA
    0 242 221 40 40
    0 242 221 27 24
    ÖMER UYSAL cep ;0532 612 96 77

ilginiz için teşekkürler..okis arkadaşımında dediği gibi benm araba yakıtı aşırı seviyor..100 km de 40-50 arası yakıyor benzini senelerdir ve ben hergün arabann üzerinde olan biriym... aracımı çok seviyorum ama yakıtı kötü..acaba lpg e ye geçtikten sonraki durumu ne olur?? tam anlamıyla aydınlanmak istiyorum bu konuda..

• Antalyadaki benzin-gaz oranlarını bilmediğimiz için, ömer beyden bilgi alırsınız (Uysal otogaz)

10 lt benzin ile gittiğiniz yolu
    11 lt gaz ile gidersiniz(Ş.arası)
    12 lt gaz ile gidersiniz (Ş.içi)

Sevgi ile kalın
  • quote:

aynı arabadan bizdede vardı. Landi marka mikserli sistem takmamiza ragmen (tek nokta enjeksiyon oldugundan sirali takamassiniz) su anda sirali sistemli 1,6 mareadan daha fazla yakiyordu.
    Kolay gelsin

• yani buda demek oluyorki mk1 1.4 EL modellerine lpg de takılsa çok yakıyor??? inanın yakıttan bıktım..resmi makam araçları bile benm günlk yaktğm benzini yakmıyrdr...günlük en az 30 tl yakıyrm ve hafta sonları daha çok tabi...en iisi aracı satmak gibi ne dersiniz??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar önemli ve acil
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 650 lira gömme tek noktalı sisteme yazıktır günahtır ya.

Sen ona daha ucuz yollu bir şeyler taktır derim.
  • arkadaşlar o zaman 350 tl ye atıker taktırsam daha ii olcak gibi...bakalım o zaman yakıt ne kadar düşecek....şu an tek tereddütüm bu yanii
  • quote:

UYSAN OTOGAZ
    Akdeniz Sanayi Sitesi 5001 sokak No:106 (Araba Pazarı Karşısı)
    Telefon : 02422211082

-------------------------------------

GUZEL OTO BOSCH CAR SERVİCE
    Serik Sanayi Site Girişi No:7 SERİK
    Telefon : 0242 721 01 11

ZÜBEYİR PAZ (ELİF OTOGAZ - LPG)
    AKDENİZ SAN.SİT.5009 SOKAK NO:14
    Telefon : 0242 221 42 06

YALÇIN OTOGAZ - LPG
    SAN.SİT. 1407 SK..NO:23 ALANYA
    Telefon : 0242 515 13 86

Yetkili servislerimizle irtibata geçerek teknik bilgi ve fiyat alabilirsiniz...

ROMANO - KME - EUREKA4

SAYGILARIMLA

KAHVECİOGLU A.Ş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KME -- 5 Mart 2009; 8:45:10 >

• quote:

yani buda demek oluyorki mk1 1.4 EL modellerine lpg de takılsa çok yakıyor??? inanın yakıttan bıktım..resmi makam araçları bile benm günlk yaktğm benzini yakmıyrdr...günlük en az 30 tl yakıyrm ve hafta sonları daha çok tabi...en iisi aracı satmak gibi ne dersiniz??

Günlük yakıtınız kabaca 20 tl ye düşer dostum, buda LPG sistemi kendi parasını kendisi ödiyecek anlamına gelir
  • BENCE BRC

• Faruksevgili dostum benim siena 1.2 arabam var ben de yakıttan tasarruf etmek için tüp taktırmayı düşünüyorum.

Sormak istediğim şu aracım 50 tl ile 150 km yakıyor

sıralı sistem ile ne kadar

normal sistem tüp ile ne kadar yakarım

yani bana yakıt tasarrufu ne kadar olur saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muammerd1

Faruksevgili dostum benim siena 1.2 arabam var ben de yakıttan tasarruf etmek için tüp taktırmayı düşünüyorum.

Sormak istediğim şu aracım 50 tl ile 150 km yakıyor

sıralı sistem ile ne kadar

normal sistem tüp ile ne kadar yakarım

yani bana yakıt tasarrufu ne kadar olur saygılar...

Aradığın yanıt için aşağıdaki linki tıklayıver :)

http://forum.donanimhaber.com/m_19780064/mpage_51/key_//tm.htm#30331771
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.