Şimdi Ara

LPG' DE SABAHLARI ÇALIŞMIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 94 MODEL OLAN LADA NİVA ARACIMDA TAKILI OLAN VOLTRAN BEYİNİ DAHA İYİ OLMASI AÇISINDAN BRC İLE DEĞİŞTİRDİM VE -10 DERECELERDE BİLE BİR İKİ MARŞTA ÇALIŞAN ARABA ŞİMDİ LPG DE ÇALIŞMIYOR. AKŞAMDAN BENZİNDE BIRAKMAK ZORUNDA KALIYORUM İLK ÇALIŞMADA KESİNLİKLE GAZDA ÇALIŞMIYOR, BENZİNDE ÇALIŞTIKTAN SONRA GAZA GEÇTİĞİMDE PROBLEMSİZ ÇALIŞIYOR. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• o sorun ile çok boğuştum sorunu çözemedim arabbayı sattım...
  • lpg sisteminiz normal sistem mi?
  • Yaşadığınız problemi yaşayanların sayısı az değil, ben de yaşıyorum,arabayı en az 2-3 saat kullanmazsam marşı çok geç alıyor.Çok araştırdım herkes bir şey diyor.Benim yaptığım şey marşa basarken hafif de gaza basmak; en azından marşı daha kısa alıyor.
  • Bende de aynı sorun vardı. Megane aracıma atiker tüp takdıktan sonra araba soğukken çalıştırmamda stop ediyordu.Gaz vererek çalıştırıyordum. Servise gittim masraf yaptım sorun çözülmedi. En son yine atikere gittim. Adam lpg enjektörlerini değiştirip bilgisayrdan ayar yaptıktan sonra sorunum çözüldü

Dostum enjektör ve ayarlarına baktır
  • muin bu araç karbüratorlü bir araç ne gezer bunda enjektor
  • Teknik olarak o konuda bilgi sahibi degilim ama öğrenmiş olduğum şey sorun varsa çözümü de vardır..Ustaya kalmış artık... İnşallah senin sorunun da en kısa zamanda gider
  • LFT VE SFT değerlerini kontrol ettir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.