Şimdi Ara

Lpg gaz kesici valf sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
12.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a. Arkadaşlar Aracımda AKL sıralı sistem takılı
    lpg tankının üstündeki kırmızı valfin kablolarını çektiğimde araç gazda çalışmaya devam ediyo
    hatta baya bi gazda verdim ama benzine geçiş olmadı
    motor bölümündeki valfin kablolarını çekince sorun yok araç kendini 2-3 sn sonra benzine atıyo
    ayrıca tankın üstündeki valf ciddi bi şekilde ısınıyoda ama aracı çalıştırınca gaza geçerken valften olması gereken çıt sesi de geliyo anlamadım gitti ?? o valfin başka bi görevimi var ? yardımlarınız için teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: netses

S.a. Arkadaşlar Aracımda AKL sıralı sistem takılı
    lpg tankının üstündeki kırmızı valfin kablolarını çektiğimde araç gazda çalışmaya devam ediyo
    hatta baya bi gazda verdim ama benzine geçiş olmadı
    motor bölümündeki valfin kablolarını çekince sorun yok araç kendini 2-3 sn sonra benzine atıyo
    ayrıca tankın üstündeki valf ciddi bi şekilde ısınıyoda ama aracı çalıştırınca gaza geçerken valften olması gereken çıt sesi de geliyo anlamadım gitti ?? o valfin başka bi görevimi var ? yardımlarınız için teşekkürler :)

merhabalar,
    Tankın üstündeki bobinin kablosunu çıkardığınızda gaz gidişini keser fakat öne kadar olan borunun içinde olan gaz motoru 3-5 dakika çalıştırabilir beklerseniz stop edecektir, ön tarafta mesafe kısa olduğu için birkaç saniyede stop eder. valfin görevi sadece gazı kesip vermek ayrıca ısınma gayet normal + ve - kutupta akım varken
    içinde sarılı metrelerce bobin akımdan mıknatıslanma meydana getirerek altındaki valfi çekerek gazı serbest bırakmaktadır .

• eywallah hocam dediğin gibi yaptım 400 metrekadar kullandım borudaki gaz bitti benzine geçti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.