Şimdi Ara

LPG regülatörü tamir oluyor mu (gaz kaçağı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 1.4 atmosferik motor, atiker kit mevcut. Dün sabah fark ettim, bir gün önce fullediğim depo bitmiş görünüyordu, bugün LPG ustasına gösterdim dedektör ile kontrol etti. Regülatörün tahliye yerinde kaçak var dedi sıfırıyla değişim yapılması gerektiğini söyledi, tamir olmadığını da söyledi. Çıkma için de verimli olmaz yine sıkıntı yaşayabilirsin diyor. Fiyat 750-800 arası. İki farklı LPG’ciye götürdüm ikisi de tamir olmayacağını söylüyor yine de forumda sormak istedim tamiri olan bir parçaysa boşa sıfırıyla değişim yapmak istemiyorum.

Bilen var mı?

• ankara şaşmazda eskini alıp daha uygun fiyata çıkma veren lpg ci vardı. aldığını tamir edip satıyordu heralde. bence yenisini alın ne olur ne olmaz. geçmiş olsun.

• BRC regülatörün tamir takımı satılıyordu YouTube da da denk geldim diyafram değişimine falan muhakkak Atiker regülatörün de tamir takımı vardır
    Regülatör modeline göre arama yapabilirsiniz
  • tamir takımı ile falan uğraşma direkt yenisni al.pahalı bişey değil zaten. nasıl duymadın o kadar kaçağın kokusunu.yangın çıkarır la o kadar kaçak.

• Regülatör 300 lira bişey. Eğer çok extreme bi kit değilse. Gerek yok tamire al yenisini tak miss gibi,
  • Retülatör için 2 farklı yere sordum 750-800₺ diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F43B8C5E5

Retülatör için 2 farklı yere sordum 750-800₺ diyorlar.
    Atiker sistemin modeli nedir ? Bendeki atiker fast mesela. Yeni aldım 2 hafta önce 270 lira reğülatör.
    Modelini ögrenin yazın buraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tesisatta gaz kaçağı var !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • regülatörün yenisi 300 tl

tamir takımı 100 tl

regülatörü değiştirirsen muayeneden geçmez. proje yapılacak tekrar.

karar senin. ustanı değiştir bence. 500 tl regülatör montajı mı olur?

• Regülatör değiştirmenin muayene ile alası yok. Sıfırdan lpg takmıyorki arabaya. Eski parça yenilenecek.
  • Kaçak regülatörde değil, tüpün vidası gevşemiş oradanmış. Üçüncü bir lpg ustasına götürdüm o zaman anlaşıldı. Vida sıkıldı, sorun çözüldü gibi. Yanıtlarınız için sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 5 Mart 2022; 10:48:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.