Şimdi Ara

Isıtma bujisi motor sıcakken mi yoksa soğukken mi sökülür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube ve birçok forumda ısıtma bujilerinin motor sıcakken (90 derece)sökülmesi bilgisi veriliyor fakat ısınan metaller genleştiği için,hacmi arttığı için daha zor sökülmesi gerekiyor.Isınan metal genleşir,soğuyan metal büzüşür.Sizce genişleyen metal yerine büzüşen metal daha kolay sökülmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bujinin söküleceği üst kapak, bujiden daha fazla genleşir.

• NGK SPARK PLUG EUROPE GmbHyoutube
    Kızdırma Bujisinin çıkarılması, kesilme riski nedeniyle zaman zaman çok zor olabilir. Bu video bu riski azaltmak için uygulanabilecek ipuçlarını ve yöntemleri göstermektedir. Yayımcı NGK Spark Plug Europe GmbH http://www.ngk.de/en/home/
    https://www.youtube.com/watch?v=CKZf-OOEqbM
  • Hocam sıcakken elleyebilecek varsa söksün. Özellikle E5 motorda turbo arkasında kaldığından ustalar sabah erken saatte dökmeyi tercih ediyor. Orijinal buji bulamazsanız Yeşil çizgili Beru bulun derim ben dermanı onda buldum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • degobar kullanıcısına yanıt

Kızdırma bujisinin sökümünü ve değişimini anlatan çok iyi bir video, çok net anlatmış helal olsun. Paylaşım için teşekkürler.

• korayesque kullanıcısına yanıt

şirket araçlarını bakıma gönderdiğimiz 82 yaşındaki ioannis (yaani) usta senelerce önce uyguladığında şaşırmıştım, bana bu videoyu o zaman göstermişti...

• Çoğu zaman göz ardı edilen, "ustayım" diye geçinenlerin bihaber olduğu ders niteliğinde uygulamadır... Firmanın animasyonları, eğitici videoları zaten meşhur. Adım adım uygulamalı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lpg basıncı ne olmalı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 40-50 derecelerdeyken sökmek daha kolay diye biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.