Şimdi Ara

LPG li Carrera yada Celica Gördünüzmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lpg Haber Günün montajları sayfasında görebilirsiniz.

http://www.lpghaber.com/html/gununmontaji_main.php

• en çok smart roadster e şaşırdım.zaten 700 cc motoru var ve tüy kadar hafif bi araba ne kadar yakabilir ki?demek ki benzinde sıfır maliyetle giden bi araba olsa onada belki üste para verir diye takılacak lpgbu arada lpg ye karşı olduğumdan yazmadım bunları.araba beni düşünüp az yakmıyosa bende onu düşünmem çakarım lpg yi kusura bakmasın
  • BMW motosiklet daha ilginç geldi bana
  • Gayet normal artık. Benzin fiyatı 3.00 YTL olursa insanlarda bunu yaptırır.
  • celica veya carrera alan adam benzini düşünmemeli düşünüyosa o arabayı almamalı bi düşünsenize carrerayla lpg istasyonuna yanastığınızı yazık o arabaya gerçi bunun gibi örnekler daha öncesindende var hatırlarsınız bi tür ferariye tüp taktırmak için ferari fabrikasına baş vurmustu ve ferrarisi elinden alınmıştır bu tür arabalara lpg takanlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: arçi_1925

celica veya carrera alan adam benzini düşünmemeli düşünüyosa o arabayı almamalı bi düşünsenize carrerayla lpg istasyonuna yanastığınızı yazık o arabaya gerçi bunun gibi örnekler daha öncesindende var hatırlarsınız bi tür ferariye tüp taktırmak için ferari fabrikasına baş vurmustu ve ferrarisi elinden alınmıştır bu tür arabalara lpg takanlara

Bi carrera'm olsa da lpg taktırsam.

Hiç acımam valla çakarım lpg yi binerim. Arabanın performansı şekli kalitesi mi önemli yaktığı yakıt mı???
  • carrera aldıktan sonra yakıtını düşünmezsin zaten
  • valla bende düşünüyorum carrera almayı bende lpg düşünüyorum yalanı dolanı yok 2.el 20-25bine bulabiliyorum(euro) vede ben arabanın gücüne falan para vermiyorum istesem o paraya daha güçlülerini alabilirim ben arabaya para veriyorum porsche tutkuma para veriyorum kimse kusura bakmasın ama bende alıcam vde bende takıcam kısmetse yakında en gec 1 sene
  • quote:

celica veya carrera alan adam benzini düşünmemeli düşünüyosa o arabayı almamalı bi düşünsenize carrerayla lpg istasyonuna yanastığınızı yazık o arabaya gerçi bunun gibi örnekler daha öncesindende var hatırlarsınız bi tür ferariye tüp taktırmak için ferari fabrikasına baş vurmustu ve ferrarisi elinden alınmıştır bu tür arabalara lpg takanlara

Bu "lpg kompleksi" sadece bizim yurdumuza mahsus bir olay olsa gerek.
    Elin adamı sadece tasarruf olsun diye değil,daha çok çevrecilik açısından takıyor,üstelik devlet te bu işi teşvik ediyor ve destek oluyor.
    Oysa biz hala benzin-lpg istasyonuna yanaştığımızda millet ne der derdindeyiz.

• herkezin kendi düşüncesidir bnm calıştığım yerdede 2007 doblolarda tüp var ben tüplü araca karsı değilim yanlış anlasılmasın o tür spor araclara yakıştıramıyorum ve bununda arkasındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arçi_1925 -- 6 Mayıs 2007; 23:26:19 >
  • Aklıma takılan sorular var. Bana yardımcı olurmusunuz?

Lpg'ye karşı değilim. (Çevreci , ekonomik) Para kazanmak zor , parayı harcamakta zor. Devletin teşvik etmesi gerek. (Geç bile kalındı...)

Para bırıktırıp 50-60bin ytl'ye kadar olan araçlara lpg takabilirim. Benim anlıyamadığım Carrera'ya lpg takmışlar. Neden? Bu aracı almaya kalksan 2.el en az 100bin euro eder.

Memleketimiz için konuşuyorum diğer ülkeler için değil :

Lüks araçları alıp yaz-kış gece klüplerinden çıkmayan.
    Gösteriş uğruna 200-300ytl fiyatında şampanyaları 5-10ar patlatan. Sizler değilmisiniz? 300-500ytl'ye prada , gucci kıyafetler alıp hava atmaya ya da 2-3bin ytllik cep telefonu alanlar ?

Range rover - carrera'nın 300liralık deposunu doldurmak bu kadar zormu geliyor?

Ha adam derse ben çok çevreci adamım küresel ısınmaya karşıyım diye. O zaman anlarım. Helal olsun derim.
    Böyle insanları anlamak gerçekten çok zor. HAKSIZMIYIM ?

Herşeye para bul ama yakıta bulma. Dıyeceksınızkı vergısı cok enayımıyız dıye.
    Bunu düşünen insanların 3.0-4.4lt motorlu araçlar alırlarken ödenen ÖTV ne ?

Çok pahalı araç alıp ve bunlara lpg takanların psikolojik sorunları var diye düşünüyorum. ( Çevreciler tekrar hariç)

• quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

Aklıma takılan sorular var. Bana yardımcı olurmusunuz?

Lpg'ye karşı değilim. (Çevreci , ekonomik) Para kazanmak zor , parayı harcamakta zor. Devletin teşvik etmesi gerek. (Geç bile kalındı...)

Para bırıktırıp 50-60bin ytl'ye kadar olan araçlara lpg takabilirim. Benim anlıyamadığım Carrera'ya lpg takmışlar. Neden? Bu aracı almaya kalksan 2.el en az 100bin euro eder.

Gösteriş uğruna 200-300ytl fiyatında şampanyaları 5-10ar patlatan. Sizler değilmisiniz? 300-500ytl'ye prada , gucci kıyafetler alıp hava atmaya ya da 2-3bin ytllik cep telefonu alanlar ?

Ha adam derse ben çok çevreci adamım küresel ısınmaya karşıyım diye. O zaman anlarım. Helal olsun derim.

Çok pahalı araç alıp ve bunlara lpg takanların psikolojik sorunları var diye düşünüyorum. ( Çevreciler tekrar hariç)

+1000 benim anlat istediklerimi aynen anlatmışsın saol

• quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

Aklıma takılan sorular var. Bana yardımcı olurmusunuz?

Arkadasim hic ugrasma yirtma kendini. Ne desen de anlatamazsin LPG kullanicilarina. (Her LPG kullanicisi icin demiyorum.) Spor arabaya LPG takmayi dusunen zihniyeti anlamadigim icin konusuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: bayugur

quote:

Bu "lpg kompleksi" sadece bizim yurdumuza mahsus bir olay olsa gerek.
    Elin adamı sadece tasarruf olsun diye değil,daha çok çevrecilik açısından takıyor,üstelik devlet te bu işi teşvik ediyor ve destek oluyor.
    Oysa biz hala benzin-lpg istasyonuna yanaştığımızda millet ne der derdindeyiz.

Olay sadece kişinin istemesi değil,kişinin lpg taktırdıgında alacagı tepkinin onu lpg takdırmakdan cayması ıcın yapılan duzmeceler,
    mesela kanal d ve show , (digerleride varda bunlar aklımda kalmış) cok başlık atmışlıgı vardır tvsınde,
    "yine lpg yıne olum"
    "yıne lpg li taxi patladı"
    "uzmanlara gore lpg li araclar cok tehlıkelı" falan feşman diyerek,

lpg alma vatandaşş gel buradaa uygun fıyatlı normalınden daha cabuk bıten poooman bitmez tukenmezz gucunun kaynagı! po var , gel vatandaş!!

diyerek tvsınden yonlendırmlerı ...

lpg avrupada oyle yerde ki,
    yanlış hatırlamıyorsam, bizim kuş serisi fıatlarda bile;
    fiat motorda lpg baglantı yerini motorda daha onceden hazırlamış.. diye biliyorum
    hatta onuda geç almayada ngt (isminde yamulmuyorsam) e class merso var,
    yanı 100 bin euroluk (normalde 30bin euro) arabayı lpg lı olarak satıyor...
    demekki lpg satılan kullanılan ucuz bısey ama tr de asla kullanma vatandaş!! al po yu bın!!!
    ne gezecen oyle ucuz benzınle!!! denıyor, sureklı denılerek şartlandırılıyor..

sen getırmessen fabrıka cıkıslı lpg lı araba,
    vatandaşda cok daha ucuz olan lpg yı kullanmak ıcın farklı farklı yollar buluyor,
    nekadar tasvip etmesekde bulmasıda gayet normal..

tasarrufun ayıbı olmaz.
    e400 cdi lar satılıyor , 100/6snye guce sahip,
    ama dızel..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.