Şimdi Ara

LPG LT FİYAT FARKLILIKLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Demirören Ankara İzmir deki kaçak tabir edilen istasyonları ortadan kaldırmak için maliyetinin biraz üstüne gaz vererek onları ekonomik olarak zor duruma düşürmeye çalışıyormuş deniyor.
  • Sizlere söz verdiğim cevap biraz gecikti ama arkadaşımla görüşme fırsatım olmadı hem onun hem benim iş yoğunluğundan. Ama belki bu akşam birşeyler yazabilirim. Tekrar görüşmek üzere.
  • sanırım bu ihtamelde zayıf gözüküyor, zira lpg lt fiyatları Ankara ve İzmirde bildiğim kadarıyla 5 tıldır hep %15 lik fiyat farkı zardı belkide daha eskidir.
  • Güncel
  • darkwing senden haber bekliyoruz.hızımız durdu.
  • Farkındayım ama sanırım arkadaş, şirketinin LPG dağıtıcısıyla görüşemedi ya da bilgi alamadı. Bir öğrensem...
  • bu fiyat farklılıklarını bende anlamış değilim oysa benzinde çok az bir fiyat farkı var önemsenmeyecek kadar az bildiğim kadarıyla bunun lpg dede aynı olması gerekir aslında ama ilginçtir ki bayağı bir fark var
  • ankara da 1.35 ise bizde niye1.50 oysa rafineriye 40 km uzaktayız bilenler açıklayın.
  • biz istanbulda böyle bir fiyat göremiyoruz.1.49 istanbulda şu an en ucuz ben 1.47 gördüm daha ucuz gören varmı
  • FİYATLARDAKİ FARKLILIĞIN RAFİNERİYE OLAN MESAFE İLE HİÇ ALAKASI YOK BAKIN ANKARA' YA EN YAKIN RAFİNERİ KIRIKKALE'DE VE KIRIKKALEDE LPG 1.5 YTL NİN ÜZERİNDE KOCAELİ'NE BAKALIM LPG YİNE AYNI(GEÇEN YAZ ORADAYDIM) 1.5 DEN FAZLA ANKARA NATOYOLUNDA 1.26 AKTAŞA GİT GALİBA 1.23 FELAN GİBİ HATIRLIYORUM TANDOĞANDA 1.28 OLMASI GEREKEN FİYATLAR BÖYLE NE ZAMAN İZMİR'E GİDECEK OLSAM ANKARA'DA DEPOYU FULLERİM NEDEN 1.5 DEN LPG ALAYIM REKABETLE ALAKASI YOK REKABET BELİRLİ BİR SÜRE OLUR BU KADAR SÜREDİR REKABET OLSA İDİ ANKARA'DA Kİ LPG CİLER İFLAS ETMİŞLERDİ YILLARDIR BU FİYATLAR ANKARA'DA AYNI BİLGİNİZE.....
  • arkadaşlar aramızda hiç hukukçu yok mu yasal olarak nerelere başvurabiliriz. güzel ülkemizde bu alandada çok paralar kazananlar vede bu kazançlara göz yumanlar var. aksini mantıklı bir şekilde ispat etsinler tamam.sesimiz biraz daha gür çıksın lütfen.biraz sağ duyu hakkımızı arayalım
  • Du bakim, yarın bi bu konuyu araştırayım...
  • dejaay senden olumlu haberler bekliyoruz konuyu derinleştirelim gerekirse öncüsü ben olurum yeterki neyin ne olduğunu bilelim.
  • Arkadaşım yan çizdi sanırım o da bilgi shibi değil, onlara bağlı lpg dağıtım şirketini de arayamamış samimiyet olmadığından. Artı hepberaber bir bilen bekleyeceğiz.
  • tam bılmemekle beraber gecen yıl cıkan bı yasa vardı serbest fıyat polıtıkasıyla ılgılı heralde ondan herkes ıstedıgı fıyatı ısteye bılıyodu benzın ofıslerının ondan kaynaklanıyo olabılır(sadece yorumdur)
    quote:

Orjinalden alıntı: hvforce

arkadaşlar aramızda hiç hukukçu yok mu yasal olarak nerelere başvurabiliriz. güzel ülkemizde bu alandada çok paralar kazananlar vede bu kazançlara göz yumanlar var. aksini mantıklı bir şekilde ispat etsinler tamam.sesimiz biraz daha gür çıksın lütfen.biraz sağ duyu hakkımızı arayalım
  • diyelim ki serbest piyasa ekonomisi uyguluyorlar bu eknomi sadece ankara ve izmirdemi uygulanıyor.diğer illerde yaşayanlar bu ülkede yaşamıyormu sanırım petrol tesislerinin altı kuru keyfine ise diyecek yok. tabi bulmuşlar bizim gibi sessiz kafasını eğen toplumu ohhh ne ala memleket para kolay kaznılmıyor ltf oturduğu yerden para basanlara göz yummayalım bu ülkede 400-500 ytl aylık alarak geçinen milyonlar var. Ama unuttukları bir şey var Türk toplumu sessiz her zaman ılımlı saldırgan olmayan bir yapıya sahiptir. ta ki ne zamana kadar kuyruğuna basana kadar yanlışlıkla sakın basma çünkü durduramazsın bu her alanda böyle tembel bir toplumuz ama genetiğimiz diğer toplumlardan farklı uyuyan devi uyandırırsan kimse bu devin nereye gideceğini kestiremez. biliyorum ki bir gün biz TÜRKLER uyanacağız işte o zaman önümüzde kimse duramayacak. Geçmiş tarih bunu belgeler.tarihimiz şerefle dolu atalarımıza layık olduğumuzu bir kez daha gösterelim.

• rize 1550
  • beyler tepkilerinizi bekliyoruz sadece okumak la olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.