Şimdi Ara

LPG Montajından Sonra Akü Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 Nisan 2009 tarihinde Samsun Şahin Mühendislikte Atiker Taktırdım. Yakıt tüketiminden memmnunum ancak şöyle bir sıkıntı yaşamaya başladım aracımı 2 gün çalıştırmazsam aküm bitiyor ve araç takviye ile çalışıyor.

Aracım 2008 Model ve Aküm sağlam

LPG montajından önce böyle bir sorun yoktu.

Hergün çalıştırdığımda sorun olmuyor ancak 2 gün çalıştırmazsam sorun oluyor.

Acil yardım bekliyorum sorun neden kaynaklanıyor

• Montaj sırasında akü söküldü ise eğer bu tip sorunlar olabiliyor.Çözüm takviye değil,şoklamak eğer montajdan önce bu tip bir sorun yaşamadıysanız şoktan sonra(5 saatten aşağı şoklatmayın) çok muhtemelen eski haline dönecektir.

Eğer aynen dediğim gibi olduysa sorun biraz da montajdan kaynaklanmış,markanın da atiker olduğunu düşünürsek,şaşırmadığımı rahatlıkla söyleyebilirim.
  • Reason666 cevap için teşekkür ederim, aküde montajdan dolayı bir kaçak yoktur değil mi?. Aracı hergün çalıştırdığımda sorun olmuyor daha öncede belirttiğim gibi ancak bir gün çalıştırmazsam sorun oluyor.
    Artık bir kez daha takviye ile aracı çalıştırarak oto elektrikçiye gideceğim.

Yalnız anlamadığım marka nın atiker olması ile alakası. Neden atikerde bu sorunlar çok sık mı oluyor biraz daha ayrıntılı bilgi verir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.