Araçıma Tüp Taktıralı yaklaşık 8ay oldu Malum önümüz yaz ve yazlık yerlerde denetimler sıkı Ruhsatta işleticem Lpgyı şöle bişey duydum bi cezası varmış ve mahkemeye cıkıyormuşuz ben takpiciye vericem benim yerime takipci çıkar. bu mahkeme işini anlayamadım bile arkadaşlar anlatırsa sevnirim
taktirdigin yerden (tekrar) fatura kestir, projeyi al, ceza falan odemezsin, gerekirse tekrar kdv odersin sanirim ..
arkadaşlar yeni bi topik açmayayım dedim;
benimde şöyle bi sorum olucak ... ben aracıma yeni muayene yaptırdım henüz 1hafta oldu şimdi lpg taktırmaya karar verdim peki ben yine o muayene harcını ödeyecekmiyim yoksa onu ödemeden de araç lpg li olarak muayenesi onaylanır mı???
bilmem anlatabildim mi?
Sanırım tekrar aynı harcı ödersin. Muayeneyi 1 hafta veya 1 sene önce yaptırmanın bir farkı olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: thall
benimde şöyle bi sorum olucak ... ben aracıma yeni muayene yaptırdım henüz 1hafta oldu şimdi lpg taktırmaya karar verdim peki ben yine o muayene harcını ödeyecekmiyim yoksa onu ödemeden de araç lpg li olarak muayenesi onaylanır mı???
bilmem anlatabildim mi?
quote:
Orjinalden alıntı: ozcanak
Sanırım tekrar aynı harcı ödersin. Muayeneyi 1 hafta veya 1 sene önce yaptırmanın bir farkı olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: thall
bilmem anlatabildim mi?
teşekkür ederim cevabınız için
karar veremedik ki
ah bu kararsızlık
Arkadaşlar bende dün lpg taktırdım. Fatura ve projayi aldım. Tabi 80 lira bayıldık. Ruhsata işletmek için mmo dan sızdırmazlık raporu ve sonrada muayeneyemi gireceğim. Muayene sırasında borç yok kağıdımı isteniyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme