Şimdi Ara

LPG Şamandıra Hakkında Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lpg nin deposu 40lt yanlız maksimum 28litre alıyor sizce şamandıra ayaraı varmı lpg ciye gitsek halledebilirmiyiz yada aranızda bu durumla karşılaşan varmı? şamandıra payı düşüldüğünde %80 32lt alması gerekiyor ama ben zar zor 28lt anca bastırabiliyorum oda 10dk beklersem gele bide gazı bp yada opetten alırsak onlarınki hemen atıyor tam fulleyemiyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

• Şamandıra değişir ayar olmayabilir depoya yakın hoparlör varsa mıknatısından etkileniyo olabilir
  • Merhabalar,
    Şamandra ayarlanabilir değişime gerek yok, ama siz boş tank ile taktırdığınız yere gidiniz. garanti dahilinde
    yapılır,
    ama garantili değil veya bimiş ise bi işçilik ücreti vererek herhangi bir serviste yaptırabilirsiniz.
    iyi günler
  • olay şöyleki güvenlik açısından deponun yüzde 80 gibi bir miktarının dolduktan sonra şamandrınanın otomatik kapatması gerekiyor.fakat bizim kullanıcılar aracı sallamak ve şamandra iptali gibi uygulamalarla daha fazla aldırmaya çalışıyorlar kesinlikle yanlış ve tehlikeli bir uygulama.birde istasyon basınç farkları var ve değişkenlik gösterir birinden 10 litre alırken diğerinden 15 litre alabilirsiniz.tavsiyem aynı istasyondan almak ve ayarlarınızı ona göre yaptırmak aksi halde düzen tutturmanız mümkün olmuyor diye biliyorum yaşadığım tecrübeler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AYTAÇ OTOGAZ

Merhabalar,
    Şamandra ayarlanabilir değişime gerek yok, ama siz boş tank ile taktırdığınız yere gidiniz. garanti dahilinde
    yapılır,
    ama garantili değil veya bimiş ise bi işçilik ücreti vererek herhangi bir serviste yaptırabilirsiniz.
    iyi günler

çok teşekkürler garantisi bitti takribi ne kadar bi ücreti vardır bu işin bide gerçekten deponun üzerinde hoporler var onun etkisi mümkünmü?
  • ABİ VALLA BENİM LPG TANKI 32 LİTRE GAVUR 32 LİTREYİDE ALIYOR İÇİNE :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurna1788

ABİ VALLA BENİM LPG TANKI 32 LİTRE GAVUR 32 LİTREYİDE ALIYOR İÇİNE :)))

o çok tehlikeli ama 24 litre alması lazım max sen bi baktır malum yaz geldi genleşme çok olacak riske atma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lpg tank değişimi hakkında??
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.