Şimdi Ara

LPG Sorun Nerede Bulamıyoruz (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2007 1.6 Astra H aracımda şu sorun var;
    Araba gazda giderken, trafikte veya yavaş hızlarda sorun yok ama hızlanınca ya da yokuş yukarı gidince 2000-3000 devirlerde gaz yememeye başlıyor. Gaz yemiyor, biraz duruyor, sonra 3-4 saniye normal, yine yemiyor. Gaz kesilmiyor ama azalıyor gibi..Bu sorun benzinde kesinlikle yok.
    • Gazcı ateşlemede sorun var dedi, benzinde de olur farketmezsin iyi bak dedi. Yok. motorcuya gittim, buji ve bobin değişti. Sorun çözülmedi. Adam taktığı bobini geri aldı, bujiler kaldı.
    • Tekrar gazcıya gittim, araba bir gün boyunca orada kaldı. Ecu hariç hepsini değiştirip baktım dedi ama yine çözülmedi.
    Araba gazcının bilgisayarına bağlıyken sorun yok her şey normal ama yokuşa yani araç yüke geldiği zaman bu sorun ortaya çıkıyor.
    • Her sorunumu çözen DH 'e bunu da yazayım dedim. İnşallah bir fikir alabilirim sizlerden :)

*** Sorun enjektör ve ecu değiştirilerek çözüldü arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarekici -- 30 Mart 2018; 15:43:59 >

• Şimdi hocam sorununla ilgili bir fikrim yok ama şunu söylemek isterim ülkede adam gibi usta yok eğer bir sorunun varsa ya orayı burayı kurcalarken rastgele bulacaklar yada sorun bizden değil deyip seni başka yere gazlayacak.Kolay gelsin şimdiden sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın serdar bey

tabiki görmeden tahmin zor olacaktır ama enjektör hortumlarını kontrol etmenizi tavsiye ederiz.kırılıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.