Şimdi Ara

lpg sorunu yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 gün önce lpg de sorun yaşadım,araç lpgye geçmiyordu. Ümraniyede map sensörü değiştirildi düzelir gibi oldu ama şimdiki sorunumda, araç vitesteyken ayağımı gazdan çektiğimde aracın gaz gösterge ışığı kapanıyor, gaza tekrar bastığımda gösterge ışığı yanıyor ,benzinde biraz bekleyip gaza geçiyor.bu hareketin tekrarında yine aynı işlemler oluyor.sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kusay

10 gün önce lpg de sorun yaşadım,araç lpgye geçmiyordu. Ümraniyede map sensörü değiştirildi düzelir gibi oldu ama şimdiki sorunumda, araç vitesteyken ayağımı gazdan çektiğimde aracın gaz gösterge ışığı kapanıyor, gaza tekrar bastığımda gösterge ışığı yanıyor ,benzinde biraz bekleyip gaza geçiyor.bu hareketin tekrarında yine aynı işlemler oluyor.sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim

Sigorta kutusundaki bağlantılarda temassızlık olabilir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    kontrol ettim sorun yok gibi gözüküyor.o değilde tüm sistem değişmesi gerekir diyecek boşyere masraf çıkaracaklar belkide çok basit bir sorunu var.
  • quote:

kontrol ettim sorun yok gibi gözüküyor.o değilde tüm sistem değişmesi gerekir diyecek boşyere masraf çıkaracaklar belkide çok basit bir sorunu var.

RPM ucunu kaybedıyor araç. devır sınyalını almıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_usta

quote:

ustam değişmesi gereken bir parçamı var bu durumda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_usta

quote:

ustam değişmesi gereken bir parçamı var bu durumda.

devır kablosunun yerı değışmelı okadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.