Şimdi Ara

LPG takılabilecek D sınıfı yada C suv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır alma niyetim var..Dizel ve hybrid asla düşünmüyorum
    Lpg takmaya gerek duymayacak kadar az yakabilen benzinli araç da tavsiye edebilirsiniz.. Eğer öyle bir araç yoksa LPG uyumu iyi olan bahsettiğim sınıflarda bir araç düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 11 Temmuz 2020; 16:0:28 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

LPG'li bir SUV satın almayı düşünüyorsanız, göz önünde bulundurmanız gereken birkaç model şunlardır:

• D Sınıfı LPG Uyumlu SUV'lar: Renault Kadjar, Nissan Qashqai, Hyundai Tucson, Kia Sportage

• C SUV LPG Uyumlu SUV'lar: Ford EcoSport, Volkswagen T-Roc, Skoda Karoq, Renault Captur

Yukarıda belirtilen araçlar, piyasadaki en iyi LPG uyumlu SUV'lardan bazılarıdır. Bu araçlar, LPG ile kullanım için optimize edilmiş motorlara sahiptir ve düşük yakıt maliyetleri ile yüksek performans sunarlar.

Ayrıca, bazı otomobil üreticileri fabrika çıkışlı LPG'li SUV'lar da sunmaktadır. Bu araçlar, LPG ile çalışmak üzere özel olarak tasarlanmıştır ve genellikle daha iyi yakıt verimliliği ve performans sunarlar.

LPG'li bir SUV seçerken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç önemli faktör vardır:

• Yakıt Verimliliği: LPG, benzine göre daha ekonomik bir yakıttır. LPG'li bir SUV, benzer benzinli bir SUV'a göre yakıt maliyetlerinden tasarruf etmeni sağlayabilir.
    • Performans: LPG'li motorlar, benzinli motorlara kıyasla benzer performans seviyeleri sunar.
    • Dönüşüm Maliyeti: Benzinli bir SUV'yi LPG'ye dönüştürmenin maliyeti, araç modeline ve seçtiğin dönüşüm kitine bağlı olarak değişebilir.
    • Yakıt Depolama: LPG, benzinden daha az enerji yoğun bir yakıttır, bu nedenle LPG'li bir SUV'un daha büyük bir yakıt deposuna ihtiyacı olacaktır.

İhtiyaçlarına ve bütçene en uygun LPG'li SUV'u seçmek için bu faktörleri göz önünde bulundurman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sıvı sistem olduktan sonra nerdeyse her araca LPG uyumu var.
  • euro 5 normlarından sonra hiçbir araca lpg uymuyor. uyuyor görünüyor ama yine uymuyor. uyduruyoruz diyorlar ama yine uymuyor.
    sıfır araç alıp lpg düşünüyorsanız sizin kararınız elbette ancak uğraşmayın bence.
  • Fabrika çıkışlı lpg takılı civic düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _magnetar_

Sıvı sistem olduktan sonra nerdeyse her araca LPG uyumu var.
    Bende öyle düşünmüştüm.. hocam bu yerli marjet sıvı sistem hakkında bilginiz varsa eğer tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuş Kafası

Fabrika çıkışlı lpg takılı civic düşünülebilir.
    D sınıfı veya C suv düşünüyorum hocam civic c sınıfıdır
  • LPG uyumlu sıfır D sınıfı araç 2017'de Avensis üretimi durduğundan beri yok diye biliyorum.
    SUV tarafında da durum pek farklı değil.

2. el düşünülürse SUV tarafında LPG uyumlu 2.0 Rav4 otomatik var.
    Eski kasa 1.6 Qashqai var LPG uyumlu.

2. el D sınıfı yine LPG uyumlu Avensis 1.6 manuel var. 1.8 ve 2.0 benzin otomatikler var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vag araçları için en uyumlu marka prins, Fiat PSA Renault grubu için lovato.

Japon Kore için alayı uyumlu olur.
  • Sportage ve prins vsi2
  • Gdi atmosferik motorlu tucson bakabilirsin.

Sıfır olarak gerçekten piyasada lpg uyumlu suv kıtlığı var. Yeni corolla cross gelse de o segmenti doldursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 11 Temmuz 2020; 19:56:15 >
  • Fiyatlarını bilmiyorum şuan güncel olarak ama mondeo ve kugada fabrikasyon lpg var şuan
    2. El olarakta yine ecoboostlara sıvı veya karma sistem takıyorlar. Hem mondeoda kugada segmentlerinin tepe noktalarıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 11 Temmuz 2020; 23:8:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZETEC SE

Fiyatlarını bilmiyorum şuan güncel olarak ama mondeo ve kugada fabrikasyon lpg var şuan
    2. El olarakta yine ecoboostlara sıvı veya karma sistem takıyorlar. Hem mondeoda kugada segmentlerinin tepe noktalarıdır
    Fabrikasyon lpgli araçta fiyat çok farkediyor.. o nedenle ben kendim taktırma düşüncesindeyim.. bu yüzden lpgye hiç bir handikapı olmayan araç almayı hedefliyorum...
  • eskilerden hyundai ix35 ler ve yenisi tucsonlara bakabilirsiniz
  • Bende Honda CRV var. Brc seq 32 kit bağlattım. Harika oldu.
  • FreudeAmFahren kullanıcısına yanıt
    Dacia duster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Dacia duster
    1.0 turbo benzinlinin fabrika çıkışı LPG li ve otomatik vites olanı olsa hemen alırım doğrusu 👍
  • yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz kombinasyonu getirirse, Türkiye’de başka araç satılmaz
  • passat/superb 1.5
    3008 1.2
    kadjar 1.3

bu araçlar zaten az yakıyor. gidip 250-300 bin liraya alcaginiz aracta niye lpg dusunuyosunuz ki? kaldı ki turbo araclara lpg tam bi kumar. her lpg ci yapiliyo der ama fabrika cikisli kimse satmaz. e atmosferik d sinifi araca lpg takip sürerseniz de çok hantal olur.
  • Tucson 1.6 GDi kesinlikle aradığınız seçenek.
  • hazır takılmışı var. duster 1.6 ecog prestige paket. duster 1.0 tce motorda lpg uyumlu ama comfort donanım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.