Şimdi Ara

LPG taktırıp satmak niye? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Muayeneden sonra LPG taktırıyor, ruhsata işletmiyor, iki yıl olmuş ama yeni takıldı diyor.
    Bazıları yıllarca bu şekilde söküp takarak kullanabiliyor.
    Bazıları da taktırıyor, memnun kalmıyor ve satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Boyle bir konu daha Oncede vardi galiba

Çok teşekkür ederim. Valla ben aradım. 2 aydır aktif bir şekilde forumdayım. Kendi adıma çok şey öğrendim eline klavyesine sağlık yazan arkadaşlardan.

1- LPG zararlı birşey.
    2- Operasyonu masraflı aracı LPGsiz satmak daha zor.
    3- İmkânı olanın kendi kafasına göre LPGsini taktırması gibisi yok. 3000 TL de olsa insanın kafası rahat olsun araca uzun süre binmek istiyorsa.
    4- Piyasada LPGli fakat ruhsatına işlenmemiş çok araç var. Çoğu muayeneyi ya da satmayı bekliyor.

1. maddeye göre LPGli kullanıp sonra bunu söktürüp satmaya çalışandan kaçmalı.

2. maddeye göre LPGsiz almak istmeyenler varsa iyi işte ne güzel daha uygun ve temiz araba bulma şansımız artıyor.

3. maddeye göre bakıncxa güvenlik ve motor performansı çok önemli, sonradan LPGli araçların alınırken LPGsine de baktırmak lazım.

4. maddeye göre bu durumdan sanki LPGsi yeni takılmış gibi istifade etmek isteyenlerden uzak durmalı.

Herkesin imkânı kendine göre kanımca bu LPG işi en çok üst sınıf ve çok yakan fakat binicisine dokunmayan araçları orijinalken alıp iyi bir LPG ile takıp binmek bu işte en kârlısı gibi görünüyor. Özellikle benzinli SUVlerde bu imkân daha çok ortada. Tabi daha düşük sınıfta sıfır bir araç parası ödemeye razıysanız durum böyle görünüyor.

• bu gün 2.el bir araç alacak olsam. mutlaka hiç lpg takılmamış olan araçları tercih ederdim.
    daha sonra istediğim zaman, istediğim marka lpg kitini 10 taksitle görerek, bilerek, güvenerek taktırma özgürlüğüne sahip olurdum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

bu gün 2.el bir araç alacak olsam. mutlaka hiç lpg takılmamış olan araçları tercih ederdim.
    daha sonra istediğim zaman, istediğim marka lpg kitini 10 taksitle görerek, bilerek, güvenerek taktırma özgürlüğüne sahip olurdum...

+1
  • Eğer araçta lpg düşünüyorsam daha önce takılmamış bir araç olmasını tercih ederim.Tercihime göre gidip kaliteli bir kit taktırırım kafam rahat olur..
  • ben pejo 307 aracımı yeni sattımü aracım lpg siz idi, ve lpg li olsa idi aracıma 16.000 TL verilirken lpg siz diye 17.000 TL ye aracımı takasa verdim, lpg olmadıgında arac daha fazla para ediyor satarken bu her bayiide karşıma çıktı. Lpg taktırırken iyi düşünün derim, aracı satma niyetindyseniz hiç bulaşmayın takıyorsanız da 4-5 sene kullanın
  • benim aklıma gelen tek şey : TAKTIRDI AMA BEĞENMEDİ/İÇİNE SİNMEDİ ARACI SATLIĞA ÇIKARDI.

Ama yeni ruhsata işletip satılığa çıkaranlar da azımsanmayacak gibi değil.

Böyle söyleyenleri şehsen teğet geçiyorum.
  • Araca takılmış lpg kiti sökülebiliyor mu ? sökülüyorsa nasıl sökülüyor yani lpg manfold felan delinmiyormu ? nasıl oluyo bu iş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Araca takılmış lpg kiti sökülebiliyor mu ? sökülüyorsa nasıl sökülüyor yani lpg manfold felan delinmiyormu ? nasıl oluyo bu iş ?

sökülür, delinen manifolda kör tapa benzeri parçalar takılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Araca takılmış lpg kiti sökülebiliyor mu ? sökülüyorsa nasıl sökülüyor yani lpg manfold felan delinmiyormu ? nasıl oluyo bu iş ?

sökülür, delinen manifolda kör tapa benzeri parçalar takılır.

teşekkürler, cevapladığınız için
  • Nisan ayında 1500 liraya landirenzo marka lpg taktırıp aralık ayında arabayı hiç hesapta yokken sattım. Ben arkadaşıma sattım ne zaman taktırdığımdan haberi vardı.
    En az 3 sene daha binme planımız vardı arabaya ancak hayat her zaman kötü sürprizler çıkarmıyor insanın önüne hesapta olmayan bir iş sayesinde arabayı değiştirme kararı aldık. Arabayı sattık lpg taksitleri bu ay yeni bitti
  • LPG taktırmıştır, ayar tutmamıştır, sonra "gazla" birine
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.