Değerli dostlar, 2004 model Renault Megane 2 Dynamic model aracıma LPG taktırmak istiyorum. Bu hususta bir iki sorum olacak, cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
*Öncelikle Ankara bölgesinde tavsiye edeceğiniz firmalar ve markalar *Önemli sorum ise şu ruhsat benim adıma değil, vekalet alıp mı LPG'yi ruhsata işletebiliyorum ? Bu süreç ile ilgili sigortacılar ne kadar ücret alıyor. Cebimden ne kadar para çıkıyor ve hangi yolları izlemeliyim sigortacıya gitmeden önce ?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
BRC sistemi Seq24-MY10 düşünürseniz kesinlikle sorun yaşamazsınız. Ruhsat işlemi ile ilgili olarak ise; 1)Sızdırmazlık 25TL 2)EK-1 formu 20 TL 3)Muayne harcı 126,26 TL 4)Ruhsat yapraklarının değişimi ise 60-120 TL arası değişmekte. Bunlar içindeki ilk 3 maddeyi muameleciler vekaletsiz 300 TL ye hallediyorlar son maddeyi ise ruhsat sahibi bizzat ya da vekalet verdiği kişi herhangi bir trafik şubesine giderek halledebiliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme