Arkadaşlar, aracımın lpg tankının yenilenmesi gerekiyor.Tank yenilenirken sadece tank mı değişiyor yoksa komple sistem de yenileniyor mu?Geçen sene beyni değiştirmiştim.Aracım karbüratörlü..92 spring...Beyin olarak fema taktırdım ve memnunum şu anda...Tankın yenilenmesi maliyeti ne kadardır?Telefonla aldığım fiyat (beyin daha önce değiştiği için o kısım hariç) 250 TL...Ankara da bildiğiniz montaj, işçilik ve fiyat yönünden uygun tavsiye edebileceğiniz firma var mı? Teşekkürler....
MARKALARA GÖRE DEĞİŞMESİNE RAĞMEN GENELDE AYNIDIR FİYATLAR. (YERLİ ÜRÜNLERDE)
quote:
Orjinalden alıntı: 2become1
Arkadaşlar, aracımın lpg tankının yenilenmesi gerekiyor.Tank yenilenirken sadece tank mı değişiyor yoksa komple sistem de yenileniyor mu?Geçen sene beyni değiştirmiştim.Aracım karbüratörlü..92 spring...Beyin olarak fema taktırdım ve memnunum şu anda...Tankın yenilenmesi maliyeti ne kadardır?Telefonla aldığım fiyat (beyin daha önce değiştiği için o kısım hariç) 250 TL...Ankara da bildiğiniz montaj, işçilik ve fiyat yönünden uygun tavsiye edebileceğiniz firma var mı? Teşekkürler....
üstad en ii cevabı ben verim sana geçen yıl mayısta 92 model şahinimi muayeneye sokacaktım muayene hrcını yatırdım tam sızdırmazlık raporunu alacağımda rapor vermediler tankım 9 yıllk olduğu için.Bende hemen sanayiye gittim iki yerden fiyat aldım.Benim yank simit idi.İlk gittiğim yer sadece tankı değiştiririm ve eski tanktan çıkan şamandırayıda tekrar kullanırım dedi ve 130 TL fiyat verdi.Takacağı tankın markası Atiker di.
İkinci yer ise yeni tankı taklarım ve şamandırasınıda değiştiririm dedi ve toplam 190 tl alaırım dedi.
Bende ilj yere gittim ve 130 tl ye 2008 üretimi poşetinden çıkarılmış Atiker tankı taktırdım.20 tl de işçilik aldı ve 150 tl ye oldu bitti.Gittim ve sızdırmazlık raporunu aldım aracı muayene ettirdim.
Benim simit tank normal bombeli tanklara göre pahalıydı.Bombeliler daha ucuzdu ama ben simit olsun istedim.
Kesinlikle bir kaç yere sor fiyat al.Şamandıran sağlamsa değiştirme.Bence git atikere bi fiyat al.Zaten garantili tankları.Aklına şüphe gelmesin yerli diye.Çoğu lpg markası atikerin tanklarını kullnıyor.
Beyini değiştirmene gerek yok.Bozuk değilse.
Sakınlıkla deponu değiştireceksen içinde fazla gaz olmasın.Bneim 30 tl lik gazım doğaya gitti.İçim yandı çıktı..
teşekkürler...
rica ederim ne demek umarım hesaplı bir şekilde halledersin..
Yahu zaten gazetelerde bir sürü ilan var eski sistem komple 300 tl, tank nasıl 250 tl olur. arkadaşın dediği gibi başka yerlere de bak..
bu lpg montajcıları alayı sahtekar..markalı adam gibi iş yapan yerlere gidin..adamlar kolay para kazanıyo...
bu lpg montajcıları alayı sahtekar..markalı adam gibi iş yapan yerlere gidin..adamlar kolay para kazanıyo...
Dostum aslında doğru lafetmişin ama söyleyiş tarzın biraz yanlış olmuş . Simit tanklararasında 80 tlye varan fiyat farkları var. Adam gibi işyapan yere taktırırsan 80 tl fazla ödersin ama 500.000 euro sigortalı tank taktırırsın. Neticede 10 yıl hertürlü kaza bela riski ile kullanacağın bir ürün satınalıyorsun. Ve hayatın boyunca biriktirdiğin birikiminle bindiğin bir araban var, AİLENLE kullanıyorsun
Kolay para kazanan yere gidersen 80 tl az ödersin, Bırak sigortayı arkandan ağlayacak kimse olmaz demek daha doğru olurdu. İnanmayanlar gitsin üç ayrı işletmenin tankını üşenmeden tartsın İşkembeden atmasın kokuyoo.
İyi ürünü satanı üçkağıtcı göstermeyin , üçkağıtçıyıda yüceltmeyin lütfen sizin ve çocuklarınızın değeri yoksa, değer verenler vardır onların kafasını bu ucuz zekalarla bulandırmayın İsteyen istediği fiyata taktırır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme