Şimdi Ara

Lpg Tank Yer Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar Arkadaşlar, kısa süre içinde 2. El honda accord 2.4 almayı planlıyorum. Bazı 2. El araçlarda lpg tankı bagajda bulunuyor. Çok seyahet ettiğim için bagaj genişliği benim için çok önemli. Bagajdaki tankı stepneye taşımak mümkün müdür? Problem olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mümkündür. sıkıntı olmaz
  • Tank değiştikten sonra hortum boyutları uymayacağından bağlantı hortumları da değişir. İnce stepne veya lastik tamir kiti kullanacaksanız yapılabilir. Mevcut stepneyi bagaja koyacaksanız değiştirseniz de çok fazla kazancınız olmaz.
  • Stepne yerine tamir köpüğü falan kullanacaksınız sanırım.

Gerçi ben 8 yıl 160 km lpg de araç kullandım. Lpg yi de lastik patlar falan diye bagaja yaptırdım. 8 yılda 1 kere bile lastik değiştirmedim

Lastik patlamadı mı , patladı evet ama üşendiğimden ayaklı pompa ile hava basıp en yakın lastikçiye gittim. Yani stepneye çok takılmayın.
  • Uzun yolda herzaman bulunmayan lpg istasyonu biraz can sıkıcı olabiliyor.
    Ayrıca, küçülen tank sebebiyle azalan menzilde can sıkıcı.
    Bana bagajda duran tank daha avantajlı geliyor. Tabi tercih sizin.

• Bence tankın yerini değil de alacağınız aracı değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bence tankın yerini değil de alacağınız aracı değiştirin.

Araç için olumsuz bişey mi var? 30 bin tl civarına alınabilecek en iyi araç bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lpg tank değişimi hakkında??
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Araç için olumsuz bişey mi var? 30 bin tl civarına alınabilecek en iyi araç bence.

LPG tankını stepneye aldığınız zaman, stepneyi nereye koyacaksınız? Stepnesiz dolaşırım diyorsanız o ayrı tabii.
  • quote:

quote:

quote:

LPG tankını stepneye aldığınız zaman, stepneyi nereye koyacaksınız? Stepnesiz dolaşırım diyorsanız o ayrı tabii.

Stepne tekerleği nereye koyacağımı elbet düşündüm. İnce stepne, tamir köpüğü veya normal stepne tekerleği bağaja koyabilirim. Bazı arkadaşlar stepneyi bagaja koyarsan yine aynı yer kaplaması olur demiş ama en azından bagaj içinde yerleştirme yapabilirim. Diklemesine koyarsın, bavulun üstüne koyarsın vs. Aracı değiştirin demenizde ki sebep nedir onu merak ettim?

• emryrgc E kullanıcısına yanıt
    boşver.honda Accord un neyini değiştiriceksin.Allah bizede nasip etsin.süper araba.
  • Geçen ay yaptık silindir yerine simit taktırdık yanlış hatırlamıyorsam 250-300 civarı bir şey tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayavas

boşver.honda Accord un neyini değiştiriceksin.Allah bizede nasip etsin.süper araba.

Amin. Daha iyileri sizin olsun. Herkes dilediği arabaya sahip olur inşallah.

• emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Alacağınız araç tercih bakımından güzel ama ne bileyim yani LPG tankını alta al, lastiği iptal et falan. Bana göre değil. Ben olsam böyle yapmak yerine daha geniş ve rahat araç bakardım.
  • quote:

Alacağınız araç tercih bakımından güzel ama ne bileyim yani LPG tankını alta al, lastiği iptal et falan. Bana göre değil. Ben olsam böyle yapmak yerine daha geniş ve rahat araç bakardım.

Honda Accord düzeyinde öneride bulunabileceğiniz araç var mı? Accord çünkü oldukça geniş düzeyde bir araç sanırım. Geniş dahi olsa bagajda lpg tankı pek istemiyorum çünkü kapalı garajlara vs girerken problem oluyor.
  • Simit diye tabir edilen tanklarda menzil çok düşük kalıyor ve bagaja normal stepneyi koyarsanız bagaj yine iptal oluyor.
    Volkswagen Bora'da simit tank kullanıyoruz fakat 400 kilometrede LPG bitiyor.
    Yakın zamanda minimum 60 litrelik silindire geçmeyi düşünüyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayavas

Amin. Daha iyileri sizin olsun. Herkes dilediği arabaya sahip olur inşallah.

Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
  • 250 tlye bagajdaki tankı simitle değiştiriyorlar 10 taksit arkadaşım.
  • küçük tank dediğiniz 43 litre. ayrıca bazen hortum kısa gelmiyor. hatta simit için daha az hortum gerekiyor. kite uygun şamandıra ile sıkıntısız montaj olur.
    yalnız 250 tl civarı oluyor bu işlem
  • Ben simit yaptırmıştım ama şu An pişmanım. Bence küçük tombul silindirler daha kullanışlı. Son yolculuğumda stepneyi koyacak yer kalmadı. Mini stepne almam gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menzilin fazla dert olacağını sanmıyorum,benim depoda 26-27 lt civarı alıyor.Uzun yolda 300 km gidiyor hemen hemen,o 300 kmde de hem yakıt ikmali yapmış hemde azda olsa bi ayaklama fırsatı bulmuş oluyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.