Şimdi Ara

Lpg ve benzin + BMW çıkmazı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
3
Favori
8.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam Geçmiş olsun bizde sorunu çözmek için bekliyoruz çünkü enjektör falan sıkıntı benim lpg nin tuzlu olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enjektör 120 TL filtreler hediye. Hiç bekleme değiştir. Ben ettiğim masrafı söylemeyeyim

• Vialle markali lpg 1800euro fiyati var ama inanin cok hizli geciyor lpgye. 50 liralik benzin aldim 300km gittim (en az 20kez calistirmisimdir)daha tik yok benzin ibresinde

• quote:

Orijinalden alıntı: blaster2005

Enjektör 120 TL filtreler hediye. Hiç bekleme değiştir. Ben ettiğim masrafı söylemeyeyim

6 adet enjektör 120 lira + hediye filtre ruyada olur anca :) her enjektör u takmam

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

quote:

Orijinalden alıntı: blaster2005

Enjektör 120 TL filtreler hediye. Hiç bekleme değiştir. Ben ettiğim masrafı söylemeyeyim

6 adet enjektör 120 lira + hediye filtre ruyada olur anca :) her enjektör u takmam

Benim bahsettiğim atiker 4lü enjektör. Sizinkiler farklı demek ki. Ben sorunu çözdüm benzinde biniyorum az biniyorum

• blaster2005 kullanıcısına yanıt
    Hocam araba 6 silindir olunca enjektör farklı oluyor teşekkür ederim.

• Son gelişme ; sistem pazartesi günü sökülüp akl lpg sistemi takılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

Son gelişme ; sistem pazartesi günü sökülüp akl lpg sistemi takılıyor.

Hayırdır ya noldu lpg sistemine. Brc di dimi sizinki

• blaster2005 kullanıcısına yanıt
    Omvl marka idi KAYSERI de tek yer bakıyor Oda bilgisayar a bağlayanmadi hemen beyin değişecek dedi bizde lpg ci tanıdık olunca gittik zaten enjektör bozuk çıktı lpg enjektör elektrik tesisat düğmesi ecu falan değişecek pazartesi günü yapılacak performans lpg ile benzin den farksız olacak ve eskisi gibi 32 kuruş yakmaya devam :)

• 2005 318İ var bende lpg konusundaki sıkıntım 1 haftadır lpg ye ya hiç geçmiyor yada çok geç geçiyor lpg BRC marka benzin konusunda benimde sıkıntım vardı arada birde benzin kokusu geliyodu araç lpg ye giderken benzin bitiyodu resmen hortumda kaçak varmış yaptırdım sorun kalmadı yakıt konusundada daha önce 3 adet 2004 320 d kullanmış biri olarak dizelin daha az yakacağını düşünürken bu araç denk geldi aldım ister inan ister inanma geçen hafta kayseri ankara arası 710 km yol yaptım 150 tl lpg harcadı dizel gibi gitmiyo o ayrı bi knu
  • Hangi hortumları yaptırdınız hocam . Aynı sorun benimde var

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.