Şimdi Ara

LPG ye 48 kuruş ZAM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan en az yakan araç hangisi arabayı satıp ondan alayım lpg nin bir anlamı kalmadı benzinde de 9 litre içiyor, dizel ufak tefek corsa felan mı alsam şu corsa c ler varya hani 1.3 multijet onlardan mı alsam ? Şehir içi kaç yakar istanbulda onlar ?

• redferrari R kullanıcısına yanıt

Benzin zaten fazla üretiliyor talep artışı işlerine gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Regenbogenstatistic R kullanıcısına yanıt
    Anlamak zor değil. Yarın daha pahalı olacağını düşündükleri için herkes bugünden alıyor. Enflasyon deniyor buna arkadaşınız bi baksın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Brent petrolle , ham petrol fiyatı eşitledi, brent daha pahalıydı eskisi gibi 5-10 dolar daha pahalı olsa 100 dolara yaklaşcak varil fiyatı, eşitlenmesi İngiltere'de ki krizden kaynaklanıyor bilmiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG almak çok anlamsız oldu. Gerçi benzine de zam gelecektir illa ki.

Eskiden 100 lira alsan 5 gün giderdi şimdi 4 gün gidiyor, daha sık istasyona uğruyorsun. Hesap basit

• True_Sun kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme icin tesekkurler hocam,

Atik kismi soyle. Petrol rafinerisinden, lpg.yi cekebilmek icin rafineriye ek yatirim yapmaniz gerekir. Bu yatirimi mantikli gormeyip, cikan gazi dogrudan bacalarda yakan rafineriler mevcuttu. Bu is modelinde, lpg atik oluyor. Hatta gereksiz yere kuresel isinmaya neden olmus oluyor

Son durumu vs bilmiyorum tabi

• Cellestin C kullanıcısına yanıt

millette para çok değil sana şöyle bir örnek vereceğim.

Şuan shell otogaz fiyatı internet sitelerinde 6.17 TL

45 litre lpg deposu x 6.17 = 277 TL'ye fulleniyor.

Haziran ayında 4.45 imiş.

45 x 4.45= 200 TL'ye fulleniyormuş.

Yani ben o 70 tl ile şuan sinemaya gidebilirdim, herhangi bir faturamı ödeyebilirdim eve erzak alabilirdim sosyal etkinlikte kullanabilirdim.

Ama gördüğün gibi kullanamıyorum. Sosyalleşemiyorum param çok değil farklı yerlere gidecek param enerji sektörüne akıyor. Eriyoruz

Kimseden ses çıkmıyor yazana kadar siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına? Elektriğe de zam geldi, Kim elektrik abonesinden çıktı? Siz çıktınız mı? Yoksa kendinizi hariç tutup başkalarına mı akıl verdiniz?

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Keşke dediğiniz gibi olsa. Eskiden 100 liraya 280km yol yapardım, şimdi 100 liraya 180 km yol yapıcak hale geldik. Gittikçede beter duruma geliyoruz. Arabayı çalıştırasım gelmiyor artık. Fuzuli olarak hiç biryere arabayla gitmiyorum. Aküsü bitecek nerdeyse. Bu iş akücülere yarayacak.

Evle iş yeri arası arabayla 15 dakika son zamla beraber günlük 20 TL yakacak. Toplu taşımaya binsem çift vasıta ile gidebiliyorum. Aktarmayla git gel 10 TL tutuyor. Yol 1 saat sürüyor. Hem otobüs hem metro bekliyorum. Pandemi döneminde ayakta tıkış tepiş gitmemiş oluyorum. Hem sağlık hem de vakit satın alıyorum 10 lira farkla. Millette para falan çok değil. Herkese koyuyor. Yapabileceğim bir şey yok. Ayrıca her yer araba demenin sebebi araba sayısının fazla olması değil şehirlerin plansız yapılanması ve yolların yetersiz kalması.

• Zam geldikçe millet benzinliğe koşuyor sanki iki gün sonra tekrar almayacak beter olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bekara karı boşaması kolay gelirmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VETERINARY kullanıcısına yanıt

İnsanlar kar kardır mantığıyla koşuyorlar. 40 litre deposu olan biri için yaklaşık 20 lira yapar. 20 lira, kalabalık olmayan ailenin birkaç günlük ekmek ihtiyacını karşılar.

Benzer konuda daha önce yapılan bir araştırma şu sonucu vermiş:

Sigara ve alkol zammı sonrası stres kaynaklı olarak tüketicilerin bu maddeleri kullanımında artış gözlenmiş. Akaryakıtta da aynı durum geçerli. Bütçelerin küçülmesi nedeniyle bir süre sonra talep normale döner.

• memurlar.net
    Otogaza 49 kuruş zam yürürlüğe girdi
    https://www.memurlar.net/haber/998422/otogaza-49-kurus-zam-yapildi.html

Düzeltme:Zam 49 Kuruş ⛽

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Küfür yiyip dava açmak için post farmı mı yapıyorsun?

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Zaman gelen sadece lpg değil a dan z her şeye zam geliyor.

LPG zam gelmesi insanların seçimi sonucudur.

Bana da keyif çayını yudumlamak düşer LPG ye 48 kuruş ZAM 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 1 Kasım 2021; 17:51:11 >
  • İstasyonlar çift haneli tabela takmaya başladı, yakında benzin güzel bir zam yiyecek, o zamana kadar benzinle devam.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.