Şimdi Ara

lpg'yi ruhsata işletmede sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta kadar evvel 2nci el aldığım arabada lpg ruhsata işli değilmiş, aldığım kişi ruhsata işletmem için herşeyin hazır olduğunu sadece ruhsatı üzerime alırken işletmem gerektiğini söylemişti ancak; Ben aracı istanbuldan aldım ve muğlaya getirdim çünkü muğlada yaşıyorum.Arabayı alırken sadece noter satışını aldım ve satışta adres olarak muğla adresimi verip geldim.Bugün ruhsat işlemlerini yapan trafikçiye uğradım ve dediki lpg'yi ruhsata işletmem için faturasının benim üzerime kesilmiş olması gerekiyormuş ve eski sahibi sızdırmazlık raporu almış olsa bile süresi 15 günmüş, ve yeniden o raporu almak için istanbula gitmem hatta ruhsata işletmem için de istanbula gitmem gerektiğini söyledi.Gerçekten böyle mi? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetzetto -- 22 Ocak 2007; 21:21:32 >

• Herşey hazır dediğine göre eski sahibi faturayı kestirmiş, proje vs. dosyasını hazırlatmıştır. Bu halde fatura eski sahibine kesilmiştir. Takipçinin dediği gibi işletebilmen için faturanın yeni sahibi üzerine olması gerekiyor. Fatura elinizde ise gönderip iptal ettirerek yeni faturayı kendi üzerinize kestirmesini isteyin. Eğer yaptırırsa sorun olmaz sanırım. Yapmaz ya da yaptıramazsa işiniz biraz zor gibi. Söküp yeni taktırmaya kadar gidebilir.
    Bu aşamayı atlatırsanız geri kalanını Muğla'da yapabilirsiniz yanlış bilmiyorsam. Sızdırmazlık süresi kısadır yenisi 25 ytl ye alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.