Şimdi Ara

lpgdeyekn benzine gecme sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, 2001 primera aracımda aldesa lpg kiti var. araç giderken lpg göstergesi tüp bitmiş gibi ötüyor ve araç benzine geçiyor.tüpü kapatıp actınmı tekrar tüpde devam ediyor.Şamandıra ve tankı yeni değiştirdim.değişimden öncede yapıyordu gösterge bozuktu.şamandıra diır dedik dğiştikten sonra gösterge düzeldi ama benzine geçme sorunu devam ediyor.yardım lütfen

• 1- Filtre bakimlari yapilmadiginda bu sorunu yapabiliyor. En son ne zaman filtreleri degistirdiniz hocam?
    2- Eger bastan beri bu sorun varsa yazilimla ECU'ya baglanilip gaz basincinin arttirilmasi lazim olabilir. Benim de basima aynisi geldi. Tam depoda olmasa da yarim depodayken dip gaz yapinca arac benzine geciyordu. Gaz basincini arttirdilar sorun cozuldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancaktar42

arkadaşlar, 2001 primera aracımda aldesa lpg kiti var. araç giderken lpg göstergesi tüp bitmiş gibi ötüyor ve araç benzine geçiyor.tüpü kapatıp actınmı tekrar tüpde devam ediyor.Şamandıra ve tankı yeni değiştirdim.değişimden öncede yapıyordu gösterge bozuktu.şamandıra diır dedik dğiştikten sonra gösterge düzeldi ama benzine geçme sorunu devam ediyor.yardım lütfen

hocam elinde 5 atar varsa bunu hiç sanayiye gitmeden yapabilirsin. motor kaputu altındaki lpg parçasının birinin ortasında 5 atarın uyacağı bir yer var. motor rölantide iken 5 atarı ona tak ve sağa doğru çevir. en fazla on tur içinde iken (misal 3. tur da ya da 8. turda) "tık" diye bir ses duyacaksın. kulağını 5 atarı taktığın yere yaklaştır ve bu sesi duyana kadar çevir. tık sesini duyunca zaten rölanti sesi bile değişecek ve tüm sorun düzelecek. eğer yapamam diyorsan bunu ustana söyle ya da sanayideki herhangi bir ustaya söyle yapar.

bende de aynı sorun vardı böyle yapıldı düzeldi

• tamam işlem doğru olabilir ama bunu bilgisayara bağlı iken ve basıncı 1 bara ayarlamak için yapılır.sorun benzine geçiş değerlerindede olabilir.veya regülatör basıncı sabitte tutamıyor olabilir.en iyisi iyi bir ustaya baktırmak
  • arkadaşlar saolun bilgileirniz için.map sensörü değişti.basınc yükseltildi..suan çözüldü.tekrar yapmassa..tşklr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hararet Sorunu - Yardım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.