|
Lubco 4 de 1 fiyatına yağ toplanın (3. sayfa)
-
-
-
Motor temizliği için ben de aldım. Eski yağdan her türlü iyidir diye düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende motor temizliği için aldım bakalım kıvamı nasıl yorum yaparım iyise söylerim
Kapı kilit ve menteşeleri için ideal
-
Merak edip internet adresine gireyim dedim. Nasıl bir yağmış diye. 1 tane ürününün teknik bilgisi olmaz mı arkadaş. İnsan bir teknik bilgilerini ya da ürün kataloğunu koyar bir kenara. Doğrudan internet satış sayfası çıkıyor zaten karşınıza. Ürün bilgisi yok gibi.Sadece 10 40 ,5 30 yazıyor. Hakkında kısmına girince bilmediğim bir dilde birşeyler yazılmış.
Alsam alsam saf su alırım ona da şüpheyle bakarım muhtemelen..
-
quote:
Orijinalden alıntı: eloqMerak edip internet adresine gireyim dedim. Nasıl bir yağmış diye. 1 tane ürününün teknik bilgisi olmaz mı arkadaş. İnsan bir teknik bilgilerini ya da ürün kataloğunu koyar bir kenara. Doğrudan internet satış sayfası çıkıyor zaten karşınıza. Ürün bilgisi yok gibi.Sadece 10 40 ,5 30 yazıyor. Hakkında kısmına girince bilmediğim bir dilde birşeyler yazılmış.
Alsam alsam saf su alırım ona da şüpheyle bakarım muhtemelen..
Lubex'i inceleyebilirsiniz, https://lubex.com.tr/ , https://lubex.com.tr//sertifikalar.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LampdaLamp -- 6 Aralık 2020; 12:9:30 >
-
2 sene evvel bu firmanin yetkili kisisine ulastim 15w 40 yaglarinin traktorume uygun olup olmadigini sordum.
Adam traktore hangi yag olsa olur farketmez dedi.
Bahsedilen traktor euro 5 turbolu motor.
quote:
Orijinalden alıntı: Alisilin07
2 sene evvel bu firmanin yetkili kisisine ulastim 15w 40 yaglarinin traktorume uygun olup olmadigini sordum.
Adam traktore hangi yag olsa olur farketmez dedi.
Bahsedilen traktor euro 5 turbolu motor.Uberlub markasına bakabilirsin. Sitelerinde ürettikleri yağların teknik verileri yazıyor uygun fiyatlı bir yağ.
-
Aylar geçti okadar yorum yaptınız yağ çubuğunu çektim cilop gibi sanki yağı ben uretiyom gibi gomdunuz ulan paylaştım sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AIRBOSS
Yine lubco'cular gelmiş foruma bu gerilla pazarlamacilari banlatmaktan imanımız gevredi.
Arabasına bakımda bir depo yakit parasına yağ alamayan adam gitsin bisiklet binsin.insanların neye bineceklerine hangi motor yağını kullanacaklarına sen mi karar vereceksin?
eğer bunun bir reklam olduğuna iddaa ediyorsan, bunu ispat etmekle yükümlüsün.
isteyen istediği yağı kullanır, istediği tekerlikli aracı kullanır.
uslupla alakalı bir problem var, bu forumda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Slm_as
Aylar geçti okadar yorum yaptınız yağ çubuğunu çektim cilop gibi sanki yağı ben uretiyom gibi gomdunuz ulan paylaştım sadeceüstat merhaba, bu foruma has edep erkan bilmeyen bir kullanıcı profili var.
birisi demiş sen bisiklete bin.
digeri demiş 15 liralık dandik arabana dök.
öteki demişki sen reklamcısın.
bunlar hayatın kendisinde yoklar aslında. o hadleri yok.
kırıldıysan ben bu kocakafalılar adına senden özür dilerim.
-
Konuda bahsedilen diğer markaları bilmem onun için yorum yapmam ama Lubex menşei belli, üreteni belli, sitesinde bütün test sonuçları, teknik özellikleri marka onayları yazılı olan bir marka.
Ben araştırıp 3 değişimden beri aracıma bu yağı kullanıyorum, ayrıca çevremde de bu yağı kullananlar var en ufak bir sıkıntı yok.
Ayrıca aynı markanın otomatik şanzıman yağını(aracım düz şanzıman) ve antifrizini de kullanıyorum (bu mesajı yazarken bulunduğum yer -8 derece civarı) hiçbirinde en ufak bir sıkıntı yaşamadım.
Yakınlarda yağ alıp değişim yapacağım ve yine lubex alıp değişeceğim.
Arkadaşlardan ricam, araştırmadığınız, hakkında kesin bir kanıya sahip olmadığınız markalarla ilgili ön yargılı yorum yapmayın.
Ben evime, aracıma birşey alacak zaman günlerce bazen aylarca araştırıp kesin bir kanıya varıp öyle alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullahberat46 -- 24 Aralık 2020; 1:52:28 >
Lubex değil lubco farkli firmalar.
@Attrix1221 firma sahibi misin nesin? Uslubumu senden öğrenecek değilim, orta kaliteli bir yag ile nerede ve hanginkosullarda üretildiği belli olmayan lubco ile 50tl fark veremeyen adam gitsin dolmuşa binsin, lakin uzun dönemde daha az zarar eder.
quote:
Orijinalden alıntı: atrix1212insanların neye bineceklerine hangi motor yağını kullanacaklarına sen mi karar vereceksin?
eğer bunun bir reklam olduğuna iddaa ediyorsan, bunu ispat etmekle yükümlüsün.
isteyen istediği yağı kullanır, istediği tekerlikli aracı kullanır.
uslupla alakalı bir problem var, bu forumda.
Alıntıları GösterEyvallah hocam ne özrü estafrllah . Ben paylaştım sadece gerisi onlara kalmış
quote:
Orijinalden alıntı: AIRBOSSLubex değil lubco farkli firmalar.
@Attrix1221 firma sahibi misin nesin? Uslubumu senden öğrenecek değilim, orta kaliteli bir yag ile nerede ve hanginkosullarda üretildiği belli olmayan lubco ile 50tl fark veremeyen adam gitsin dolmuşa binsin, lakin uzun dönemde daha az zarar eder.
Bende neye binecegimi senden öğrenecek değilm kardeşim bu yağ 75w90 en çok sahtesi olan şanzıman yağ numarası artı internet te ortalama 3bucuk litre yağ alıyor 300 TL den fazla idi ozamanlar ben bunu 50 küsur e almıştım emin ol yağ güzel burda yok 50 den kaçan vs demişsin de bundan önceki yağ motul du hiç bir fark yok ben sizin gibi 80 binde bir yağ değiştiriyorum ayrıca koyduğum araba Subaru impreza AWD 4 çeker yani çok zorlu şartlarda kullanıyoruz grubumuz la oyuzden 10 binde bir yağ deyisiyorum yani yalandan testler yerine tavsiye edenini dinleyin hiç bir kar payım yok nerden paylaştım isteyen istediğini koysun suç bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X