Şimdi Ara

Lubco 4 de 1 fiyatına yağ toplanın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artı olarak anladığım kadarı ile yorum yapmak için yorum yapılmış bu motor yağ değil şanzıman yağı bir çoğunuz 2 el aracında ne olduğu belli olmayan yağ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DB7A8DFB

İnsan biraz arabasına acır. Dandik yağ parça ömrünü kısaltır, motorun karakterini etkiler. Yağdan kazanacağın 100 lirayla arızanı gideremezsin.
    Yav arkadaş ben yağ içini temizlesin diye koydum yag iyi çıktı diyorum sen gelmiş ne yaziyon hacı ya :)

• kaç km kullandınız ve sesi, seviyeyi kontrol ettiniz ?
  • En azından lubex, lubrico, doil, moil falan alsaydınız iyi olurdu. Köpüklenme yapmıyor diye çok güvenmeyin, bu yeterli bir test yöntemi değil. Ömrünün kısa olacağını düşünüyorum, mineral yağ olabilir içindeki.

• herşeyde tasarruf yapın yağdan yapmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lubex alın. %100 yerli, kaliteli, ucuz ve castrolden eksiği yok bence . Lubco, lubrico, likoil vs yüzünden adi zannediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slm_as

Beyler siz yerli arabadan bahsediyor sunuzda daha yerli yağ markasına güveniyorsunuz yağ hakkında yorumlar iyidi temizlesin diye aldım ama iyi çıktı diyorum halen kullanmadan etmeden yorum yapıyonuz yorumları okuyun adam sahte yağdan motor sarmış
    Yağın iyi olduğunu nereden anladınız, asıl ben onu merak ediyorum??? Kaç km kullandınız bu yağı???
  • Engine flush sonrası 5 dakikalık motor temizliği, durulama için Lubco kullanıyoruz, güzel memnunuz
  • Kullanan arkadaşlar baktiki, 10bin km gidiyor,yolda birakmadi,yatak sarmadi aşinma yapmadi yağa iyi demeye başladilar:)) motorun dili olsada konuşsaydi keşke

• 120 Binde dizel 2. el bir araç aldım. İşin aslı bu yapı alıp, içine motor temizleme katkısı koyup, sonra castrol vb yağ koymayı düşnüüyorum. Amaç motoru temizlemek. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Yağın iyi olduğunu nereden anladınız, asıl ben onu merak ediyorum??? Kaç km kullandınız bu yağı???

Alıntıları Göster
    hocam eski yağamı engine flus kullanıyorsunuz, yoksa lubcodamı? Sanki lubcoyle beraber kullanmak daha mantıklı gibi emin olamadım ama?

edit: bu işlemi yaptıktan sonra, bir sonraki yağ değişiminde yağ yine zift gibi mi aktı hocam bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 9 Eylül 2020; 11:20:46 >
  • Prestor kullanıcısına yanıt
    Bu yağı arabaya koyduktan sonra bir daha temizlemek gerekir, tamamı geri dönüşüm yağdan oluşan katran gibi bir yağ geliyor kutuda.

YouTube kanalından alıntıdır.
    Lubco 4 de 1 fiyatına yağ toplanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 9 Eylül 2020; 11:30:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Bu yağı arabaya koyduktan sonra bir daha temizlemek gerekir, tamamı geri dönüşüm yağdan oluşan katran gibi bir yağ geliyor kutuda.

YouTube kanalından alıntıdır.
    yorumlara baktımda öyle birşey yazılmamış hocam, rengi normal sanırım

Yorumlar mi Hani gözle görülmeyen bir durum olsa eyvallah diyeceğim.

Piyasada yağlara bak hangisinde bu yağın rengini göreceksin?

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Yorumlar mi Hani gözle görülmeyen bir durum olsa eyvallah diyeceğim.

Piyasada yağlara bak hangisinde bu yağın rengini göreceksin?
    demek istediğim yağın rengi siyah olsa, yorumlarda mutlaka illaki birileri yazardı.
    Benim de demek istediğim, Yağın renginin siyah olduğunu görmen için yorumlara bakmana gerek yok.

Insanlar kendi baktığını göremez, bilgiye değil başkalarının yorumlarına inanır olmuş.

Iso2049:a göre renkler belirtilir, siyah renge tekabül eden 5w30 yağlar var ise bana yazarsın

Color number (ASTM) L 3,0 DIN ISO 2049

www.researchgate.net
    (PDF) Assessing insulating oil degradation by means of turbidity and UV/VIS spectrophotometry measurements
    https://www.researchgate.net/publication/286317272_Assessing_insulating_oil_degradation_by_means_of_turbidity_and_UVVIS_spectrophotometry_measurements

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 9 Eylül 2020; 14:52:36 >

• Sanayide motorumuzdan çıkan yağı bize geri satıyorlar bari insan süzer. Siyah renk yağ olmaz.

• tefennili kullanıcısına yanıt
    Şuan 1000 km üstünde daha önce po kullandım motul kullandım yağ da kopurme olur dandik yağda bu şanzıman büyük ve güçlü bir şanzıman 3.200 litre yağ alıyor ve awd sistem bu şanzımana dayandi ise kötü olsa da söylerdim banane babanın yerimi ,d ben kullaniciyim 75w90 yağ litre fiyatı yazarsan reklam payları vs çok para verdimizi anlarsın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.