Medeni mi??? Yürü git Arab aşığı... Yahudiler'in öldürdüğünden binlerce kat fazla katliamı birbirine yaptı Arablar. Suriye'de 1 milyonun üzerinde, Yemen'de ve Libya'da milyonlarca Arab birbirini öldürdü. Arabbbb öldürür, kendine kötülüğü başkasından çok daha fazla yapar... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myze -- 13 Ekim 2024; 0:44:41 > |
Lübnan'da Tokat Yiyen Türk Muhabir (3. sayfa)
-
-
Haci ben de bir ulke beni bombalayan ulkeye petrol/silah satarken o ulkenin vatandasi gelip benim harap olmus halimi cekerse ben de kovarim onu yani, irkla ne alakasi var? Ulkenin politikasiyla alakasi var.
-
Yok kaçmayacak. Savaşmayacak ama senin gibilerin ezilişini izleyecek. Sülaleni sokakta sürüseler bana ne diyecek. Bizim sizinle ortak yanımız yok. Senin filistininden bize ne? Zoruna giden gider lübnana, gazzeye. Cesaretin varsa gider savaşırsın. Öyle hesabın çizilip eski kullanılmayan hesaplardan birini bulup burada yazmakla olmuyor. Forumdan kovulup kovulup yine geliyorsunuz.
-
Türkiye ‘nin acilen böyle safsatalardan SAHTE GÜNDEMLERDEN uzaklaşıp GERÇEK SORUNLARINA DÖNMESİ gerekiyor.
Ekonomi eğitim adalet sağlık sistemi iç güvenlik çökmüş vaziyette.Tek sorunumuz arapların kendi soydaşlarının bile ilgilenmediği lübnan filistin..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Din kardeşimiz böyle bir şey yapmaz...
Kesin İsrail ajanıdır.Bunların amacı müminleri birbirlerine kırdırıp dostluğumuza zarar vermektir.
Şaka şaka Arap gene araplığını yapmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi başarısını bu kadar gönüllü olarak alakasız Milletlerle paylaşan var mıdır acaba? Yalan söylüyorsunuz, üfürüyorsunuz. Tam tersi 1. Dünya Savaşı'nda Filistin'de topçu birliklerimiz, İngilizlerle işbirliği yapan Filistinliler'in yer göstermeleri sonucu ateş dahi edemeden esir düştüler. Çekilmekte olan Mehmetçik'e dahi saldırdı, şehit etti sizin Filistinliler.
-
Ortadoğu aşkı hazin sonucu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yorumlar daha fena. Dalga geçip gülüyorlar çok memnun olmuşlar.. Çeviri ile bakın neler neler yazmışlar..
-
Kansızlık nedir diye soranlara bu mesajı gösterin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onun gerçek olup olmadığı bile belli değil. Yakın tarihimizin zaten tam olarak doğru olduğuna inanmıyorum. Osmanlı'nın arşivlerini hurda olarak satmak nedir ya !
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araptaparlar mağaraya saklanmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Murat Bardakçı'nın videoları Youtube'da. Arablar birbirlerini Suriye, Libya, Yemen ve Sudan'da acımadan katletti, katletmeye devam ediyor, Osmanlı ve Türk kim ki ihanet etmeyecek? Uyumaya devam et sen kardeşim, iyi uykular...
-
arapları sevmem genel olarak, ama bu olayın ırkla bir ırkla alakası yok,gazeteciler her yere girmeye çalışınca sinirler geriliyor.
fulyayı bile izlerken ara sıra uzaktan sinirim bozuluyor kız bazen abartıp show yapıyor resmen reyting reyting..
kimse yakınlarının halkının sirk gösterisi olmasını istemez türkiyenin başına gelsin türkiyedede aynı şeyler olur depremde bile ınchını gazeteci döverek atan doluydu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Ekim 2024; 14:42:48 > -
Tamam tüm Lübnanlılar kötü değildir. Fakat sana yapılan zulmü, haksızlığı Dünya ya duyurmaya çalışanlara yumruk atarsan, bu forumdakiler dahil insanların bu şekilde tepki göstermelerine, olumsuz yorumlar yazmalarına razı geleceksin. Empati yap bakalım. O yumruğu yiyen sen, oğlun yada baban olsaydı ne düşünürdün?
-
Hediye Levent gibi Arap kökenli Arapça bilen bir gazeteci/ muhabir filan olmalıydı.
-
Eeeeee Zamanında osmanlıya ihanet ettiler şimdi çekiyorlar hala akıllanmamışlar demekki.. Lawrance of arabia filmini izletmek lazım hergün tvlerde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X