Şimdi Ara

Lucescu Yabancı Sınırı Gelsin Diyemi Bu Kadroyla Çıktı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten aklım almıyor.Hangi mantıkla daha Vardar takımını bile yenemeyen takımın en çok eleştirilen Ozan , İsmail , Topal , Şener gibi futbolcuları bu takımda ilk 11'de oynatılır.

Resmen yabancı sınırı gelsin diye zemin hazırlıyorlar.Lucescu Bey,

İstesen Canerle , Oğuzhanla , Ardayla , hatta ön liberoda ülkenin en iyisi Topalla oynayıp kadro kalitesini en az % 40 arttırabilecekken sen İsmaille , Ozanla , Tolgayla , hatta stoperde tamamen farklı bir futbolcu olan Topalla oynadın.

Yav en çokta beni üzen adam resmen kalitemizi % 40 % 50 azaltacak kadroya çıkıyor ve medyada 1-2 kişi dışında kimseden ses çıkmıyor.Çünkü çoğu kişi futboldan anlamıyor ve sadece skora göre konuşuyor.

Yav kardeşim yapsana ortada topal - emre önlerine çalhanoğlu.Kanatta Arda.Sol bekte Caner stoperde Çağlar.Önce bi düzgün kadro çıkartın sonra ülkeyi eleştirin.

• Caner yerine neden İsmail'i oynattığı Şener'i neden oynattığı açıkladı.

http://spor.haber7.com/milli-takim/haber/2416035-lucescudan-caner-ve-sener-aciklamasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    açıklama doğruysa benim hep anlattığım şey.Caner bir bek iken mükemmel bir hücumcu ancak Hasan Alinin yarısı kadar bile defans yeteneği yok.İyi bir takıma karşı oynayınca istisnasız orası hep koridor oluyor.Ancak Hasan Aliyi oynatsa anlardım defansı önemsiyor diyede ismail nedir arkadaş.

Bence Türkiye 3-5-2 gibi oynamalı bu sayede canerden daha iyi yararlanabilirz

----------Mehmet Topal----Ömer Toprak-----Çağlar
    ---------------------Tolga----Oğuzhan--------------
    ----Gökhan-------------------------------------Caner
    --------------------------Hakan----------------
    ------------------Burak-----------Yunus Mallı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.