Bildirim
Lucian hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
chroma skinlerini seviyorum ben şahsen -
up up up silahşör lucian efektler hoşuma gitti silahın boğuk sesi felan chroma pack 590 rp 3 ü bir arada karar veremedim şimdi :( efekt + görünüş mü yoksa görünüş mü :( -
Yan çar açmışsın, banlanacaksın xd
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Broken Wings
gereksiz yere banladılar napim yani qnq :( zaten banım açılsın bi el atıcam buralara.
sen söylesene ne alayım -
lucian her türlü hala iş yapıyor yapmaya da devam edecek. Bir ashe gibi bi düşük bi yüksek olmaz. Skin olarak silahşorü öneririm -
quote:
Orijinalden alıntı: ICreativee
lucian her türlü hala iş yapıyor yapmaya da devam edecek. Bir ashe gibi bi düşük bi yüksek olmaz. Skin olarak silahşorü öneririm
değerli mesajınız için teşekkürler ^,^ eh hazır indirimdeyken alayım bari xd -
gayet güçlü durumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike Tyson -- 9 Haziran 2015; 13:34:56 > -
Güçlü hala. Ama ben bir türlü normal adc buildine alisamadim 2. ya da 3. item triforce aliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: -Kowareima
quote:
Orijinalden alıntı: Broken Wings
gereksiz yere banladılar napim yani qnq :( zaten banım açılsın bi el atıcam buralara.
sen söylesene ne alayım
Bence Lucianın klasik hali gayet iyi, ille de skin alacaksan furbol skinini öneririm. Chroma pack de alabilirsin, silahsörü hiç sevemedim ama tabi zevk meselesi
quote:
Orijinalden alıntı: Odd Adden
Güçlü hala. Ama ben bir türlü normal adc buildine alisamadim 2. ya da 3. item triforce aliyorum.
ben denemiştim klasik build. tam klasik sayılmaz tabi dayanamadım son item trinity aldım xD sırayla şöyle gittim* bt-ie-youmuu-pd-trinity. ayakkabıda var tabi. yalnız normalde ilk ie alırım ama top oynadım ve karşımda teeto vardı mecburen xD . . .
normal adc buildi daha mı iyi oluyor acep? -
Silahşör Lucian aşırı cool hocam tavsiye ederim -
skinsiz hali daha iyi. -
silahsor, ebedi-statikk-bt ya da lw-qss ya da angel-cizme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koridor aşaması baya güçlü, late game'de hasarı çok fazla, kritik denk gelirse kogmawı q 2aa ile kesersin. Kostüm olarak silahşörü öneririm ya da chroma packtaki sarı olan çok hoşuma gidiyor tabi zevk meselesi tabi:)
Build olarak squıshy bi takıma karşı ebedi statikk kanasusamış lw, tank ağırlıklı takıma karşı ebedi mahvolmuş lw phantom, dürtme komposizyonuna karşı ebedi youmu canbiçen bc gibi buildler çıkıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X