Şimdi Ara

Lucian hybird olmali (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Barodius

quote:

Orijinalden alıntı: Diyetli Tibbers

Gereksiz champ. İlk çıktığında 2 hafta her elde olur sonra kimse dokunmaz.

bilip bilmeden konuştuğun ne kadar belli. daha skillerini bile okumamışsındır. ultisi ap ve as ile scale oluyor ve 3 sn boyunca +8k damage atabiliyor. bir kaç haftaya nerf gelmezse görürüz kim dokunur kim dokunmaz. öyle daha çıkmadan gereksiz diyen kahinlere uyuz oluyorum.

Adam post kasıyor abi cevap verme bunlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zamanki gibi bizim DH çelıncılarları tartışmış yine . Unutmayın bu adamlar Elise , zed , jayce , rengar , kha , zac gibi herolara useless asla kulanılmaz , metada yeri yok , çöp diyen adamlar.
  • Cc silme ve speed buffi olan bir adc nasil useless oluyor anlamiyorum. Denemeden bilinmez. Ama varusun counteri olacak sanirsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tmm qnq. Çıktığında konuşuruz.

adam gibi cevap ver. liseli.

Bu cevabın neresi adam gibi değil en azından senin gibi cevap vermedik buda bir adamlık göstergesi ?

verdiğin cevabın neresi düzgün ? adam gibi cevap ver söyle sen neden lucian a gereksiz useless diyorsun daha şampiyon çıkmadan ? ikincisi bana adamlık muamelesi yapma adres ver. üçüncüsü başka bir konuda da master a nerf yakın demişsin adamın aldığı reowk ten hemen bir hafta sonra nerf koyarlar tabii çok fazla kafadan sıkıyorsun blok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

Her zamanki gibi bizim DH çelıncılarları tartışmış yine . Unutmayın bu adamlar Elise , zed , jayce , rengar , kha , zac gibi herolara useless asla kulanılmaz , metada yeri yok , çöp diyen adamlar.

Onlar Kore çelıncırı qnq laf edemessin onlara.

Konuya dönersek;

Kendine speed buff verebilen,

Üzerindeki CC'leri yok edebilen,

Ve düzgün kasılırsa alayına tek atabilen bir ultisi varken nasıl çöp dersiniz ya?

O zamanlar LoL oynamıyordum ama eğer alıntıladığım mesajdaki gibi Zed,Elise,Kha gibi herolara buradakiler çöp dediyse bu forum çok önceden bitmiş arkadaş.Gelsinde Elo kasayım gözüyle bakıyorum ben.Tabi siz Kore çelıncırı olduğunuz için yeni çıkan tüm herolara çöp dersiniz.Çünkü herşeyi biliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

Her zamanki gibi bizim DH çelıncılarları tartışmış yine . Unutmayın bu adamlar Elise , zed , jayce , rengar , kha , zac gibi herolara useless asla kulanılmaz , metada yeri yok , çöp diyen adamlar.

Onlar Kore çelıncırı qnq laf edemessin onlara.

Konuya dönersek;

Kendine speed buff verebilen,

Üzerindeki CC'leri yok edebilen,

Ve düzgün kasılırsa alayına tek atabilen bir ultisi varken nasıl çöp dersiniz ya?

O zamanlar LoL oynamıyordum ama eğer alıntıladığım mesajdaki gibi Zed,Elise,Kha gibi herolara buradakiler çöp dediyse bu forum çok önceden bitmiş arkadaş.Gelsinde Elo kasayım gözüyle bakıyorum ben.Tabi siz Kore çelıncırı olduğunuz için yeni çıkan tüm herolara çöp dersiniz.Çünkü herşeyi biliyorsunuz.

Jayce ve Elise ' direk çöp gözüyle bakıldı . Araştırırsan bulabilirsin. Hele jayce ... " Ne adc , Ne tank bu ne lan bi işe yaramıyor , buff lazım damage desen yok çok squishy refund edicem işlevsiz " .

• Hybrid diyenler delirmiş olmalı. Ultisi %40 AP Scale'den %10'a düşürüldü ve AD Ratio %30. W'su %90 AP, %60 AD Scale. Sadece W için AP oynayacaksınız sanırım ?
  • Lux+Veigar+Lucian
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: MrSp4m

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Gereksiz champ. İlk çıktığında 2 hafta her elde olur sonra kimse dokunmaz.

Bence de şu hali ile güçsüz, çıktığı gibi buff alır.

Yapmayin kasinca late de bi kisiyi rahat silecek

Ultisi açıkken ne Q kullanabiliyorsun ne W. Basic attackta yapamıyorsun. ADC olarak sadece ulti ile damage vuracaksın demek bu. Ne bekliyorsunuz, vurmasın mı?

Q skillini denedin mi? dediğim gibimiymiş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasusa cevap verebilicek bi adc geldi sonunda.
    En azından counterpick için kullanılır.
  • PBE de oynadım bir kaç kere ama hemen hemen her oyunda karşı tarafta da vardı ve hiç botta görmedim sürekli midde oynanıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.