Şimdi Ara

Lucian veya Kog Maw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu iki şampiyondan birini açmak istiyorum aslında kog maw daha viable geliyor bana. ancak alan yok lucian ın da mana problemi fakat güzel bir skillseti var yardımıc olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Claverius

bu iki şampiyondan birini açmak istiyorum aslında kog maw daha viable geliyor bana. ancak alan yok lucian ın da mana problemi fakat güzel bir skillseti var yardımıc olur musunuz?

Lucian diğer adclere göre useless kogmaw daha iyi bunu tartışmaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kog'dada var mana problemi ama kog daha iyi bence
  • Al ikisinide bulunsun ama kog>lucian BENCE

• Kog Maw dün takımıma gelmişti, adam döktürdü. 18/3 oynadı Oynamasını bilen iyi oynuyor ama lucian için aynı şeyi söyliyemiyicem.
  • Kog'u oynayan taşıyo ama lucian useless

• Kogmaw'ı ligin düşükse oynamamanı öneririm.Adc koruma mantığı olmadığı için çok rahat ölürsün
  • Kog maw in mantigi diger adc lwre gore farkli geliyor bana biraz.

• Kog maw with botrk, hypercarry
  • Takımında Shen top Thresh sup varsa ve bu adamlar oynamayı biliyorsa o maçı kaybetme olanağın yok. Kog >>>>>> Lucian
  • Cait al luci bence viable değil kog hyper carry early düşük ama cait gayet iyi hemde kolay

• Lucian daha yeni çıkmış olmasına rağmen çok mana yiyor bu yüzden kullanılamıyor. Ayrıca hasarıda düşük. Ama kog maw daha iyi. Bir adc olarak kog maw almanı tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

Cait al luci bence viable değil kog hyper carry early düşük ama cait gayet iyi hemde kolay

Cait var bana neden yeni baslamis muamelesi yaptin simdi ?

• Kogmaw daha iyi bence. Hatta bence en iyi 3 adc'den biri kogmaw. Underrated bir adc. Botrk aldığın zaman ve w fullediğinde hayvan gibi hasarı oluyor. Tek sevmediğim yanı ultisi onu da kullanabilen iyi kullanıyor.
  • kesinlikle kogmw
  • kog'maw almanı öneririm fakat yanında adam gibi bir support yoksa sakın pickleme.yarardan çok zararın olur.
  • kog tercih et bence,lucian kullanabilen az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claverius

quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

Cait al luci bence viable değil kog hyper carry early düşük ama cait gayet iyi hemde kolay

Cait var bana neden yeni baslamis muamelesi yaptin simdi ?

Pardon qnq kafam karışmış k.bakma luci ben sevmedim ultisi zor birinin sana kafa atması gerek skill seti hoşuma gitmedi kog al o zaman

• Lucian en kötü adc.
    Kog Mauuuw
  • Zaten butun adc leri alacagim kog maw i aldim tavsiyelerinize uyup. Geriye birtek lucian ve urgot kaldi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.