bu iki şampiyondan birini açmak istiyorum aslında kog maw daha viable geliyor bana. ancak alan yok lucian ın da mana problemi fakat güzel bir skillseti var yardımıc olur musunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Claverius
bu iki şampiyondan birini açmak istiyorum aslında kog maw daha viable geliyor bana. ancak alan yok lucian ın da mana problemi fakat güzel bir skillseti var yardımıc olur musunuz?
Lucian diğer adclere göre useless kogmaw daha iyi bunu tartışmaya gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: Coldthief333
quote:
Lucian diğer adclere göre useless kogmaw daha iyi bunu tartışmaya gerek yok
Kog'dada var mana problemi ama kog daha iyi bence
Al ikisinide bulunsun ama kog>lucian BENCE
quote:
Orijinalden alıntı: GentleGuy
Al ikisinide bulunsun ama kog>lucian BENCE
Kog Maw dün takımıma gelmişti, adam döktürdü. 18/3 oynadı Oynamasını bilen iyi oynuyor ama lucian için aynı şeyi söyliyemiyicem.
Kog'u oynayan taşıyo ama lucian useless
quote:
Orijinalden alıntı: arewr
Kog'u oynayan taşıyo ama lucian useless
Kogmaw'ı ligin düşükse oynamamanı öneririm.Adc koruma mantığı olmadığı için çok rahat ölürsün
Kog maw in mantigi diger adc lwre gore farkli geliyor bana biraz.
quote:
Kog maw in mantigi diger adc lwre gore farkli geliyor bana biraz.
Kog maw with botrk, hypercarry
quote:
Orijinalden alıntı: EpicSux
Kogmaw'ı ligin düşükse oynamamanı öneririm.Adc koruma mantığı olmadığı için çok rahat ölürsün
Alıntıları Göster
Takımında Shen top Thresh sup varsa ve bu adamlar oynamayı biliyorsa o maçı kaybetme olanağın yok. Kog >>>>>> Lucian
Cait al luci bence viable değil kog hyper carry early düşük ama cait gayet iyi hemde kolay
quote:
Orijinalden alıntı: LaoBaLi
Cait al luci bence viable değil kog hyper carry early düşük ama cait gayet iyi hemde kolay
Lucian daha yeni çıkmış olmasına rağmen çok mana yiyor bu yüzden kullanılamıyor. Ayrıca hasarıda düşük. Ama kog maw daha iyi. Bir adc olarak kog maw almanı tavsiye ediyorum
quote:
Cait var bana neden yeni baslamis muamelesi yaptin simdi ?
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Kogmaw daha iyi bence. Hatta bence en iyi 3 adc'den biri kogmaw. Underrated bir adc. Botrk aldığın zaman ve w fullediğinde hayvan gibi hasarı oluyor. Tek sevmediğim yanı ultisi onu da kullanabilen iyi kullanıyor.
kesinlikle kogmw
quote:
Orijinalden alıntı: mourne1
kesinlikle kogmw
kog'maw almanı öneririm fakat yanında adam gibi bir support yoksa sakın pickleme.yarardan çok zararın olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Expheribal
kog'maw almanı öneririm fakat yanında adam gibi bir support yoksa sakın pickleme.yarardan çok zararın olur.
Alıntıları Göster
kog tercih et bence,lucian kullanabilen az
quote:
quote:
Pardon qnq kafam karışmış k.bakma luci ben sevmedim ultisi zor birinin sana kafa atması gerek skill seti hoşuma gitmedi kog al o zaman
quote:
quote:
quote:
Pardon qnq kafam karışmış k.bakma luci ben sevmedim ultisi zor birinin sana kafa atması gerek skill seti hoşuma gitmedi kog al o zaman
Alıntıları Göster
Lucian en kötü adc. Kog Mauuuw
Zaten butun adc leri alacagim kog maw i aldim tavsiyelerinize uyup. Geriye birtek lucian ve urgot kaldi.