Şimdi Ara

LUCKY PARK AÇILDI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oh en sonunda lucky park açıldı(yani digimonları)yakalıyanlar(şahsen ben) yazın yada resimleri koyun
    ben lopmon yakaladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rith -- 16 Nisan 2010; 17:09:30 >

• bnde yeni map felan açıldı zanneddim anlamak için en az 10 kere okudum. konu kirliliği.
  • Hemen açıldı demeyin poromon hala yakalanmıyor
  • you cannot catch this digimon mu diyo poromonu yakalamaya çalışırken?
  • Evet en çok onu istiyorum yakalamak...
  • aynen ya bnde ^^
  • Bence bu konu kirliliği değil belki lucky parktaki digimonların yakalanmadığını bilen vardır ve bence kokomon poromondan iyi (bence)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikan Park az yanıyor.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • poromon Şu anda Yakalanmıyo...O daha Acılmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewtwo_1010

Bence bu konu kirliliği değil belki lucky parktaki digimonların yakalanmadığını bilen vardır ve bence kokomon poromondan iyi (bence)

Ben iyi kötü olarak sınıflandırmıyorum.Sadece onu yakalamak istediğimi belirttim rookie champ ve ultimatesi hoşuma gidiyor ama megasi hoşuma gitmiyorAdobom ne zaman açılcağı hakkında bilgin var mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDeaN -- 16 Nisan 2010; 20:57:13 >
  • bu arada yeni anladım bukamon ve metal choromonda açıldı!bide adobom ne (eskiden çin ve koreyi iyi oynamadığım için bilimiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rith -- 16 Nisan 2010; 21:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewtwo_1010

bu arada yeni anladım bukamon ve metal choromonda açıldı!bide adobom ne (eskiden çin ve koreyi iyi oynamadığım için bilimiyorum)

Adobom yanıkadem'in DBO user nicki
  • aah bilmiyordum teşekkürler /!\MHERTY/!\
  • poromon büyük ihtimal capsule gelince açılır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.