siyah rengi çok iyi yanlız |
499 TL Lufian Toledo Süet Sneaker (2. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bugün Lufian mağazalarında denedim. Orda da ayakkabı 500 tl ye düşüyor. Ancak hiç rahat bir ayakkabı değil. Denedim taş gibi :D Yine de siz bilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, daha önce giydiğiniz Oxford tipte ayakkabı tecrübelerinize göre mi yazdınız? Çünkü deri bir sneaker ve görsele baktığım kadarıyla oxford tipinde. Bunun gibi ayakkabılar kütük olur biraz ama tabanının konforlu olması durumunda ayak güzel uyum sağlar. Converse veya bez malzemeden bir sneaker ile karşılaştırmak ayakkabıya haksızlık olabilir.
-
Merhaba. Daha önce pek bu tarzda ayakkabı giymemiştim. Bugün denedim ve sert geldi. Tabi bu tarz ayakkabılara alışkın olanlar ve beğenenler olabilir. Ama biraz yumuşak olsaydı ben de alacaktım ama vazgeçtim.
Hocam lufian sitesinden mi yaptınız?
Siyahı da düşüyor mu mağazada. Evet yumuşak ayakkabılar rahat oluyor ama 1 numara açılıyor giyildikçe. Benim hep öyle oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu sormadım hocam. Bilgim yok maalesef
Bugün teslim edildi...
-
Ben denemek için mağazaya gittim sadece hardal renginde indirim var diğerleri 1100 küsürdü
Ürün ulaştı bana aslında rahat ama kalıbı biraz büyük gibi geldi bana bir de rengi hoşuma gitmedi çok açık renk
Sizin ürünler gelmiş ne güzel, benimki daha sipariş aşamasında
-
ayakkabının fotoğrafını buraya atabilir misiniz?
-
Henüz kargosu gelmeyenlerin hevesini kırayım Ayakkabı tipsiz biraz, beyaz bir tabanı var gemi gibi, renkler tam uyumlu gelmedi gözüme
-
benimki de hala sipariş aşamasında, halbuki ilk sipariş verenlerdendim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimkide öyle görünüyordu ama geldi. Muhtemelen bugün, yarın gelmek üzeredir
-
Yav renk güzel de alt taban büyük biraz yukardan bakınca kız ayakkabısı gibi duruyor.
+1
bu nedenle iade ettim, ayakkabı baya rahat, özellikle taraklı ayaklar için.
-
iade olunca kargoyu kim ödüyor?
-
Ayakkabıya yukarıdan bakma takıntınız var,
Bilirim o hastalığı Allah kurtarsın…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X