< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > |
499 TL Lufian Toledo Süet Sneaker
-
-
Teşekkür ederim,
Vade farksız 3 taksitle siparişimi geçtim…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paylaşan kişiye teşekkürler. Hakiki deri imiş ama rengi biraz düşündürdü. Alacak kişiler varsa Pazaramada da aynı ürün aynı fiyata RAMAZAN kodu ile 40 tl indirim oluyor. Nays kartı ile ödeme yaparsanız yüzde 10 oradan iade gelir. Ben bu şekilde aldım.
100 TLni almayı unutma
Ürünün pazarama linkini atabilecek var mı, ben siteyi aradım taradım bulamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.pazarama.com/toledo-erkek-suet-casual-ayakkabi-hardal-p-8682030059054
-
RAMAZAN kodu geçerli değil diyor ama
-
Ayakkabıyı almak istiyorum, birleştirebileceğim bir kart kampanyası var mı ?
ykb , vakıf, kuveyt , paycell , pokus
-
Pazarama pos'ta ne olarak geciyor hocam kartlarda combo yapabilmek için,
bir de pazarama'ya cashback veren site vardı
-
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anda yine RAMAZAN kodu aktif gece saatlerinde aktif oluyor sabah 6 da bitiyor.
Kaç cm topuk var bu ayakkabıda böyle 7 8cm var gibi kısa boyluyum ama 3cm üstü topuk sevmiyorum traktör tekeri gibi geliyor 🤣ama ayakkabıda hoşuma gitti bilemedim
Ramazan kodu ve nays la siparişi geçtim haber veren arkadaşlara teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler, 1100 liralik ayakkabı yüzde 10 naysla 450ye geldi, üstüne pazarama 'da 100 liralik kod verecekmiş.
https://www.lufian.com/Toledo Erkek Süet Casual Ayakkabı Vizon - Lufianhttps://www.lufian.com/toledo-suet-casual-ayakkabi-vizon
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne kodu hocam
Edit: Bannerda gördüm biz bunu nasıl görmedik. Bende sadece ramazan + nays ile geçtim siparişi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 15 Nisan 2023; 19:16:38 > -
Hocam gelen 100tl pazarama puan mi olacak yakıtta kullanılır mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 16 Nisan 2023; 13:40:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1100 olanlar satilan renkleri bu satılmadığından eritiyorlar sanırım da rengi acaba nasil *ok sarısı değildir umarım yarın burda konusunu açarız 😄 merkezde de değilim gidip hemen avmde bakayım 😏 noyu nasil aldin spor kalıba göre mi?
Fiyatı iyi gibi spor casual rahatlığında ise alsam mi diyorum?😏
Jem bey😊 sana zahmet 5m'e gidip bir rengine bakar mısın noyu neye gore aldın spora mi?
kupon olacak. sadece pazarama alışverişlerinde kullanabilirsin. 300tl üzeri bir ürün eklediğinde 100 tl indirim yapacak
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kendi fikrimi belirttim dostum çokta umrumda değil.Ayakkabıyı iade etmedim.Hasta felan da değilim çok normal birisiyim.3 noktalı kinayeli laflarını da başka insanlara cevap yazarsan sevinirim. |
Benzer içerikler
- afyon eko sucuk yorumları
- boyner çark hangi markalarda geçerli
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- deli2go ne demek
- beşler nostalji sucuk
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X