Fenerbahçe ve Galatasaray'ın iki kavgalı yıldızı, Kazım'ın doğum gününde buluştu !..
Lugano ve Elano'nun kavgaları biraz geçmişe dayanıyor. 2004'teki Santos-Sao Paulo maçında Elano ile Lugano rakipti. Santos'ta oynayan elano maç sonrasında Lugano için "Brezilya'nın en vahşisi" şeklinde sert bir açıklama yaptı. Lugano'nun cevabı ise "Yüzüme söyleyemeyeceği şeyleri basına söylemesin" şeklinde oldu. İkili arasındaki söz düellosu bir süre daha devam etti ve o günden sonra Lugano ile Elano yanyana gelmemeye özen göstermeye başladı.
İşte bu ikili geçen hafta Kazım'ın doğungününde barıştı !.. Genç oyuncunun partisine ilk olarak Fenerbahçe'nin Brezilyalıları ile birlikte Elano geldi. Elano, Kazım'ın evine geldikten sonra sarı lacivertli takımın sambacıları espirilere başladılar. Elano'ya "Birazdan Lugano gelecek sakın korkup kaçma" diye takılan Fenerbahçe'nin Brezilyalılarına Elano'nun cevabı "Onlar geçmişte kaldı" şeklinde oldu.
Bu konuşmalardan kısas süre sonra Lugano da Kazım'ın partisine geldi. Herkesin meraklı bakışlarının arasında iki futbolcu samimi biçimde el şıkışıp hal hatır sordu. Böylece Brezilya'da başlayan 5 yıllık küslük de İstanbul'da son bulmuş oldu. Lugano ve elano gece boyu koyu bir sohbete daldılar.
"AYNI PARAYI VERSE FENER'E DE GELİRDİM" Kazım'ın doğum gününde Elano ileFenerbahçeli futbolcular arasında başka ilginç diyaloglar da yaşandı. Bunlardan birinde Kazım Elano'ya "Bütün Brezilyalılar Fener'de. Senin G.Saray'da ne işin var?" diye takıldı. Yıldız futbolcu da "Beni Inter de istiyordu, hatta Mourinho ile görüştüm. Ama Galatasaray'ın teklifi çok cazipti. Rijkaard'ın burada olması da etkendi. Aynı parayı verselerdi Fenerbahçe'ye de gelirdim." diye cevap verdi.
Ligtv.com.tr
Lugano'da gs'de oynayan oynamayan kim varsa dövmüş yav
10.hafta Elano, lugano'nun canını sıkar yine
Luganonunda husumetli olmadığı futbolcu yok gibi.
Ah ah o maçta Servet yoktu, olsaydı ortada Lugano kalmazdı. Hem şimdi Gökhanda geldi, Keitada geldi birde bodyguard Mustafa geldi. Francoyuda unutmayalım.
Gelecek seferki boks maçında biz çok üstün olacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: Vanquish
"AYNI PARAYI VERSE FENER'E DE GELİRDİM"
Aynı parayı verselerdi Fenerbahçe'ye de gelirdim." diye cevap verdi.
aaa olurmu cimboma gelen her oyuncu kara kaşı kara gözü için geliyor olmadı elano olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: postbit_legacy
quote:
aaa olurmu cimboma gelen her oyuncu kara kaşı kara gözü için geliyor olmadı elano olmadı.
elano ne işin var senin oralarda yaa bozacaklar senide
quote:
Orijinalden alıntı: metinyurdaer
Ah ah o maçta Servet yoktu, olsaydı ortada Lugano kalmazdı. Hem şimdi Gökhanda geldi, Keitada geldi birde bodyguard Mustafa geldi. Francoyuda unutmayalım.
Santos'la Baroni'i için Samandıraya kum torbaları koydurduk Lincoln'ün yokluğunu düşünerek Carlos'un yaslanabileceği bi adam ayarlayın, ama Nonda veya Keita olmasın
elano yazıklar olsun sana . lincoln gibi olacak adım gibi eminim. bu da fos çıktı. özenmiştir orda olmak için. ortam güzel keşke fenere gitseydim diye ah çekiyodur içinden
nedir yani? ayni parayi verseydik guiza da galatasaraya gelirdi! (ama biz o parayi vermezdik o ayri )
ProfesyoneL FutboLcu Tabiki Para İçin GeLcek,oynucak Falan Ancak Rijkaard'ın OLması Ve GS Markasının Daha Büyük OLması GS'yi Seçmesinde Çok Büyük RoL Oynamıştır..
bizde verseydik ! verdik kadromuz da diyebiliyormusunuz ???
quote:
Orijinalden alıntı: propesyonel
elano yazıklar olsun sana . lincoln gibi olacak adım gibi eminim. bu da fos çıktı. özenmiştir orda olmak için. ortam güzel keşke fenere gitseydim diye ah çekiyodur içinden
ama artık çok geç çekicekk
quote:
quote:
bence lugano yine delirir diye dedi onu :D:D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: metinyurdaer
Santos'la Baroni'i için Samandıraya kum torbaları koydurduk Lincoln'ün yokluğunu düşünerek Carlos'un yaslanabileceği bi adam ayarlayın, ama Nonda veya Keita olmasın
sabriyi gönderelim
quote:
quote:
İşinize geldiğinde medyaya inanırsınız olumsuz bir şey olduğunda Türk medyası işte der geçersiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
ProfesyoneL FutboLcu Tabiki Para İçin GeLcek,oynucak Falan Ancak Rijkaard'ın OLması Ve GS Markasının Daha Büyük OLması GS'yi Seçmesinde Çok Büyük RoL Oynamıştır..
quote:
quote:
quote:
Degil mi zaten Galatasaray'in markasi Inter'den Milan'dan falan daha buyuk..
Onune gelen yok Guiza yok Servet yorum yazmis..
yok arkadas.biz elano filan dowmezik.bize emre aşık ı verin yeter.alırız yere atarız.sonra elini kaldırmayan emre kırmızı kart gorur:P