Şimdi Ara

Lüks araç çağırma uygulaması Uber İstanbulda.İlk 2 yolculuk 50 TL indirimli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
15
Favori
26.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üye olurken , mobile is required hatası alan var mı benim gibi ?
    mail attım , cevap bekliyorum

edit= ülkeyi yanlış seçmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 28 Haziran 2014; 14:52:16 >
  • Bunlar karttan bise filan cekmesin 2 beles 50 lirayi kullanirim bi daha isim olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBUĞRA

Mesela vito ile ataturk havalimani -kozyatagi mesafesi icin ne istiyorsunuz?

Sabt bir fiyat yok aslında listeye akmam gerekiyor ama 90-110 tl civarı olması gerekiyor
  • Ben uygulamayi dun kullandim mercedes e kasa geldi sofor gayet kibardi tam luks isi olmus ama fiyatlar taksiden oahalica, tabi ben indirim hakkimi kullandim sanal kart tanimlamistim, herhangi bir tutarda cekilmedi ve bedavaya eve donduk.

Ek olarak arac sayisi az, ancak ben aksam donus saatinde bile bulabildim, sanirim pek ragbet yok henuz

• Evet dediğiniz gib vip vitolardan daha pahalıya geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

Ben uygulamayi dun kullandim mercedes e kasa geldi sofor gayet kibardi tam luks isi olmus ama fiyatlar taksiden oahalica, tabi ben indirim hakkimi kullandim sanal kart tanimlamistim, herhangi bir tutarda cekilmedi ve bedavaya eve donduk.

Ek olarak arac sayisi az, ancak ben aksam donus saatinde bile bulabildim, sanirim pek ragbet yok henuz

Tek kişilik kullandınız. Yani 3kişi binsek herkes ayrıayrımı ücret ödeyecek.

• Bgn kullanmak istiyorum eminönünden taksime geçicem eşimle sistemi anlatırmısınız arkadaşlar
  • Unutmadan sanalkart da limit 0 sa kabul etmiyor limit ekledim kabul etti
  • Davetiye sistemi için sadece üye olması yeterli mi yoksa üye olup araç kullanması mı lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

quote:

Sabt bir fiyat yok aslında listeye akmam gerekiyor ama 90-110 tl civarı olması gerekiyor

ne 90ı 100ü reyiz, yukarda arkadaş yazdı , 6 km için 48 lira alınmış , açılış fiyatı nedir bilmem ama , 30 kmlik yol sizin bahsettiğiniz, 200e yakın da tutabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Bunlar karttan bise filan cekmesin 2 beles 50 lirayi kullanirim bi daha isim olmaz

onun için sanal kart verdik ya
  • quote:

Ben uygulamayi dun kullandim mercedes e kasa geldi sofor gayet kibardi tam luks isi olmus ama fiyatlar taksiden oahalica, tabi ben indirim hakkimi kullandim sanal kart tanimlamistim, herhangi bir tutarda cekilmedi ve bedavaya eve donduk.

Nereden nereye gittiniz, normalde taksimetrede kaç tl yazdı..biraz açık yazsanız mümkünse.
    Selamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

quote:

ne 90ı 100ü reyiz, yukarda arkadaş yazdı , 6 km için 48 lira alınmış , açılış fiyatı nedir bilmem ama , 30 kmlik yol sizin bahsettiğiniz, 200e yakın da tutabilir

Durum ortada hocam Ataşehirden sortie'ye 100 lira dediğimizde çok diyorlar.

• 3-4 gün sonra Sabiha Gökçen e inicem. 15 lira Kadıköy'e havaş parası vermek yerine bununla gezerim daha iyi 50 liram da var nasıl olsa. Ama Kadıköy baktım 150 lira diyor yok mu Sabiha dan daha yakın bir yerleşim yeri, yakın merkezi her yere rahat ulaşabileceğim bir yer?

• Önüne gelen saçmalamış kredi kartı ile ödeme alan bir firma vergi ödemeyecek he mi?

Bence muazzam bir uygulama 365 günün bir günü anca kullanacak bile olsam,

Mesela düğün-dernek-cart curt ıvır zıvır özel bir yere gidecekseniz arayın lüks araç gelsin alsın sizi,
    Veyahut eşinizle yıl dönümü için akşam yemeği gayet muazzam.

Bu arada Korsan Taksiden ne farkı var diyen arkadaşlar? Normal Taksiler 15-30 kuruş yaktıkları km başına ne kadar ödeme alıyorlar? Araçları ne derece temiz? Şoförün ehliyeti ve yeterlilik belgeleri var mı hepsi muallakta;

Ayrıca İBB yaklaşık 50 ticari & 50 özel araç için bir firmaya ihale verdi bile zaten yılı dolmak üzeredir.

Taksi plakası bir milyon TL'ye satan rantçı & mafya örgütlü kekolar bir zahmet 15bin liralık külüstür araç vermesinler, hepsi çeksin en aşağı birer ford focus, toyota corolla vb. sınıfı araçlar millet ihtiyaç duymaz zaten böyle daha ''lüks'' taşımacılıklara,

kanepeye dört teker takıp taksi diye durağa gönderiyorlar ödediğiniz ücret aynı.

• Beyler aracı çağırdığımız yere araç taksimetre açık mı geliyor yoksa bizi aldığı noktada mı açıyor? Örneğin en yakın uber aracı kadıköyde olsun. Ben aracı kartala çağırıp pendiğe gidicem yani 50 tl lik hakkımızı kullanmak için. Bu şekilde oluyor mu yoksa kadıköyden gelene kadar taksimetreye biniyor mu ücret?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

3-4 gün sonra Sabiha Gökçen e inicem. 15 lira Kadıköy'e havaş parası vermek yerine bununla gezerim daha iyi 50 liram da var nasıl olsa. Ama Kadıköy baktım 150 lira diyor yok mu Sabiha dan daha yakın bir yerleşim yeri, yakın merkezi her yere rahat ulaşabileceğim bir yer?

Kartal Metro istasyonuna kadar binin, oradan metro ile Kadıköy'e kadar gidersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi bi uygulama ilk 50 tl dışında kullanmam muhtemelen ama

• quote:

Orijinalden alıntı: REVENT0N

Beyler aracı çağırdığımız yere araç taksimetre açık mı geliyor yoksa bizi aldığı noktada mı açıyor? Örneğin en yakın uber aracı kadıköyde olsun. Ben aracı kartala çağırıp pendiğe gidicem yani 50 tl lik hakkımızı kullanmak için. Bu şekilde oluyor mu yoksa kadıköyden gelene kadar taksimetreye biniyor mu ücret?

Aldigi noktada aciyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Tek kişilik kullandınız. Yani 3kişi binsek herkes ayrıayrımı ücret ödeyecek.

İki kisi kullandik tek hesaptan odeme yaptim, 4 kisiye kadar binilip ister biri ister dordu boluserek odeme yapilabilabiliyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.