Şimdi Ara

Lüks araç çağırma uygulaması Uber İstanbulda.İlk 2 yolculuk 50 TL indirimli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
15
Favori
26.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tusbat

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama daha da büyük bir indirim sağlayan kod buldum. TIMEOUTIST koduyla 70 TL'lik indirim oluyomuş. 2 kere kullanabiliyosunuz yine, mesela hava alanına 100 yerine 30 tl'ye gidip (hava alanı avrupa yakası fiks ücreti 100 TLmiş), ikinci seferde de mesela 40 TL'lik bi yolculuğu beleşe getirebiliyoruz.

teşekkürler, cumartesi günü ilk denemeyi yapıcam
  • Bazı arkadaşlar nereden para kazanıyor bunlar demiş. Bazıları da beleş sülale hesap açıcıları neden üşüşmemiş demiş.

Önce 2. soru ile başlayayım. Bir kısmı kredi kartı bilgisi vermek zorunlu olduğu için tırsmıştır. Bir kısmı sülalesi adına hesap açıp çoktan indirimlerle zincirlikuyu levent arası lüks araçlarla git gel yapıp kullanmıştır bile :)

1. soruya gelirsek. Bir arkadaşın da bahsettiği gibi havaalanı vip transfer hizmetlerinden hiçbir farkı yok.
    Hatta bu sektördeki kelli felli adamların biz bu işi başka mecralara nasıl taşırız, nasıl reklam yaparız isim duyururuz olayından ibaret. Peki bu kodaman amcalar, bu lüks araçlarla yolcu taşıyıp 50 100 lira ile nasıl köşe oluyor.
    Asıl mevzu şu; bu kodaman abiler, audi, mercedes, volvo (s60 üstü modeller) vs markalarla alım anlaşması yapıyor. Birader bende para gani senden bu yıl sonuna kadar (ve önümüzdeki yıllarda sayıları arttırarak) 30 mercedes, 20audi vs kadar alım yapacağım bana şöyle kallavi bir indirim yap diyor. %20 indirimi kapıyor. 6-12 ay sonra aracı liste fiyatına göre %10-15 daha ucuza satıyor. 1 yıl içinde aracın alım satımından %5 %10 (yaklaşık 20 30 bin) kar ediyor. Bu süre içinde vip transferden para kazanmak pek umrunda değil. Şöförün maaşı, kaskosu, benzin vs masraflar çıksın, bana da araç başı kılçıksız löp 20 bin papel kalsın yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Yasal birşey olduktan sonra kimse kimseye birşey yapamaz...Taksiciler önce korsanların hakkından gelsinler birşey yapabileceklerse...

Yasal korsan
  • Arkadaşlar mesaj ile doğrulama kodu geldi ama uygulama içinde nereye gireceğimi bir türlü bulamadım. Android yüklü S3 kullanıyorum
  • Arkadaşlar yeni üye oldum 50tl lik indirimi ilgili ekranda göremiyorum. Ek olarak ödeme işlemini taksiyi çağırdığımızdamı yapıyoruz ilgili ekrandan. Biraz açarmısın ödeme aşamasını.
    Tşk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi merhaba yazdım ve indirim kodu ekranda gözüktü ödeme seçerken ilk yolculukta hem 50 tl hemde 70 tl yi kullanabilecekmiyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullananlar gelen aracın resmini falan koyabilirlermi 7 serisi ama ne bi bakalım görelim
  • internetten üye oldum kod falan görünmüyor merhaba kodunuda cebe yükleyip giriş yaptıktan sonra kabul etmedi tanışamadan veda elveda uber
  • Beyler kullanan arkadaşlar şöyle küçük bir rehber gibi kuponları nasıl kullanıcağımızı yapsa güzel olur
    ekledim kartı falan iki kuponda geldi ama tedirginim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garlinger

Beyler kullanan arkadaşlar şöyle küçük bir rehber gibi kuponları nasıl kullanıcağımızı yapsa güzel olur

Evet. Bitakside kodlarım sayfasına girdiğiniz zaman mevcut kampanya kodlarınızı sürekli gösteriyor. Burada kodu ekliyorsunuz ama sonra girdiğinizde hiçbirşey görünmüyor.
  • axeleon kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

quote:

Orijinalden alıntı: tusbat

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama daha da büyük bir indirim sağlayan kod buldum. TIMEOUTIST koduyla 70 TL'lik indirim oluyomuş. 2 kere kullanabiliyosunuz yine, mesela hava alanına 100 yerine 30 tl'ye gidip (hava alanı avrupa yakası fiks ücreti 100 TLmiş), ikinci seferde de mesela 40 TL'lik bi yolculuğu beleşe getirebiliyoruz.

bu kod 1 ay süre ile geçerli
    bende hem merhaba 50 lira indirim ve bu 70 liralık indirim var. ödeme anında ikisi de görülür mü acaba deneyen var mı?
    Avrupa yakasında havaalanına fiks ücretinin 100 lira olduğu nerde yazıyor?

Sitesinde yazıyodu, aşağılara doğru bir yerlerde:https://www.uber.com/cities/istanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tusbat -- 5 Eylül 2014; 9:42:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: straight

quote:

Beyler kullanan arkadaşlar şöyle küçük bir rehber gibi kuponları nasıl kullanıcağımızı yapsa güzel olur

Evet. Bitakside kodlarım sayfasına girdiğiniz zaman mevcut kampanya kodlarınızı sürekli gösteriyor. Burada kodu ekliyorsunuz ama sonra girdiğinizde hiçbirşey görünmüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: straight

quote:

Mobil uygulamasından değil de siteden giriş yapınca aktif olan kodlar görünüyor ödeme kısmında

• tımeoutıst koduyla üye oldum ama herhangi bir indirim göremedim.
    Bu akşam yenikapıdan binmek istiyorum. Güneşliye gitmek için. Rezervasyon imkanı oluyormu yoksa o an mı çağırmamız lazım. Sitesinden baktım, 62-80 tl arası çıktı. 70 tl indirim olsaydı mükemmel olacaktı.

Birde android uygulamada, alınacak yeri belirleye tıkladığım zaman hemen çağırmış oluyor muyum ? Yanlış bir şey yapıp karttan 15 tl iptal ücreti çektirmeyelim :)
  • ilk yolculukta 50tl ilk kod yerine 70tl olanı kullanabiliyormuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabiha Gökçenden 3-4 defa araç çağırdım ama müsait araç yok diye mesaj geldi. Araçları önceden mi rezarvasyon yapıyorsunuz?

• anadolu yakasından çalışılmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasac

anadolu yakasından çalışılmıyor..

Teşekkür ettim

• kredi kartı bilgilerini girdim ama kullanacağım kesin değil nasıl silebilirim kart bilgileri ?
  • Hizmeti kullandım gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasac

anadolu yakasından çalışılmıyor..

Anadolu yakasında kullanamıyor muyuz hizmeti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 6 Eylül 2014; 15:15:30 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.